Jahapp

Regn och lite mer regn, som Calle brukar säga "Rätt som det var, när det regna kom det en skur" trevligt att bo i Sverige nu tycker jag... ;) En vecka har nu gått på semestern och det har varit en lång vecka med många tankar.
Men vi har haft Pär och Z:a med hund här på besök :) De har varit hjälpsamma, Z:a har kommit hit med mat och fika och Pär har hjälpt Calle och grävt på framsidan. Tack.

Idag har jag och Calle vart ner på stan och ätit en spontan lunch på Coco-Thai och tagit oss en fika på Kupolen :) Jag har även provat ett antal jeans så Calle fick se hur jag såg ut i tajt för en gång skull :P hehe, vi hade inte lika åsikter om hur vi tyckte iallafall. Men jag ser tydligen läcker ut i korvskinn.. ;P

Jag vill ha ett bekymmerlöst liv..


Du är Saknad av många ♥

/Pim

Borlänge Street Open

Har sedan måndagen försökt att skingra tankarna som påminner en om det hemska som hänt. ibland lyckas man i bland inte, mestadels går det inte.
Jag och Pim var till DalaAirport på BSO idag, träffade på Pär och Za med hund. fick se Hallman köra sin Volvo iallafall 2 vändor innan regnet kom, och vilket regn det var, alla 4 var blöta in på skinnet.

Pappas dödsannons var med i tidningen idag. hemskt att läsa man tror fortfarande inte att det är sant. Kommer troligen ta lång tid innan man inser att det faktiskt är sant.

Vill även passa på att tacka alla för allt stöd och styrka ni ger mej, Tack.

/ Gråberg

Denna enorma smärta!

Semester, första semestern jag haft sen 2003, härligt tänkte jag att det skulle bli. Vi åkte ner på söndagen den 17/7, resan gick kanon bra lungt och billigt. Riktigt nöjd med förbrukningen på Nissan. Väl där nere så träffade vi min kusin Monica+ barn och Faster Anita. Gick en sväng på kvällen ner till havet, allt var så där underbart som det bara kan vara. 

På måndag morgon när vi vaknade så åt vi frukost. Kom 2 släktingar förbi och hälsade på. Det är då min telefon ringer! Det var Pappas jobbarkompis som undra var Pappa var, han hade inte dykt upp på jobbet, och han svarar inte i någon telefon. Jag ringer till Fredrik (min äldsta systers man) och ber honom åka ut och titta till Pappa. 30min senare får jag samtalet ingen vill ha. Min Pappa, Min vardags hjälte, Min Älskade Far har vandrat vidare.

Jag kan inte tro det jag hört på telefonen. Det får bara inte vara sant, det var ju han man ringde om allt. spelade ingen roll vad det var så kunde han det mesta.

Men det var sant och stora tårar forsar ner från mina kinder. går ut och packar bilen och vänder hemmåt. Hemmåt mot ett hem som inte längre är lika mycke hem som för bara några timmar sedan.

I Dag har vi varit på Fonus och börjat vår resa, en resa som kommer vara svår och tung. Men med familj och vänner så kan resan kanske gå lite lättare.



Vila i frid kära Pappa, din himla resa kom alldeles för hastigt och fort. Du kommer alltid vara Min förebild, Min hjälte, Min trygga plats i världen. Ingenting kommer bli som det varit.


Älskar dej Pappa / Din son

Semester :)

Jarrå! då var den 3 veckors semestern igång, tog komp och gick hem ifrån jobbet tidigare idag, även Calle :) Vädret är ju dessvärre tråkigt men efter regn kommer solsken :) Idag har det varit en tvättdag och mys för mig själv, då Calle är hos Hallman och leker ikväll :) Jag har tittat på film "Det regnar köttbullar" helt OK :) Kikat en sväng på Nilecity 105.6 på tv också ;P

Imorgon kväll ska vi på logfest hemma hos Hallman och Madde :) Och på Söndag morgon åker jag och älskling till Öland i några dagar :) Får Mamma som katt och husvakt :) Hoppas på mycket sol, bad & värme, fina & roliga upplevelser och mys. Helgen efter, blir det Borlänge street open och kika. Vi har lite inplanerat iallafall :) Kanske blir det att måla tak om vädret tillåter, dvs regn ;P


Önskar en trevlig sommar :)

/Pim

Pim´p

Tänkte bara nämna att jag har pimpat Polon lite :) Har tonat rutor, färgat fram & sidolyktorna svagt svarta och färgat bromsoken vita. Tack till Hallman som hjälpte till med toningen och tack min käraste för all annan hjälp med bilen :) Har även fixat på nya bättre stötdämpare :) Dock när man har fixat ett problem dyker ett annat upp, buuuu.

Inte långt kvar nu till 3 veckors semester! :)

Helgen vecka 28 åker jag och Calle till Öland några dagar :D
Ska bli skönt att få komma bort en vända och se något nytt :)

OCH TILL NÄSTA ÅR SKA VI BANNEMME KÖPA P&L BILJETT!





/Pim

RSS 2.0