Fest @ Kim

Igår var vi hem till Kim på en sen inflyttningsfest. Var mycket folk där, och trevligt var det! Man kände sig lite ung bland Calle's kompisar :P Men jag är ju Calle's lammkött ;P Runt 11-tiden åkte vi ner till stan. Och vi fick åka i en Dodge 1500 :D OMG vilken ögon och öronorgasm sådana bilar är och jag var ju tvungen att sitta fram! Vi blev bjudna in på Bolance och där var det roligt :) Höll på och dö av skratt när en kille vi stod och pratade med. Han skulle ställa sig på repet och det blev en facesplash ner på golvet. Fyfan kunde inte sluta skratta, man hade ju synen kvar i huvudet ett tag.

























Written by Pim


Curb

Fredagens morgon började med att åka in till Falun med Birgitta för hon skulle röntgas. På hemvägen åkte vi förbi pappa för att hämta en mask som vi fått av dom, som vi ska hänga på väggen med dom andra. Blev en vända in till Falun igen lite senare med Eklund till Curb. Blev att vi åt på America take away där också.  Annars så har vi umgåtts med Eklund hela Fredagen. Varit hos honom i Spraxkya och suttit på pojkrummet ;P Vi åkte på Mc'Donalds och träffade Lisa också som även följde med oss hem en stund. Kikade på Idol och jag och Eklund drack lite grogg :) Senare på kvällen kom det hit lite mer folk.
 
Jag, Calle och Eklund var in till Romme Alpin för att kolla på snowboards igår också. Jag hittade på en billig en som jag fick av mamma i tidigt julklapp :D Tacktack! Behöver bara köpa mig ett par skor, så jag kan börja åka i vinter och lära mig :D



Written by Pim

Academedia

Dagen började tidigt. Upp och hoppa klockan sju för att fixa sig och ta bussen till Falun. Eftersom man är arbetslös är man nu med i ungdomsgarantin. Workshop på Academedia, information om hur man ska uppföra sig på en intervju. Dock ingen ny information för mig. Efter att jag kom hem därifrån gick jag och handlade lite, passade på att städa också och sedan lagat mat - blev korvstroganoff till föda idag. Lite senare på dygnet kom Eklund hit och umgicks. Snäll som han är fick jag en DC Shoes tröja av honom, tacktack! :) Vi tog oss en åktur till Max och åt glass också. Nu på kvällskvisten har jag setat och spanat efter billiga snowboard's som man eventuellt kan köpa till vinter. Har varit sugen nu ett bra jävla tag på att börja åka.

Written by Pim

Betnér

Igår var jag och Calle och tittade på Magnus Betnér - Livets ord på Maxim :D Fyfan vilken skön, ärlig och klockren person! Har ni chansen att se honom så gör det! Värt varenda öre. Showen höll på i 90 minuter. Blev inga vettiga bilder ifrån kvällen heller, eftersom vi har en ikke vettig kamera! :( Efter att showen var slut gick vi till Bakfickan och tog oss en öl/cider och satt där ett litet tag och tog det lugnt innan hemgång :)

http://www.magnusbetner.com/

Blev en skaplig bild iallafall..



Written by Pim

Körskolan

Idag har jag varit på körskolan och pluggat lite med mamma. Efter det gick vi till Maserhallen och solade :) Till mat idag delade jag och Calle på en kebabrulle. Det satt som handen i handsken. Och nu på kvällen har vi tittat på Desperate Housewives och snart blir det Top gear.

IMORGON SKA VI PÅ BETNÉR :D


Written by Pim


Foki-tävling

Nu är jag med och tävlar igen på fokis.se :)
Denna gång kan man vinna ett smycke ifrån Cocoo.se
Men jag är inte den som använder smycken så jag föredrar hellre en fin klocka att sätta på armen :)
ARTIKEL NUMMER: 77371



/Pim

Segvedag

Idag har vi inte gjort ett smack nästan! Bara upp tidigt på morgonen för att tvätta. Annars har vi legat som soffpotatisar framför tv-apparaten och ätit chokladpudding och druckit Coca-Cola.


På Onsdag, 25 November ska vi på Magnus Betnér!

Ska bli trevligt att äntligen få se honom live :D

/Pim


Fika dag

Eklund och jag fixa och grejade lite med bilen idag, så nu är den lite bättre än i går. blev ganska sent att vi kom i gång med att fixa bilen var lite sega efter går dagens tur på stan. direkt när jag kom hem så åt vi en god köttgryta vi fått av Pim´s kusin. Drog direkt upp till Mats, Patricia och lille Isabell på fika men som vanligt blev vi kvar där pinsamt länge. Det blir vel så när det är sällan man träffas, slutade med att dom bjöd på lite mat.

/ Gråberg


Fest @ Theres

Lördagen började med att vi fick besök av Peter, Kicki, Hjalmar och Wilma :) Efter det åkte vi ut till Sellnäs på mat. Lotta, Ebba och hunden Lucas är där på besök under helgen. Familjen Dalhgren var där också. När vi var påväg därifrån ringde min kusin Börjesson (som även Calle känner :P) och ville ha skjuss till Lindan, så vi ställde upp på det. Och senare på kvällen gick vi hem till Theres på lite fest :) När dom andra gick in på krogen gick jag och Calle in på Skrubben en vända och sedan blev det hemgång. Det blev en trevlig kväll :)

Blev dålig kvalite på bilderna :/ Men la upp dom endå.


Wilma


Hjalmar


Victor, Theres och Robin


Calle, Axel och Victor


Två stycken som jag dock inte kommer ihåg namnen på


Theres och jag

/Pim


Modevisning

Igår hände det inte mycket alls. Vi var hemma mest hela dagen, fram till klockan sex då vi gick och kollade på en modevisning på stan, då Brädgårn och en till affär visade upp sina kläder. Brädgårn hade ju också premiär öppet i deras nya större lokal. Efter visningen gick vi hem och kikade på Idol och Ocean's eleven. Vid tolv tiden åkte vi in till Falun för att skjussa Theres och hennes kompis tillbaka in till Borlänge :) När vi hade släppt av dom på stan fortsatte vi till Fröbban där Calle's kompisar hängde. Och efter det åkte jag och Calle till Max och tog oss en varsin glass :)

/Pim 

Arg katt

Detta är min och Calle's humor!



/Pim

X Games

är ett väldigt bra program om man är intresserad av att titta på extrem sport, som jag ;D

Här är en video på X Games 15's mäktigaste ögonblick. Good shit!



/Pim

Hitman

Idag har vi varit ut till Hallman och tagit ner "presennings-carporten" som Calle's Ascona har stått under. Efter det åkte vi till Sellnäs en vända. Sen åkte vi hem och åt mat och idag blev det tacos :) Vid circa fyra tiden åkte först in till Falun och hämtade ut en reservdel till Nissan, sen till Fågelmyra för att slänga min gamla tjocka dataskärm, in till ica och handlade cola och chips och sedan vidare till Eklund och umgicks med honom ett tag. Blev att kika på filmen Hitman.



/Pim


Lill Liam

Denna Onsdag morgon började med att åka till Falun till Academedia för ett möte. Fick skjuss av Calle dit och tog bussen hem. Inte ofta man åker buss nu när man har en sambo som har bil ;P Annars på dagen har jag lagat mat, det blev ännu ett recept från Arla.se, korvwook. Blev lite kryddigt :P Nu på kvällen har vi varit och hälsat på Calles vänner, Micke, Vicky och deras 7 veckors pojke, Liam :) Jag var bara tvungen att ta upp honom och gosa lite :) Men innan det blev det en snabbvisit till Eklund och vi satt och kikade på X games, även Christer kom dit :)

/Pim


Köttfärspasta

Idag har jag bara varit hemma och haft ont i huvudet typ. Skulle egentligen ha varit till körskolan och pluggat lite men så blev ikke fallet, regn ute och ingen ork. Men jag var iallfall där igår på en teorilektion :) Till mat idag fixade jag gratinerad köttfärspasta, ett recept jag hittade på Arla.se, som jag var tvungen att prova, och det smakade gott :) Och det blev en hel del..



/Pim

Foki tävling

Nu är jag med och tävlar på Fokis.se igen om ett mycket fint pris, nämligen en Iphone med valfritt skal :)

http://fokis.se/

http://www.mrgizmo.se/products/Hard-rubber-iPhone-3G-3GS-case-vit.html

/Pim


Idag måndag

Jaha då har det varit måndag igen. Är det bara jag som tycker att veckorna bara springer iväg, och inte tala om helgerna, jag hinner inte med nånting känns det som. Fast vad ska jag hinna med? Vad har man annars gjort i dag? Slipat hos Benny, varit och hurrat för lille Villgott som fyllde 3 i fredas, lämnat kamera hos Dahlgren, handlat på ICA MAXI och jag har flippat pannkisar i massor, blev succé både hos Pim och Circa som för övrigt verkar äta allt man ger henne tillskillnad från den kräsna sambon. Tisdagen kommer med storm steg men först måste man sova så man orkar vakna. 

Katten alias K-F

/ Gråberg

v8

Idag har vi varit ut till Sellnäs eftersom Birgitta fick komma hem idag igen :) Denna gång tog vi med oss Circa ut också. Delvis för att vi tänkte ta med henne ut i friska luften och så hon fick utforska lite, men det gick ingen vidare. Hon var inte intresserad för fem öre :D Vi har verkligen en innekatt..Senare åkte vi ut till Hallman och Madde och hälsade på. Calle fick provköra Hallman's Volvo 140, v8 ;) - Man känner kraften i den, det var inte äckligt iallfall.

Bjuder på en fräsig video med den klockrena Ken Block!



/Pim

Jerboa

Pygmy jerboa
Vilken filurig gnagare :P



(Tog denna video från min kompis blogg, http://jellaaaa.blogg.se/)

/Pim

Film

Jag och Calle har nyligen kollat klart på den omtalande filmen Paranormal activity. Helt OK film, den var mer i dokumentär stuk och verklighetstrolig, därav att det var bra på sitt sätt. Man fick sig några rysningar i kroppen i vissa tillfällen. Men filmen var också lite seg och nog kan man somna ikväll ;P

Annars idag så har vi varit ut till Sellnäs och hälsat på, eftersom Birgitta fick permis från sjukhuset och fick komma hem några timmar :)

/Pim


Mini

Igår på dagen var jag och mamma till körkolan och pluggade lite. Fick iväg min dataskärm också i samma veva. La ut den på Blocket i Torsdags och den blev såld igår, gick snabbt att bli av med den. Och vi var och köpte oss en mini pc också, blev en i vit, som jag skarpt ville ha ;) På kvällen var vi hemma och tog det lugnt och tittade på Idol och fixade med datorn :)



/Pim


Pappa

Denna Torsdag började med att ta bussen hem till familjen Dalevall för att rasta Ariel :) Hjälpe till eftersom dom jobbade. Efter det gick jag hem till pappa som bor nästan granne med dom och blev kvar där till fem ungefär. Nu på kvällskvisten har vi varit och handlat chokladpudding och Coca-cola och setat framför tv:en och myst :) eftersom vi har varit tillsammans i sju månader idag ♥

Här är en bild på hur spotlight belysningen blev i köket :)



/Pim

Mamma

Äntligen har Mamma kommit närmare, nämligen till Falun skönt att ha henne närmare så man kan hälsa på oftare. Jag och Pim var dit i dag och hälsade på, kul att se hur fort fram det verkar gå. Nu går hon själv och svullnaden har gått ner en del.   :)

/ Gråberg


Säljes

SÅLD!

Säljer min Samsung Syncmaster 226BW 22" dataskärm pga av att jag inte har något behov av den längre. Den är som ny, inga som helst fel på den, är ca ett år gammal. Nypris 2500kr, säljer min för 1500kr bara :) Har kartong, kvitton och alla tillbehör kvar. Är du eller känner du någon som är intresserad? Ring mig på 073-638 79 37



/Pim

Falun

I Måndags klippte vi Circa's klor för första gången. Calle klippte och jag hjälpte till att hålla i henne. Det gick bra utan några blödningar :)

Igår skulle vi handla kattsant men dom hade inte just det märket vi ska ha här i stan, så det fick bli att åka in till Falun och handla det istället. Vi tog oss en vända och kikade också. På hemvägen stannade vi till i Forssa och delade på en pizza eftersom jag inte hade hunnit ätit mat tidigare. Vi åkte in till Jula också då Calle köpte spotlight till köket och monterade upp :) Och på kvällen blev det tv tittande, Desperate housewives och Top gear.

/Pim

Duncan

Idag har jag och Calle varit och hälsat på Birgitta i Uppsala igen :) Vi började åka ner vid två tiden då jag övningskörde till Hedemora, och vi var framme vid fem ungefär, då med lite stopp på vägen. Hon var trött idag men fortfarande på bättringsvägen, som både syns och hörs :) Och snart kanske hon får komma upp till Falun, och då blir lättare och oftare man kan hälsa på henne :) Vi åkte hem vid sex tiden och vi svängde förbi Ica Maxi och Mc Donalds här hemma i Borlänge för lite mat. Köpte mig även en ny bok eller två egentligen eftersom man fick ta två och betala för en. Men det var bara den ena som lockades :P Duncan Fairhurst - När ingen annan ser, en sann bersättelse. En bok som jag har velat ha och nu passade jag på :) Jag är inte den som brukar läsa böcker så ofta men när det kommer till dramatiska sanna berättelser så gör jag det. Tex på sådana böcker är dom kända böckerna med Dave Pelzer, Pojken som kallades det och uppföljarna som jag också har läst, dock har jag kvar en hel del på den näst sista boken och den fjärde boken som längre inte finns kvar att köpa i bokhandeln eftersom den har slutat tryckts ut, och den är slut på nätet också, frustrerande :/ Håller även på och lyssnar på ljudbok nu med Liza Marklund - Asyl, också böcker som jag tycker är spännande och bra.



/Pim

Tävling

Är och medverkar i en tävling på Fokis.se :)

http://fokis.se/

http://www.mihi.se/

/Pim

Jobb

I Lördags jobbade jag på en 60-års? fest med Theres, jag fick ansvaret för disken och fick hjälpa till i baren som Theres hade ansvar för :) Men vi hjälpte varandra när det blev körigt. Det blev en trevligt kväll med god mat, ett bra band (som jag dock inte kommer ihåg vad dom heter) som svängde, och med trevlig folk :) Innan jag skulle börja jobba var jag, Calle och Eklund och käkade på Max, jag var inte sugen på matlådorna vi har hemma eller att ställa mig och laga något :) Calle var på Eklund's jobb och bytte ljuddämpare och hängde med Eklund tills jag slutade arbeta vid 1-tiden, då han fick komma och hämta oss. Idag så har vi varit ute och promenerat lite, stan till Biltema och hem igen. Vi har också varit till våra pappor och grattat dom på farsdag :) Imorgon blir det att hälsa på Birgitta i Uppsala igen :)

/Pim

Nacho

Dagen började med en cykeltur ner på stan till banken, efter det ringde Calle och frågade om jag skulle med till OK och tvätta bilen och jag hänkade på. Den vita skitiga bilen är nu ren igen! Vi har också varit till Kupolen och ätit på matstället Tacobar och vi delade på en Nacho de lux :) Och nu på kvällen har vi tagit det lugnt framför Idol, tryckt i oss godis och busat med varandra :P

/Pim

Snö

Igår var jag ut till Hallman kikade på race bilen han bygger, och fick höra när han startade upp den gudars vad härligt det låter ur en V8, men nog om det. Idag har det snöat nästan hela dagen. Det är blandade känslor det där med snön för mej. Visst det är ju härligt med lite vitt på backen, men det är halt, blött och kallt. Mycke bättre med grönt gräs och varm sol. 

Fick rycka ut till Pim i dag också då hon, klant som hon är låste ute sej från lägenheten. Hon har även varit och kört på körskolan för första gången. Det var ju lite nervöst för mej också dom hade ju kunna säga till henne "jösses du gör ju inget rätt" och då hade det ju varit mitt fel. Hon säger att det gick smidigt nått muppstopp men det är svårt med nya bilar, så man kan vel säga att jag fick godkänt. :) Älsklingen har även i dag tvättat, besökt arbetsförmedlingen och nu i kväll hälsade vi på Eklund när han vinter donade 245an.



/ Gråberg


Solat

Idag har det inte skett mycket till världen. Jag följde med mamma och solade i Maserhallen på dagen. Lite konstigt med deras solarium tycker jag, det spelar ingen roll vilket jag väljer och mamma väljer. Det händer alltid att jag får sola längre än henne. Spelar heller ingen roll om hon lägger i poletten efter mig. Och dom har även bytt ut till nya och det samma lika nu också. Skum tomte det där...

Här är en bild på min söta kusin Joonas som morbror Jari skickat till mig idag :)



/Pim

Pizza

Nu på kvällen har jag och Calle köpt hem pizza (blev en kebabpizza special), tittat på TV, delvis på mitt program Desperate housewives (och jag blir så irriterad på Katherine!) och tagit det lugnt bara :) Skickade sms till Calle tidigare idag och skrev att jag vela ha pizza när han kom hem, och då fick jag tillbaka att han hade sagt till Benny innan att jag troligen ville ha pizza till kvällen :P Hihi Calle känner mig litegranna då. Och tack till alla som har gratulerat mig idag på Facebook, sms och telefon :)

/Pim

Födelsedag

Idag fyller jag 21 år! :)
Det känns bra att blir lite äldre faktiskt. Dock fick man inte så fint väder på sin födelsedag, men vad begär man av hösten. Men imorse när jag var ut på min Facebook hade jag fått några gratulationer och det var glädjande att se :) Tackar så hjärtligt mycket.

/Pim

Hallen

Idag hämtade Calle hem den tillhörande bänken till hallen :) Så nu är allt klart och såhär blev resultatet.
Dörrarna ska bytas ut till vita längre fram också :)



/Pim

Mamma

Är på väg hem från ett besök hos mamma i Uppsala. Idag var hon piggare man förstod henne så mycke bättre än i går, full fart i rätt riktning. hon har även fått en egen E-post adress så att hon kan maila. Och hon har helt klart kvar sin humor.

Nej nu ska jag hålla koll på när Pim kör, hon är väldigt duktig för övrigt, får se vad kör lärare Lina tycker om det jag lärt henne, kanske får pisk av dom bägge :P

/Gråberg


Presenter

Har som sagt haft fika för att fira mig :) Jag blev nöjd med mina presenter!
Fick bl a pengar, godis, ljus, mascara och lite andra saker. Tack så mycket alla :)


Calle och min familj samlade, dock fattas några stycken










Tårtan som jag bakade

/Pim

Uppsala

Ännu en helg har gått och mycke har hänt denna gång. Vi har har firat Pim med fika, mat och ännu mer fika, tagit oss en grogg med Eklund och Lenne. Vad hon fått det får hon skriva om sen, har ganska dålig koll på det hela, men hon verkar nöjd med alla presenter.
Idag så började vi dagen med att hälsa på min mamma nere på Akademiska sjukhuset i Uppsala. går knappast att beskriva hur hon har det, slangar och syrgas lite överallt, helt uppsvullen i hela ansiktet med stygn tvärsöver. Det går allafall åt rätt håll :) och det känns skönt. Hoppas hon blir frisk och bra så fort det bara går. Mina tankar är ofta på henne. På vägen hem bjöd pappa mej och Pim på mat i Heby, bräckt skinka stektpotatis med ägg blev det för mej, Pim tog spagetti barnportion, maten satt perfekt efter att ha bara ätit frukost. När vi kom hem åkte vi till Storatuna kyrka så Pims mamma kunde tända ljus och sätta lite blommor på graven. Det är väldigt fint på kyrkogården nu till allahelgona helgen när det är så många ljus tända.

/Gråberg

RSS 2.0