Påsk

Påskhelgen har flytit på fint. Vi har krattat och grejat här hemma, jag putsade alla fönster medans Pim målade lister och laga mat idag. Påskmaten fick vi på Solhöjden hos svärfar Per, Tess och Sophie kom förbi en dag oxå, hade med sej mat att grilla så det blev bra.

Pim har även varit på dop, medans jag var hemma och drack öl med grannen Benny. Vädret har varit SOL hela tiden. helt underbart helt enkelt.
 
Idag fick vi besök av min syster Mimmi med hennes 3 barn som fika och hoppa studsmatta.

/Gråberg


Helgen

Gott och kort om helgen :)

I Fredags var vi på överraskningssmiddag för Christer som fyllt 30 år :) Han blev nog lite paff när vi alla stod samlade där på gården ;P Trevligt var det :)

På Lördagen var vi hem till familjen Dalevall på 1års kalas för Allfred :)

Och på Söndagen var jag, syster Louise och Nanna i Falun för Modellab, jag och syster blev sminkade och fotograferade :) Inget jag kommer att göra om iallafall, drygt att vänta på sin tur, nervöst och stel som en pinne när man fotades, nää modellyrket är då inget för mig! ;P Men nu har man varit med om det, som de flesta har vart med om ;P Men vissa bilder blev ju faktiskt bra :)

Idag har det varit jobb och så har jag premiäråkt på Fiddyn :)

KF har tappat bort sitt halsband också...







Fina syster :)

/Pim

The heart of life

Igår den 12:e April firade jag och mitt hjärta 2 år :) För att citera Calle's facebook status - Tänka vad vi kommit på den tiden, en Katt, ett hus vi kallar hem, en framtid vi kallar vår. ♥ :)

Är hemma ifrån jobbet pga förkylning, är inte riktigt pigg, började redan förra veckan :/ Var hemma i Måndags, jobbade en stund igår men gick sedan hem. Har hållt mig sysselsatt och målat lite lister här hemma. Pelletsbrännaren är förresten i full gång nu också, det är trevligt :) Sen har vi fått hem fast and furious boxen som vi beställt ;) Ett måste att ha hemma i bokhyllan! :) 


CALLE GAV MIG 2 STORA FINA ROSOR :)




BLOMMORNA JAG GAV CALLE + EN NALLE :)



/Pim


Härlig känsla

Förkyld, allergi, ja det är frågan. Blir aldrig riktigt sådär frisk..Men livet går inte under för det :) Det är härligt att bo här i huset på "landet" iallafall :) Nu när våren är på väg är det ju underbart bättre, då man kan vara ute mer! Sitta på verandan och bara njuta en stund. Sitta och titta på en liten nervös katt som man tagit ut i koppel, när hon plötsligt ser flygande löv passera och hon blir helt till sig och glömmer sina bekymmer och vetandet att hon egentligen är utomhus.. ♥

Igår hade vi besök av Jonna, Lisa och Dennis en vända på kvällskvisten :) Fick strömavbrott på det också :P Andra gången denna helg, har ju blåst en hel del dom senaste dagarna! Blåsten tog även ner våran telefonlina som äntligen hade kommit upp i veckan..Tack för det teliaverket :)

Idag har jag tvättat bilen, Calle har fixat med pelletsbrännaren som vi fått hem nu och vi har varit hem till pappa en sväng :) Årets första grillning är avklarad nu också :) Jag lyxade även till och gjorde iordning en äppelpaj till efterrätt.

Ett måste att köpa: EN STOR STUDSMATTA!


PIPPIS UTANFÖR KÖKSFÖNSTRET :)

/Pim


Kalas

Denna lediga Fredag började med att jag och älsklingen åkte hem till mamma på fika eftersom hon har fyllt år nyligen :) Har även plockat ut mina saker ifrån hennes källare som ska vara här i huset nu stället. Sen har jag varit på fika hos kollegan Robin som fyller år idag :) Även Lisa, Jocke och Lotta (+hennes son Johan) ifrån jobbet, var där :) Det var trevligt.

Calle har varit duktig och varit på tippen med en massa skräp som uppkommit sen flytten. Han har också haft besök av den ena och dom andra idag :)

Har beställt hem en röd DAFFEDRESS nu också :D MYYS!

/Pim

RSS 2.0