:)

Börjar få ordning här hemma nu :) Bara någon enstaka flyttkartonger som ligger. Tror jag talar för oss båda när jag säger att vi trivs här i huset :) Det gick fort att komma till rätta, sov hur bra som helst dom 2första nätterna som jag inte trodde skulle vara möjligt i ett nytt bohag :) Kan ju hända att man har varit utmattad just då men..äääh ;P Calle har varit så otroligt duktigt och fixat och donat här hemma medans jag har jobbat ♥ Han är så stolt över sitt garage också, hihi. Och har inget emot att få åka dom ca 5 extra minuterna till jobbet eller in till stan, för det här är liiite bättre än den centrala delen ;P Circa verkar trivas hon med :)

/Pim

Bio

I Måndags var jag och Calle på bio och en kort föreläsning om fonder på Maximteatern. Blev bjudna av Handelsbanken då vi blivit kunder där :) Filmen heter "himlen är oskyldig blå", helt ok film, flummig :P Annars har vi varit i huset och lekt målare, har som sagt målat tak, som nu är klart i hallen och sovrummet :) Ljusare och finare blir det :)


Wiiiie :)

/Pim

Huset

Ja nu var det klart då :) Huset är vårat. Vi har i helgen målat tak i hall och sovrum, Calle och Benny har slipat/lackat vardagsrumsgolvet :) Vi har då en snäll granne som vill hjälpa till ;D Har haft besök av Mange & Sanna och svärfar Wille igår och Eklund idag :) Jag och älsklingen har även varit på kalas i helgen för Andreas som har fyllt 7 år :) Och nu till helgen går flyttlasset ifrån lägenheten till huset :)

:)


Fasaden :)



Utsikten över bakgården :)

Kommer att lägga upp mer bilder innefrån huset när mer är klart :)

/Pim

Underbart!

Nu var det väldig längesen vi skrev något, men har inte haft något riktigt konkret att skriva om. Men nu har det hänt saker :D Det är så har jag och Calle har haft span på ett hus ett tag och velat hit & dit, men vi tog steget och bestämde hos :) Nu på Fredag ska vi skriva kontrakt och allt annat som ska göras och sedan blir jag och älskling husägare :D :D Då flyttar vi ut till "skogen" i Gustafs, bort från bekväma Hagalund. Till att gå ifrån ett liv som stadsbo till skogstomte är pirrigt men det är lycka :) Ett nytt liv att anpassa sig till, det känns. Men jag tror på det här :) Ett fint rött enplans hus som är lagomt stort. Ska bli kul att få inreda, måla och fixa sen :D Inflyttning ska ske redan nu i slutet på Mars om allt går som det ska :) I helgen har jag och Calle börjat att flyttpacka, så nu är köket typ fullt med banankartonger :P Ska blir skönt att få flytta ifrån stan faktiskt, slippa en massa störigheter som finns omkring en annars :P

/Pim

RSS 2.0