Julen utan mamma.

Vet inte riktigt var jag ska börja. Det har ju varit Jul i helgen, Jag och Micke började julen med en tripp till IKEA han har precis flyttat till en ny lya och behövde massa nya möbler och annat som är bra att ha. Jag själv skulle ha ett vitrinskåp, kommer bli riktigt nice i hörnet, kan dock inte bygga ihop den än (står en gran där skåpet ska stå). På Julafton började vi dagen med frukost hos familjen Hansson, lite gröt och annat gott och så klart klapp byte :) alltid lika roligt med klappar. vi fortsatte vår dag till Pim´s mamma på fika och klapp byte. Blev lite tajt om tid till slut så vi fick skynda oss att byta om till lite finare kläder innan det bar av till min familj. I år blev det att fira julen hemma hos familjen Dahlgren, vi tyckte nog alla att det skulle varit konstigt efter som det var första året utan vår kära mamma om vi firat som vanligt i sellnäs. Massa mat, fika och klappar blev det, helt sjukt att man orkar och kan äta så mycket, trode jag skulle spricka nästan. Det blev en trevlig kväll allafall.

På juldagen fick vi besök av Eklund och hans tjej Anna, blev några öl och sedan utgång på Bolanche mycke folk som vanligt men trevligt.

Mellandags rean började lite på juldagen redan, Pim hittade en system kamera (sony a390) till bra pris, man måste ju ge sej själv en julklapp tyckte hon. Jag fick dock vänta tills i dag för att handla min julklapp. Blev en ny stereo/bioljud (pioneer vsx-520, system one q4b) köpte viserligen bara 2 högtalare +bas, får köpa resten senare när man har mer pengar. men kan säga att det är grymt drag i stereon redan nu med bara 2 små högtalare. Vi hade lite otur med storleken på den. den är 42cm bred, och hålet i tv bänken är 41 men efter att ha grejat lite så får dom plats snyggt i tv bänkens hål.

Vi har ätit även i dag, lutfisk blev vi bjudna på av pappa. gott som alltid att få riktigt lagad mat. Sen var Cedric på besök oxå. Så himmla skoj att dom gamla utbytesstudenterna hälsar på titt som tätt. Känns helt klart som bröder och systrar.
 
Det är nu i dag exakt ett halvår sendan mamma min älskade mamma gick bort, tiden bara flyger i väg men varje dag tänker man på mamma. Hon är så himmla saknad. och jag är inte ensam om att sakna henne. ofta åker jag ut till henne som så allti förr. Nästan varje gång så lyser det i lyktorna, lyser dom inte så sätter jag alltid dit ett ljus. Men hur många ljus jag än tänder så är saknaden efter henne lika stor och kommer nog alltid att vara det. Jag kan inte ens föreställa mej hur det är för min älskade pappa som levt och älskat henne i över 40år. Det är bara att hoppas att hon har det bra var hon än nu mår finnas, utan plågo andar. eller andra bekymmer.

Älskar dej Mamma <3




Begravning

Igår var jag på begravning i Malung för kusin Jens :( Fint var det, han måste ha varit väldigt omtyckt då det var fullsatt i kyrkan. Kön till kistan för att ta ett sista förväl tog aldrig slut. Personer som sjöng en av hans favorit låt m.m..Sov gott Jens.

 

/Pim

Lussibak

Det har inte hänt så mycket i helgen. Har köpt julgran och klätt den, jag har handlat min sista julklapp som var till Calle och så har vi bakat lussikatter med mamma. I veckan fick jag hem mina nya glasögon också, nöjd! :) Nu till veckan blir det inte mycket jobb, 3 dagar. På Tisdag är det begravning för kusin..


Myspys @ home

/Pim


Julbord nr 2, Lucia

Lite kort info såhär på kvällen :) Igår efter jobbet var det bara att åka hem och fixa iordning sig. Jag och Calle var bjudna på julbord av Benny :) Vi var på Haraldsoboskolan i Falun, där bjöd dom på god mat och luciatåg. Blev lite sent för min del, så idag har jag varit väldigt trött på jobbet.. :) Ajust, i Söndag's var vi hem till pappa på fika då syster Emme-Linn som fyller 12 år idag hade lite kalas.

/Pim


Tatuering nr 6

Jaha vad har hänt i veckan då, eftermiddagsjobb och så har jag lyckats haft sönder mina glasögon men dom var endå i sista svängen. så har fått beställa ett par nya. Det blidde ett par Converse brillor iallafall :) Dock kommer dom om ca 2 veckor :S Oerhört frustrerande, just nu använder jag mina ihoptejpade glasögon och slösar på linser...

Idag har jag varit ledig, så morgonen började med Par & hjärter för ännu en tatuering :D Fick med mig gubben även denna gång som stöd ♥ Det var inte skönt kan jag ju meddela iallafall..Men resultatet blev jag nöjd med :) Lugn hemmakväll framför Idolfinalen denna Fredag. Känns lite bittert att veta att Ras Cricket spelar på Rockfickan ikväll. Kostar lite onödigt med pengar om man enbart vill se dom ;) Another time!


Näst intill min egna design :)

/Pim

Andra advent

Denna helg har det hänt lite grejer :) Började med julbord i Fredags med jobbet i Haganäs :) Jag var in till Brädgårn och köpte mig en ny DC t-shirs innan så man hade något nytt att ha på sig :) Det var en trevlig kväll med god mat. Sötnos kom och hämta mig och tre arbetskollegor och skjutsade ner oss på stan. Jag följde med och tog en cider men var inte kvar så länge. Jag fick en hemsk nyhet innan jag skulle åka också, att min kusin som var 92:a hade omkommit i en trafikolycka :( Så humöret gick från topp till bott ganska fort. Jag kände honom knappt men man blir ju endå ledsen och frågar sig Varför...? Vila i frid Jens.

På Lördagen var jag och Calle och kollade på Björn Skifs show i Ejendals Arena i Leksand :) Calle fick förfrågan att gå, så självklart tackar man inte nej att se honom. Tack tack för det :) Det var en bra show och vi fick sitta på parkett plats, inte helt fel det inte :) Vi var där ganska tidigt för att hämta ut biljetterna och för att vi skulle få slippa stressa så vi hittade på ett mysigt cafe och tog oss en varsin kopp te innan det började :)

Och så idag, andra advent, har jag och söt varit och ätit thaimat med Tess och Sophie :) Efter det åkte vi på julmarknad i Falun, dock var det inte mycket att hurra för, var en hel del folk där så man kände mest att man ville ifrån folkmassan :/ Men Calle hittade på sina käraste knäck iallafall :) Tänkte vi skulle gå på julmarknaden i Gammelgården också med det hann vi inte, det var lite synd :/


Arbetskollegorna :)                                              Min nya t-shirt, like it alot! :)

Show med Björnen Skifs ;D

/Pim

RSS 2.0