Sorg

Ålderdoms höst

Jag tog hand om min mamma
Jag tog hand om min pappa
Jag fostrade fyra barn, varför drabbas jag så
på min ålderdoms höst

Av Birgitta Gråberg

(Detta sa Birgitta på skämt till Calle år 2000, det fick en innerbörd hon inte trodde då...)

1950/02/16 - 2010/06/26
Vila i frid finaste Birgitta! ♥



Kort uppdatering om vad som har hänt sen senast.


Midsommar: Fest, Calle hade nog för roligt ;P Jag hade dock mindre roligt den dagen.
Midsommardagen: Sorg kom till oss..
De resterande dagarna tills idag, har Vi hunnit med att hämta ut P&L armband. Jag betalade en Lördags billjett till älsklingen eftersom jag tycker att han skulle gå med mig då :) Vi har varit ut till Sellnäs och umgåtts tillsammans med Calles familj! Idag har Vi och Tess varit och badat i Dammsjön, även Mimmi med barnen var där, blev att äta ute i Sellnäs efteråt. Fick även hem min fina klänning idag som jag vunnit på Tradera :D Jag har tagit ledigt ifrån jobbet denna vecka eftersom jag vill vara hemma med Calle, han behöver all stöd han kan få ♥


Min mamma gav denna bukett till Calle och även en likadan till Svärfar.

/Pim


Wiiie!

Vann budet på klänningen igår! :D Nu hoppas jag bara att den passar, men först ska jag få hem den å :P Det är helg, fint väder och räkningarna är betalda :) Calle kom och hämtade mig på jobbet när jag slutade, vi åkte hem och lämnade bilen och traskade sedan ner till Systemet och inhandlade inför morgondagen, blev en vända in till Kupolen för att handla lite mat och så att Calle fick köpa sig ett par nya utomhusfötter :) Älsklingen jobbar sista natten idag och sedan har han frivecka. För min del tror jag det blir sängen ganska tidigt ikväll :)

Hmm kanske blir att fixa till håret en aning snart! :)

Ny tatueringstid är bokad också :) Vet inte riktigt vad det blir ännu. Men vill fixa något med stjärnorna på ena sidan av magen så det matchar med den andra sidan som jag gjorde nyligen. Det blir en funderare, är ett tag kvar så!

/Pim


Häst-räka

Idag har jag jobbat som vanligt och Calle har varit på Verkvisning på SSAB. Efter att jag kom hem åkte jag och Calle till Torsång och fikade i det fina vädret :) Vi tog den berömda mackan Häst-räka, den är så otroligt god och mättsam! Calle har precis åkt iväg och jobbat natt och själv sitter jag uppe och väntar på att sluttiden på budet jag har lagt på Tradera ska gå ur, det är på en jättefin klänning! Sista arbetsdagen imorgon innan helgen och det känns inte helt tokigt :) Midsommar på Fredag också och vi vet inte riktigt vad som komma skall ännu, men jag hoppas verkligen på strålande väder då iallfall :)

/Pim

Fika

Jobbat till 14.30, tog bussen ner till stan och mötte upp mamma, vi traskade ner till Kupolen och tog en fika :) Kaffe och jordgubbs wienerbröd! Gottigott gott :)

Festival Peace & love nästa vecka :)



/Pim

Snörvel

Förkylning eller allergi? En blandning tror jag..

Jobbat som vanligt, har förmiddag denna vecka. Fick massage denna Måndag :) Skönt med 4 arbetsdagar bara + att man får löning :) Har följt med Eklund på en lägenhetsvisning en snabbis, lagat mat och varit och handlat lite idag också. - Man står och ska göra köttförssås och upptäcker att man är utan krossade tomater, var ju bara att rusa iväg och införskaffa det. Kommer även på senare att vi behövde bröd, så det vara bara att traska iväg ännu en gång. Men det var ju så skönt väder idag så det skadade inte alls att få röra på sig lite extra :) Sitter nu och väntar på att Calle ska komma hem ifrån jobbet, borde egentligen gå och sova, så får se om jag orkar vara uppe tills dess, men det tror jag nog eftersom jag vill träffa honom innan sängen :) Helt klart värt att mista lite sömn för honom ;)

Ingen leksak för oss ännu heller :(

/Pim

60-års fest!

En snabb uppdatering på vad som har hänt i helgen! I Fredags hände det inget speciellt tror jag. Igår var vi på 60-års fest för Hallman och Madde som fyllde/fyller 30 år, i Skärsjö på deras loge :) Bandet Thick and juicy (kompisar till oss) spelade nästan hela kvällen, dom är otroligt duktiga :) En lyckad kväll blev det iallafall! Idag åkte vi ut till Hallman och Madde och tog en kaffe, blev också att vi handlade hem pizza. Senare gick jag och Calle till Ica och handlade varsin glass och satte oss ute och mös en stund :)




/Pim


Suck

Så jävla nära..Va ledsen jag blir :(

/Pim

2-års kalas

Har inte hänt så mycket sen i Torsdags, jobb som vanligt för oss båda. I Fredags och igår har Calle varit hemma och varit sjuk, halsont den stackarn. Var mest hemma hela dagen i Fredags. Igår åkte vi hem till familjen Dahlgren som hade kalas för Malte som har fyllt 2 år :) När vi kom hem traskade vi till Ica och handlade mat. Det blev rostbiff, potatissallad och vitlöksbröd :) Vi tittade på två bra Beck filmer också.

Jag vill ha hem min och Calle's varsina leksak nu! :D

14 månader tillsammans igår! <3


Födelsedagsbarnet Malte :)

/Pim


Waka waka

Idag på jobbet märkte Camilla att jag hade satt min t-shirt ut & in! Hade väl gått runt så i någon timmar iallafall :P Kan lätt bli så när man sätter på sig kläder i mörker tidigt på morgonen! Emelie hade sin collage tröja bak & fram också! Innan vi slutar så brukar vi städa undan lite, jag och Emelie skulle gå och kasta en stor överfull påse med skräp ute på kajen. Gick inge vidare då! Skulle kasta den över till containen men missar och ungefär hälften åker ut! Då kommer chefen precis och klämer ur sig - Har man inget jobb, skaffar man ett :P När det var dags för hemgång följde jag med Mickis och Emelie till Procurator eftersom dom skulle hämta nya arbetskläder. Kunde ju lika gärna åka med dom in till stan istället för att ta bussen, är ju trevligt att umgås lite också :)

Brukar lyssna på radio på jobbet och fick då höra 2 "energikick"s låtar!

Shakira & Freshlyground - Waka Waka (This Time For Africa)



Nelly Furtado - Forca



/Pim

Besök

Jobb idag som vanligt, slutade halv 3. Fick massage idag också! Det är så otroligt skööönt! Lite lyx på jobbet är inte helt fel! När jag kom hem fick jag besök av mamma ett tag :) Jag hjälpte henne med lite grejer. Fikade och åt mat, hon hade tillagat mackaronilåda till oss och tog med sig! Strax efter att mamma gick, kom Eklund på besök en vända :) Nu sitter jag och kollar på Strul med Björn Skifs på tv. Ska väl snart ta och lägga mig hade jag tänkt. Har varit en tröttsam vecka hittills tycker jag. Man är helt slut efter att man kommit hem ifrån jobbet. Calle jobbar eftermiddag idag och han kommer väl hem om tag han också :)

/Pim

Ett stycke vidrigt

Både jag och Calle har jobbat förmiddag idag, vi har varit en aning trötta hela dagen efter att vi kommit hem. Så inte många knop har tagits. På tal om köttbullar så träffade jag på ett stycke kackerlacka på jobbet! Fy bubblan var vidriga dom är. Nej, nu blev det tomt i hjärnkontoret..

/Pim

Åska

Idag på dagen åkte jag och Calle ut till Sellnäs, han och Fredrik fixade fram ett trappräcke, så svärmor har något att hålla sig i när hon ska ut. Fikade lite och sedan åkte vi hem. Vi hade med oss Circa ut också, man kan ju säga att hon inte trivs att vara ute iallfalll :P Fredrik har varit här hemma och hjälpt till att fixa upp taket i badrummet :) Det har åskat en hel del idag också, det tycker inte Pim om :( Nu ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt, vi skulle egentligen ha grillat med Tess och Sofie men vädret tyckte inte detsamma. Men det kommer ju fler dagar :) Så vi beställde hem pizza istället. Imorgon är det dags för jobb igen, mindre roligt. Men man får ju inte glömma bort att det lönar sig ;)


Blir lite nervig ibland när Circa står på detta vis.
Hon kan ju få för sig att hon ska hoppa ut ta pippisarna :O

/Pim

The holiday

Detta har hänt i helgen :)

I Fredags var jag och Calle hem till Hallman & Madde och hämtade hem lite av Calle's skrotgrejer, som motorer och annat junk. Jag fick även provköra Hallman's Volvo V8, hela långa färden som fram och tillbaka i garaget ;) Sedan åkte vi vidare till Sellnäs och lassade av sakerna. 

Igår på dagen cyklade jag och älskling först till stan och fikade, sedan vidare ner till GammelgårdenBruksfestivalen :) Vi klappade orm, åt korv, gjorde varsin pins och sköt pilbåge! Var ju ett strålande väder ute också! Senare på eftermiddagen tog vi oss en cykeltur till Subway och handlade varsin macka och cyklade vidare till Mjälgaparken och satte oss en stund :) Efter det fortsatte vi färden ner på Kupolen där det var Garage-träff. Men det var inte mycket till liv där inte, vid den tiden på dygnet, så vi tog bilen och åkte upp till Ornässtugan och satte oss en vända. Första gången jag var där, har inte upplevts så mycket i mitt liv jag :P Vi svängde förbi hem till Mats och Therese och sa hej också :) Måste tillägga att jag är så förtjust i deras otroligt fina hund Falcon! :D Tror jag ska sno hem honom en vacker dag ;P

/Pim

Fredag!

Igår jobbade jag sista dagen på denna vecka och nu har man helg igen :) Kollegan Emma hade sin sista dag också :( Så hon bjöd på tårta och efter att vi slutade jobbet klockan 00.00 skulle vi åka till Max och äta men de hade stängt! Lika så Burger King. Så vi cruisade i fin bilen (en Ford Mustang) till Mc Donalds som hade öppet till klockan 02 iallafall! Mycket skratt blev det! :) Fin avslutning på kvällen. Idag är det tvättning som gäller för någon timme till iallafall, sen vet jag inte riktigt vad som händer denna soliga dag :)

/Pim

Torsång

Idag tog jag ledigt ifrån jobbet, kände att jag inte var i riktigt bra form för att arbeta! Är ganska så öm på magen. Istället blev det en tur till Torsång. Christer kom och hämtade oss, först in på bilskroten och sedan åkte vi vidare till fiket och satte oss. Blev kvar där ute ganska länge i den stekande solen, Mats.J kom förbi där en vända också. Imorgon ska jag iallfall jobba, sista dagen för denna vecka, eftersom man har ledig Fredag :) Kollegan Emma lämnar oss imorgon också eftersom hon ska sommarjobba på annat håll :( Det tycker jag är tråkigt!

/Pim

Tatto

Min nya tatuering och jag är nöjd! :) Ca 4 timmars smärta och 4000 kr fattigare!





/Pim

Gaddning!

Idag tog jag ledig ifrån jobbet. Dagen började med att jag och Calle tog oss en cykeltur i det fina vädret! Vi cyklade förbi Leklandet och kikade hur det såg ut nu efter branden, svängde förbi en kompis till Calle som jobbade, så jag fick träffa hans otroligt fina hund som är en vit schäfer aka Herdehund! Lagom stor för min smak ;) En sådan ras ska jag också ha i framtiden :) Efter vår cykeltur var det dags att åka till Par i hjärter och tatuera sig :D Nedrans vad ont det gjorde i vissa tillfällen. Det är smärtsamt vid revbenen! Gaddningen sitter på ena sidan av magen. Har en tidigare på den andra men det gjorde då inte lika ont som denna iallafall kan jag då säga..Men vill man vara fin får man lida pin :) Men nu äntligen sitter den där! Bild kommer upp inom kort. Calle jobbar natt idag och jag har setat och tittat på Desperate Housewives, som ikväll var ett väldigt bra avsnitt tycker jag.

Tack till älskling som fanns där under hela tatueringprocessen, som tog ungefär 4 timmar ♥ :)


Fin vovve!

/Pim

RSS 2.0