Fika

Denna Söndag har vi varit ut till Sellnäs en sväng. Plockade åt mig lite äpplen så jag kan göra en äppelpaj imorgon, tänkte jag. Senare åkte vi, Theres och Christer och hälsade på Maggot, Sanna och ungarna. De har nyligen fått sig ett till flickebarn, så det bjöds på fika. Var lite mer personer på besök hos dom också.

Skribent / Pim

Valpen

Denna Lördag har varit toppen. Det började med att vi köpte oss en ny uppdatering till hemmet, är mycket nöjd :) Sedan kom Eklund hit för att leka lite, och det slutade med att jag och Calle följde med Eklund och Christer ut i skogen på en tur med Volvo valpen. En lerig, guppigt och trevlig upplevelse :D Och kvällen slutade med filmtitt med ovanstående namn.

http://www.youtube.com/watch?v=0JgbqQKaBnY


Captian Morgan


Vätskepaus








Lerigt blev det






Stege som hjälpmedel, som också försvann under leran en gång



Skribent / Pim

Helg

Nu var det helg igen, skönt. Fast dock är det inte så stor skillnad för min del då som endå är hemma på dagarna. Men trevligt att ha gubben hemma så man får sällskap och man får umgås lite :)  Idag har jag tvättat, solat solarium med mamma och fixat med blogget som synes. Det är klurigt att få till det som man vill ha det, och att få en ihop en design som passar ihop utseendemässigt. Men det är väl bara att prova sig fram tills man blir nöjd eller tills man blir så frustrerad att man ger upp :D Vi har också varit ute vid Sellnäs, ätit mat och träffat utbytesstudenten Regula och hennes pojkvän Kaspar som är här på besök. Under dessa 4 månader med Calle, har jag hunnit träffa 4 olika utbytesstudenter ;P

Skribent / Pim


Under konstruktion

Håller på och fixar nytt utseende på bloggen,
det tar sitt lilla tag innan det blir rätt och så som jag vill.

Skribent / Pim

Digestive

Imorse vaknade vi upp till en glad nektergal som var på väg hem från fest eller till. Och senare så vaknade vi upp ännu en gång när gasmasken vi har inne på toaletten ramlade ner..Haha, skrämde Calle litegrann igår kväll när jag märkte att hans mobiltelefon inte var inne med honom i sovrummet när det var dags för mig att sova, och väckte honom för att säga till att han inte hade ställt klockan, och han vaknade upp och blev skräckslagen. Jag lade mig i sängen och kunde inte riktigt hålla mig för fnitter. Alarmet ställde han men tyvärr blev det lite för sent, eftersom på Torsdagar börjar han en halvtimme tidigare än vanligtvis, så han fick rusa till jobbet idag. Men annars idag har vi haft kartonglämning till Sellnäs och inte mycket mer än så. Och nu sitter vi och äter digestive kex med creme bonjour och tittar på Simpson. Gratulerar till Lisa som fyller år idag :)

Skribent / Pim

3

Måndag:
Var hem till pappa och hälsade på för att kika på deras nya bil som är en chrysler. Vi tog oss en sväng med den. Calle fick köra och han blev lite förtjust i den ;P Gillade den jag också, skön att åka i, gott om utrymme och sen är den ju i större format ;) Jag spelade lite fotboll med ungarna också.
Tisdag:
Calle var ledig. Började dagen med att åka till Fågelmyra med all skräp från källar rensningen. Sedan till Sellnäs och hämtade våra kort på mig och Calle som Wille hade fixat. Fick med mig hemmagjord röd och svartvinbärsaft också :) Åkte hem till mamma efteråt och skjutsade henne till Ica maxi så hon fick köpa sig en ny stereo.
Idag:
Jag har städat och donat här hemma på dagen. Sedan har vi har hjälpt Wille med att hämta deras nya vardagsrumsbord. Och det blev pizza med ut till Sellnäs efter det. Mer har det inte hänt idag. Gratulerar till Jessica som fyller år idag också :)

Skribent / Pim

Rensning

Gårdagen hände det inget speciellt, mamma kom förbi en sväng på kaffe och bullar. Efter att Calle kom hem från jobbet började vi bära upp Calle's kartonger från källaren för att rensa bort saker som inte längre behövs som bara tar upp plats. Sådan plats som senare tid ska fyllas igen med andra saker som inte ska användas just då ;P Han sorterade och jag kollade på. Fanns en del som kunde slängas, men mycket som skulle sparas också. Till exempel minnen som samlas med tiden i dessa flyttkartonger också :)

Skribent / Pim

Bara några enkla ord

Lördagens händelser. Calle har jobbat och efter hans hemgång har vi varit och storhandlat mat på Ica maxi, varit ute vid Sellnäs på mat. Och sedan en sväng på en fest för dom tre damerna, Jessica, Carro och Helena som fyller år nu i Augusti.

Två dikter som jag hittade som jag gillade.





Skribent / Pim

Cruising

Idag har jag varit och solat solarium, brist på annat och försök att bli mer åt brownie hållet. Kollade på film också när jag kom hem, Nanny McPhee och slutet på Det bästa lilla horhuset, med Dolly Parton i huvudrollen. Riktigt härlig röst den kvinnan har..När Calle kom hem från jobbet men lite senare, åkte vi först till Kupolen en snabbis och lämnade in Calle's trasiga klocka, så han fick sig en ny fin en :) Åkte upp till Stora tuna kyrka efteråt, till morfars grav och rensade bort lite blommor. Runt sex tiden gick vi ner på stan och kikade på cruisingen. Vi unnade hos en varsin cider och öl på S1. Var en kille där som sjöng och spelade, trevligt med trubbadur :) Blev inte kvar så länge eftersom Calle ska upp tidigt imorgon och det började regna också, så det var ingen höjdare att vara kvar. Blött och jävligt.

Skribent / Pim


Kupolen

Dagen började med ett besök på arbetsförmedlingen..Lisa ringde lite senare och frågade om jag ville följa med henne till Kupolen och det gjorde jag. Calle har jobbat idag bara och ligger just nu deckad på soffan. Min söta trötter ♥


Söta pippisarna som Lisa generöst gav glass till


Söta trötter

Skribent / Pim


Barnvakt

Igår hände det inte så mycket för våran del, vi satt barnvakt åt lilla Malte någon timme..
Idag har Calle jobbat förmiddag och jag har på dagen, suttit och lärt mig nya saker på photoshop. Nu kan man iallafall mer än förut, då man inte kunde något alls..Efter att vi fått föda i oss, tog vi oss en sväng till Eklund och hälsade på. Blev lite sugen på något till kvällen när det var dags för hemfärd, så vi svängde förbi Maxi och handla. Jag var lite nyttigare än vanligtvis och köpte mig två påsar nötmix - nuts and fruits! 

Skribent / Pim


Drog till skogs

Igår när min karl kom hem från jobbet var han sugen att gå en skogspromenad. Vi åkte ut till Sellnäs, snodde med oss Ariel och gick ut till skogs. Tog oss någon timme att hitta ut igen. Trevligt med en annan omgivning än betongdjungeln.


Kom några regndroppar när vi precis skulle gå in i skogen. Calle blev
lite ledsen, men vi hade tur att det slutade snabbt så vi kunde fortsätta.

  
  

Skribent / Pim

Dop

Idag har vi varit på dop i Säters kyrka. Lilla Wilma som döptes. Hennes mamma Kicki, pappa Peter och lillebror Hjalmar. När dopet  var klart blev det fika i Stadshotellet och presentöppning..Efter det åkte vi till familjen Dalevall och fick hjälp med att ta kort på mig och Calle som jag ville ha. Blev mycket fina kort tycker jag. Fotografen: Jan Dalevall :) Hälsade också på familjen Hansson när vi endå hade vägarna förbi.


Vår dop present







Skribent / Pim

Biltur

Igår började vi dagen med att ta Calle till ryggakuten. Ser ut att bli lite smärta när dom håller på ;P Därefter åkte vi upp till familjen Dahlgren för att hämta tidningar om hur man använder photoshop som jag ska låna. Blev även att vi stannade kvar på mat. Senare mot kvällen blev det en biltur till Falun på Garageträffen, där vi träffade på Madde, Hallman och Thomas utan h och med z. Efter det blev det Max i Borlänge. Vi blev kvar där ett tag och hängde. Sen blev jag trött och åkte hem och Calle åkte till Hallman och Madde på en kaffe.

Skribent / Pim


Mystorsdag

Idag har jag varit på ett ärende, tvättat och städat, iaf damsugat..Bubben har ont i höften så han gick hem tidigare från jobbet, men som tröst åkte vi till Forssa och köpte pizza som jag var sugen på. Och vi har tittat på filmen Ice age 3.

Skribent / Pim

Middag och Uppsälje

Det har blivit några dagars uppehåll av bloggskrivandet men här kommer en kort uppdatering. I Lördags var jag och Calle bjudna på en middag/fest ute i Sandvik för att fira att min kusin Camilla har gift sig (med Andreas i bandet Dökött). På Söndagen åkte jag upp till min faster Eva och Mats i Uppsälje för att hjälpa till och måla deras hus. Hemkommen idag.

Bilder ifrån Sandvik
Några av dom många i min släkt som är från pappas sida.
   
   
   
    
   

Bilder ifrån Uppsälje
Nu vet jag hur man målar hus och rengöra myggor.
Fick även provköra pickupen som jag var sugen på att göra.
   
   
  


Fartkameran Calle såg på vägen hem från Uppsälje :P


Gav denna lott till Calle idag


4 månader idag ♥

Lille Martin frågade pappa vad som händer när man blir gammal.
Pappan: - Man glömmer lätt saker. Man börjar se dåligt. Man glömmer lätt saker.

Skribent / Pim


Sommarland

Idag har jag och Lisa varit i Leksand sommarland och lekt :) Vi har åkt massa skojsiga vattenrutschbanor, roligast var speedhill, en annan mindre rolig var speedslide, som gick så jäkla snabbt neråt i full fart, men jag var bara tvungen att prova ;) Provade på gokart för första gången ( må säga att det var väldans roligt ) Jag provade på att åka 4-hjuling, dock var den högsta längden för det 165cm, men det sket man väl i och ställde sig i kön endå, och det funka. Tråkigt nog var det en liten bana och en för liten 4-hjuling för mig. Men också en sak jag var tvungen att prova på! Vi tog en vända i pariserhjulet också och högt var det. Blev en trevlig dag med roligare aktiviteter :) Och nu på kvällskvisten träffade jag Theres, Christer och en annan Calle någon timme, blev lite frisbee kastningen också :) 

 
Lisa och jag vid en weird spegel


Extra liten eller extra stor?

Skribent / Pim

Flamongo

Igår hände det inte så mycket. Calle jobbade till sent och jag följde med Jessica ut  på Flamingo på kvällen och skakade lite rumpa. Träffade på Za där också och vi dansade så svetten rann! Förr när man ständigt sprang på Flamingo, kunde hon och jag dansa flera låtar i streck utan bekymmer, men nu är man inte i lika bra form..Konditionsmässigt.

Och idag så har vi varit ut en sväng i det fina vädret innan Calle började jobba. Först Kupolen och träffade Sofie för att langa över cdskivor till varandra, sedan till Eklunds jobb med en Redbull, till sist biltema och blomsterriket. Hittade äntligen på ett sånt där "hjärta" till min slingerblomma istället för den hemmagjorda som var i ståltråd man först hade som stöd. Men..
man tager vad man haver.

Och grattis till Jonna och Niclas som fyller år idag.



Skribent / Pim

Lastbilsåkning

Idag har jag fått uppleva hur det är att åka i en lastbil :) Måste kommentera att det är skönt att känna - Störst går först! Vi har även tvättat bilen och fikat hos Mats, Patricia och lilltösen Isabell idag på dagen :) Dom bjöd på rabarberpaj. Mums fillibabba. Och nu på kvällskvisten har vi hälsat på mamma min, som är hemkommen från semester i Finland.


Lastbilen ståendes i Gropen/Leksand


Gick ju fint det där...


Många konstiga grejer finns det

Skribent / Pim

M for music

http://zionclothing.se/music.html


Måndag

Vad händer en måndag som denna då? jo blir att handla hem lite från maxi, Pim ska kolla lite nere på arbetsförmedlingen och jag ska jobba. Är ledig i morn ska bli skönt, veckan som gick har ju varit rätt så fullmatad för min del, jobb och bil som tagit upp all tid.


Gammal bild på gammal bil.

Skribent / Gråberg



Lördag och Söndagen..

Har jag lekt med Lisa :) Och under dessa dagar har vi tittat på film death race, dock blev det inte att man hängde med i filmen riktigt, vi satt och pratade ist. Så jag måste se om den någongång :D Vi har varit hos far min och varit sociala och ätit mat..Och vi har ätit pizza och spelat super mario typ. Har varit en lugn och trevlig helg :)

Skribent / Pim

RSS 2.0