Ikea

Idag på dagen har jag som sagt målat klart i hallen :) Sen har jag och Calle åkt till Sandviken för att hämta hem nya hatthyllan, eftersom den var slut här i Borlänge blev det att åka dit istället. Medans vi endå var i närheten av Valbo åkte vi in till Ikea också :) Och nu på kvällen har vi fixat och donat lite och tittat på Idol. Förstår inte riktigt hur svenska folket röstar ibland, en bulle i örat kanske?

/Pim

Fika

Har inte orkat skrivit på någon dag nu eftersom det har varit ganska mycket att göra. Men i Onsdags så var jag och fikade med Lisa på Caf'e Caal iallafall :) Igår morse började jag att riva tapet, spackla och måla halva våran hall helt själv :) Vi har ju funderat på att måla om hallen ett tag, och nu blev det lite av en impulsgrej och tänkte vi skulle ha klart det tills på Lördag då folket kommer på fika och så blir det! :) När Calle kom hem hjälpte han till att slipa och måla resten av väggen som var kvar. Blev lite sent igår innan vi blev klara med första målningen. Bilder kommer upp senare i helgen på hur resultatet blev. Vi har även köpt nya hallmöbler :D Dock får vi lov att vänta på bänken tills på Måndag, men hatthyllan hämtas idag. Kommer att bli väldigt nice :) Så idag kommer jag att spendera min tid i hallen på att fortsätta måla på en andra gång.

/Pim

Tävling

Jag är och medverkar i en tävling på Fokis.se  :)

http://fokis.se/
Forhair.nu

/Pim

Äntligen

Igår hände det inte så mycket, jag följde med mamma och handlade lite tills på Lördag, då jag ska bjuda familjerna på fika eftersom jag fyller jag år snart :) Bjöd mamma på kaffe och bullar här hemma efteråt också. Sen vid fem tiden var det dags för jobb, var verkligen inte på humör för det igår, och det gick inge bra heller. Calle var och hjälpte Fredrik att rivit ner en vägg medans jag var och jobbade..Idag så har jag varit och skrivit in mig på körskolan, äntligen! :) Så nu ska jag försöka plugga så mycket det går nu när man har mycket tid över, så man får det där behövande körkortet någon gång och så att vi (Calle) kan skaffa en automatbil ;P

Me like you long time

/Pim

Upp

Idag har det varit en lugn Söndag. Började med att vi åkte till Byggmax och köpte en list. Har inte gjort så mycket mer än så på dagen. Nu på kvällen har vi gått till Willys och handlat lite godis och tittat på filmen Upp,
en söt och bra film :) Och tack Mimmi för din kommentar i förra inlägget, den värmde :)

Hur kommer det sig att det knakade i Calle's arm när jag drog i hans finger..?


Up up and away!


En söt mugg man fick plocka godiset i tycker jag :)

/Pim

Toppen

Idag började med att vi åkte till familjen Dahlgren för att titta på hur långt de kommit på deras ombyggnation på garaget. Efter det åkte vi till Säter och hälsade på familjen Bjermkvist :) Lilla Wilma som man gosade med, (passa på när man är i närheten av småbarn :P ) och sedan hennes storebror Hjallmar som skulle busa och sitta i knä på en :) Blev kvar där några timmar. Innan vi åkte hem var vi förbi Sellnäs och hälsade på innan Birgitta åker imorgon för operation på Måndag. På hemvägen stannade vi till på American take away och beställde med oss hem och det blev mys framför filmen Benjamin Buttons otroliga liv, mycket sevärd :)

En annan rolig sak är att jag och Calle har fått höra frågan från både familj och vänner när vi ska skaffa barn eller gifta oss :P Dom måste tycka att vi passa bra ihop ;) Och det är även kul att få höra, för då vet man att man är någorlunda omtyckt iallafall ;P



Toppen!! Längtar..

/Pim

Film

Igår på dagen följde jag med mamma och handlade lite och hon bjöd på pizza på Matpalatset :) Senare åkte jag och Calle till Mimmi och gav henne våran present. Efter det så åkte vi hem till Eklund och var sociala med honom och såg på filmen Wall-e i Blue-ray kvalite. Han hade nämligen skaffat sig Playstation3 slim och vela väl glänsa lite ;P Hihi.

/Pim

Pappa

Idag åkte jag hem till pappa runt 11-tiden och var där och städade lite, såg efter Nelly lite granna medans pappa tvättade bilen, han bjöd på mat och jag tog en promenad med Louise och Nelly till affären :) istället för att sitta ensam hemma och tråka. Skulle egentligen ha jobbat idag men jag struntade i det, orkade inte med det idag :/ Men jag skulle bara ha jobbat extra så det spelade inte så stor roll för min del. Så istället när Calle kom hem gick vi till Kupolen och kollade efter en present till Mimmi och Calle köpte även ett par mycket snygga skor ifrån DC Shoes ! Hittade även på fräna julgranskulor vi tänkte hänga i granen i jul.

Katten fick sig en överraskad dusch i handfatet idag också ;P


Synd att vi inte har samma storlek ;)





/Pim

Onsdag

Kortfattat om vad som har hänt idag. Jag har bakat bullar igen och inte hunnit med så mycket mer än så innan det var dags för jobb. Gick bra idag tror jag fast jag satt på nytt projekt och var nervös :) Och nu på kvällen gick jag och Calle till Ica för att handla hem mat till det tomma kylskåpet.

/Pim

Bullar

Denna dag började med att jag följde med mamma till Par i hjärter, efter det gick vi till Kupolen för att gå på Apoteket och det blev att vi tog oss en fika också, vi handlade lite ingredienser till bullarna som jag fick henne att följa med hem och göra, som jag ska ha tills jag fyller år :P Självklart hjälpte jag till! Hon var snäll och fixade biffar åt oss också ;) Har hunnit med och städa här hemma också och sedan var det dags att cykla till jobbet. Fick sitta på ett nytt projekt idag och det gick skapligt bra faktiskt...tror jag :) Calle hann man inte se så mycket idag eftersom han har varit ute på annat, men fick ses sådär fem minuter innan jag stack till jobbet iallafall och nu på kvällen :) Min söta plupp ♥ Nej nu blir det att krypa ner i sängen med älskling och sova. 

/Pim


Tummen

Ett så himla sött gosedjur med Tummen :D  Och den är så väldigt mjuk också.



/Pim

Måndag

Idag har jag och Calle hunnit med att hälsa på Jessica och Agge i deras nya lägenhet :) Dom bjöd på fika och vi satt och pratade en stund innan man tvungen att åka hem och äta och iväg och jobba. Jobbet gick helt OK idag, inte lika bra som det ska gå men endå..Vissa personer man får prata med och även vissa som man jobbar med är väldigt trevlig mot en och det gör att jobbet blir lite roligare och det får en på bättre humör :) Nu är det TV och kvällsmat som gäller och vänta på att älskling ska komma hem.

/Pim

Work

Jobb idag, fem till nio. Fick besked igår att jag får jobba kvar men får två veckor på mig att förbättra mina resultat.

/Pim

Söndag

Vad har skett idag då? Inte mycket alls. Calle har fixat med att koppla om elen till taklampan i köket nästan hela morgonen och jag satt framför datorn och fixade lite. Sen var vi till Kupolen en snabbis och kollade på jacka igen, och som sagt hittade jag på en :D Handlade lite grejer till maten också. Calle var söt och lagade till den idag, blev ungsgrejad falukorv med sås och äkta potatismos ;P och glass till efterätt. Mys med tända ljus och snart blir det Nitro circus på TV:en, men först lite Teen cribs, jädrans ungar till och bo! Avundsjuk är jag inte men endå ;P

/Pim

Wohoo

Nu har jag hittat mig en snygg snowboardjacka :D En tidig födelsedagspresent från mamma och Calle.


Quiksilver


Sargad mus, by Circa

/Pim

Kaktus

Hittade denna roliga inne på Ica Kvantum. En kaktus som liknar något annat än en kaktus ;P



/Pim

Ryktades om fest

Igår blev det lite fest här hemma. Eklund ringde och sa att det ryktades om att det skulle vara fest hos oss, både jag och Calle blev lite fundersamma, men det var Eklund själv som hittade på det och tyckte att det skulle vara det här. Men det kom då några personer hit så det där låtsas ryktet spred sig på något vis endå ;P Det blev en rolig kväll och Circa härjade och gosade med så många hon kunde :) Men annars på dagen hände det inget speciellt, Calle var ut till Hallman och jag tvättade. Blev en tur till Sellnäs för att äta också, och jag måste tillägga att vi åkte en blå liten smurfaktig bil och lyssnade på Smurfarna.

 

Bjuder på lite bilder från igår

 

/Pim


Falun

Idag åkte Calle och jag in med Birgitta till Falun igen, medans vi väntade på henne åkte vi och kikade på halkbanan, hur det såg ut och hur det eventuellt kommer att köras sen när jag kommer dit och ska göra den någongång i framtiden. Hade turen att det var några personer där och körde så jag fick se hur det gick till. En Redbull och en macka på Wayne's fick det bli, och en vända in på Curb också. Jag letar efter en ny snowboardjacka, men hittade ingen vettig där. Hade hittat och provat en snygg jacka inne på Kupolen för inte så länge sedan som jag fastnade för och var in idag och skulle tittat på den igen, men med min otur fanns den inte kvar i min storlek, man blev ju ganska frustrerad eftersom det inte finns så mycket jackor ute nu som faller mig i smaken, så får hoppas det kommer in fler snart! Hittar inte någon på nätet heller :/ Skulle egentligen ha jobbat idag också, men dom hade inte skrivit upp mig och två andra så det fanns få projekt kvar att sitta på, så då gick jag hem istället för att hålla på och krångla och var inte på humör för att jobba heller. Nu har jag provat på i två veckor, så får se om man får jobba kvar eller inte, men jag hoppas verkligen på att man får vara kvar eftersom jag behöver alla pengar jag kan få! Vi har hunnit med att baka matbröd och pratat med chefen på Burger King idag också. Har sökt jobb där men det blir nog inget jobb där för min del iallafall, både piercingar och tattueringar som är synliga är en nackdel, och dom båda delarna har jag. Det sista jag tänker göra i nuläget är att låta min piercing i läppen läka ihop eller att få infektion för att man ska hålla på att plocka ur och i den. Är inte så sugen på att fixa en tredje gång i läppen :P Min piercing ser jag som ett smycke som många andra ser som ett halsband osv..Inte långt kvar tills man fyller år heller, mindre än tre veckor :) Får se om man kan hitta på något skoj då om pengar finns, lite peppad på sumobrottning och lasergame ;P http://www.iceborlange.se/

Blev en massa text så tyckte att en bild kunde få vara med också, så det fick bli på vårat charmtroll.



/Pim

Vinterombyte

Denna Tisdag började med att jag och Calle åkte till Sellnäs och bytte till vinterdäck på bilen. Jag hjälpte till och det var nog första gången jag har bytt däck på en bil, annars har man bara varit med och tittat på..Hann inte med så mycket mer innan man skulle iväg och jobba till fem. Calle, han har hunnit med att koppla om elen i köket, så nu funkar det som det ska, rätt knapp till rätt sak istället för flera knappar till en sak ungefär.

Bytte till vinterdäck.. :P
http://www.teknikensvarld.se/nyheter/081029-tappade-hjulen/index.xml

/Pim

Dagens fråga?

Vardagens svåraste och mest frågade fråga! Vad ska vi äta i dag? Jag menar hur svårt ska det igentligen vara att komma på en maträtt att laga och äta. Men det är tydligen en väldigt svår fråga, för jag har aldrig något bra svar på det hela, man kan tycker att man borde ha blivit rätt bra på att svara på den frågan, den frågas ju varje dag. Men inte då. Helst ska man ha ingridienser hemma eller så ska dom vara lagomt billiga, det ska även gå lätt och fort att laga. är det någon mer än jag som har samma problem att svara på denna irreterande fråga? helst skulle man vilja ha ett piller bara så man slapp äta massa mat, ett piller för en måltid, så äter man bara när man vill och kommer på nått som verkligen är gott att laga.

/Gråberg

Ett halvår

Idag har jag och Calle varit tillsammans i ett halv år :) ♥ Och det firade vi med mat på Tacobar.
Snart ska man iväg och jobba också, och jag hoppas på att denna vecka går bättre med säljningen.

/Pim

Sk8board

Dagen börja som vanligt med lite sovmorgon, sen efter ett tag när man vaknat till liv så drog vi ner till KFUM hallen för att titta på skateboard tävling tillförmån för Världensbarn. Det var inte riktigt som att se på tv, fanns vissa som var duktiga och vissa som har lite kvar att lära om man säger som så. men skoj hade dom nog. har inte hänt så mycke annat idag, Jag var ut till mamma och pappa för mat. Dillkött gott som vanligt ute där. Men nu till kvällen så blev det lite mys hemma kväll, varken jag eller Pim mår på topp hon är förkyld och jag har min mage :/ så det får bli lite film 2fast 2furious underhållande filmer det där. Men som sagt film och den har börjat så kan ju inte sitta här å skriva blogg då juh. CuL8







/Gråberg

Gratulerar

Imorse gick jag upp tidigt, runt halv nio tiden. Calle som sa att vi skulle kliva upp tidigt idag, låg istället kvar och sov någon timme till. Jag blev tvungen att gå och handla frukost till imorse också, eftersom Calle glömde av att handla hem det igårkväll ;) Annars så har vi varit till Kupolen och handlat present till Nelly som fyller ett år idag :) Vi köpte Hello Kitty mössa och vantar till henne. Mycket söt outfit nu när det är kallt ute. Åkte hem till familjen Hansson och fikade, blev kvar där några timmar. Jag hjälpte Lousie att skaffa en egen blogg också http://louisenathalie.blogg.se/. Gratulerar till Jossie som fyller år idag också :)


Hello Kitty


Lilltösen i den söta mössan


Calle och födelsedagsbarnet


Nelly fick en docka som heter Julia


Hon var nöjd över cd-spelaren för barn

/ Pim


Jobbig dag

Dagen började med att vi skjutsade Birgitta till Falu sjukhus, och medans vi väntade på henne så gick jag och Calle till Wayne's och fikade som vi brukar göra medans vi väntar :) Vi tog oss en varsin macka och en kopp choklad med marshmallows. Mumsigt som frukost. På hemvägen tog jag över ratten och körde, fick godkänt av Birgitta när vi kom fram till Sellnäs, hon tyckte det gick bra :) Jag har också varit på arbetsintervju på Romme Alpin idag :) Calle har varit ut till Hallman ikväll och pulat igen medans jag varit på jobbet. Och jag är inte nöjd med resultatet på jobbet idag, gick inte alls bra! Blir så himla less när det inte går som det ska. Förkyld och inte på humör, ingen bra kombination, men jag höll ut dom fyra timmarna iallafall..När jag kom innanför dörren hade Calle tänt en massa ljus i lägenheten och det var mysigt att komma hem till :) Dock fick jag en mycket tråkig nyhet om att katten Bubo som bodde ute i Sellnäs har fått gått vidare idag :( Bubo fick tas bort pga av att han blev blind och kunde inte klara sig själv. Blev en del tårar, delsvis för att jag inte hann säga hejdå till honom och för att han var en sån himla fin och otroligt snäll katt med en stark personlighet!


Choklad med marshmallows


Bubo, vila i frid

/ Pim och Gråberg


Tävling

Är med och tävlar om en Goodiebag :)

http://sweetkay.blogg.se/2009/october/t-a-v-l-i-n-g.html

/ Pim

Getting better

Andra dagen på jobbet idag, börjar bli mindre nervöst att ringa, nu när man har kommit igång. Det blir ju några hundratals samtal under dessa fyra timmar man arbetar, dock svarar inte alla men många blir det och det känns i huvudet :P Desperate housewives började idag också :) Missade dock första halvtimmen eftersom man slutar klockan nio och sedan ska cykla hem, denna dag i regn, inge vidare..Calle har varit ut till Sellnäs och till Hallman och pulat denna kväll.

/ Pim


Första dagen

Igår började jag alltså jobba på CCVattugatan som telefonförsäljare. Började med lite information, sedan fick man sitta med 2 stycken och lyssna på och lära sig, och sen fick man börja att ringa själv. Otroligt nervöst var det, blev en hel del sludder i början, men sen gick ganska så hyffsat efter några samtal. Det är många ungdomar som jobbar där. 17.00-21.00 är arbetstiderna. Jag ska prova på i två veckors tid och så får man se hur det går efter det. När jag kom hem hade Calle tvättat fönster och målat klart byrån :) Pim's little helper. Byrån vart finare nu när den blev vit, men ska byta ut dom ikke fina handtagen.


Före


Efter

/ Pim

Målning

Denna dag började med att åka på kalas hos familjen Dalhgren, för att Fredrik fyller år imorgon :) Det bjöds på glasstårta och kakor. Efter fikat åkte vi till Biltema och handlade sandpapper och penslar, eftersom vi ska måla våran byrå vit, ett lager är gjort nu och fortsättningen får vänta tills imorgon. Det är drygt när man måste vänta på att färgen ska torka. Och imorgon börjar man jobba också, det är nervositet i kroppen.


Fredrik öppnar våran fina smällkaramell


Kakmonstret Calle


Den tjusiga glasstårtan


Byrån som vi har slipat och som sedan ska bli vit


Circa är ju tvungen att vara med hon också...

/ Pim

Winnerbäck



Är lite sugen att gå på hans konsert i December i Leksand, Ejendals arena.
Det blir en funderare.. :)

/ Pim

Trevlig överraskning

Gårdagen började med att skjutsa Birgitta till Falun, medans vi väntade satte vi oss på Wayne's och tog oss en fika, eller mer att Calle tog en kaffe och jag drack energidryck från Ica..Senare på kvällen åkte jag hem till Sann på idolmys med Jessica, Jossie och Lisa. Efter ett litet tag när alla hade kommit, så plingade det på dörren, och där står Jonna :D Man blev ju en aning paff! Hemkommen från USA redan sen i Onsdags och inte sagt något. Sann och Jonna ville överraska oss och så blev det verkligen :)

/ Pim


Jobb

Idag har vi varit förbi Arbetsförmedlingen igen, följde med Calle eftersom han har varit så snäll och följt med mig dom senaste gångerna. Men det var ingen höjdare att vänta, fick vänta 45 minuter på karln. John Blund besökte mig medans jag väntade och försökte ta sömn på mig ;P Men nu kommer jag slippa Arbetsförmedligen
på ett tag, eftersom jag har fått ett jobb som telefonförsäljare och kommer att börja nu på Måndag :) Vi har även fått besök av Mimmi och barnen, dom var hit för att titta på Circa. Jag råkade klämma hennes lilla tass i dörren idag också :( Men det verkar som det har gått lindrigt undan eftersom hon inte visar någon symptom på att ha ont nu, vilket känns skönt :)

/ Pim


RSS 2.0