10-01-31

I FREDAGS:
Hände det inte så mycket. Jag och Calle tog det lugnt, var ute och åkte lite bil på kvällen.

PÅ LÖRDAGEN:
Blev vi bjudna på mat ute i Sellnäs. På kvällen gick vi hem till Theres som hade fest. När dom skulle ut på krogen följde vi med Calle.V och Christer ut och åkte bil. Jag blev avsläppt hemma hos Kamelen som hade fest och var där ett litet tag när dom andra åkte runt. Sen blev det Donken en stund innan det var dags att gå hem.

Fått 6 nya DC Shoes t-shirts igår, som Christer har köpt åt mig när han var i Thailand.
DOM ÄR NICE! Thank you!

/ Pim


10-01-28

I Tisdags ställde jag och Calle upp och hjälpte Lisa att flytta, från Domnarvet till Bullermyren :) Igår var vi och fikade på Wayne's, gick på stan en sväng och typ inget mer. Calle skulle fixa avgassystemet men det gick inte som planerat så det blev inget av, mer än att han var tvungen att beställa ett annat original..Idag fick jag hem papper att mitt namnbyte blev bekräftat, så nu heter jag officiellt Pim Hansson, men har fortfarande mina gamla namn kvar :) Annars så har vi varit och storhandlat och tränat idag. 

/ Pim

10-01-25

Ännu en Måndag har snart passerat förbi. Jag och Calle skjutsade in Birgitta till Falun imorse. Vi satte oss på Wayne's och fikade medans vi väntade på henne. Dom har så mysigt där tycker jag :) Dom har skapat en skön inredning och så spelar dom skön lugn musik, passar bra på ett cafe. Tummen upp för Wayne's i Falun! Annars har jag varit och tränat MRS=gruppträning (mage,rygg och sätesmusklerna) på eftermiddagen. Helt OK träning..Efter att jag har varit på gymmet uppe på Nautilus och tränat mitt schema, har jag inte haft mycket till träningsvärk att skyta om, men när jag gick ner på friviktsgymmet och tränade tog så mycket mer. Det känns bra när man känner att någonting har hänt med kroppen. Ska nog hålla mig där nere i ensamhetens källare med Calle och Eklund ;P Efter att jag var klar med träningen träffade jag Eklund på Kupolen en snabbis medans Calle var ute i Sellnäs. Eklund skulle handla en present till Calle (blev ett krashkit till hans radiostyrda bil). Eklund fixade till värsta gourmet maten här hemma idag också, strips, lövbiff och godans beasås.

/ Pim

10-01-24

Helgen som varit har ju hänt en del saker allafall. Det blev födelsedags middag för mej i lördags ute i Sellnäs och katten Circa fick hänga på, blev lite mycke liv för hennes del tror jag när alla 4 barnen härjade omkring, passade även på att kolla in när Eklund med flera körde hoj på sjön Spraken, ser ju helt fullständigt livs farligt ut det där. Vi var även på fest för att fira Johanna Bergström till sin examen, Grattis! Det trista i det hela på festen var att man var nyckter och fick köra ner folk på stan vilket hade varit helt okej om man fått pengar av lite mer än bara en person.. men bensin är ju gratis i dag så varför inte. På andra svängen ner så blev det polis kontroll nykterhet och körkort alltid skoj att blåsa i deras munstycken eller "not". Hur som haver så gick det ju galant, hade ju bara druckit Redbull och lite cola. I dag så har vi hjälpt pappa leta ny dator, vilket vi hittade en passande på Onoff till förmånligt pris, hann lagomt hem, damsuga och sätta på kaffe så kom familjen Bjermkvist på besök för att "fira" min födelsedag, dagen till ära fick man en bukett tulpaner i varierande kulörer. Tro inte att dagen fick slut där, direkt när dom åkt så for vi ut för att hämta hem Zas nylackade bubbla som stod ute i Rasjön. Det var Hallman som gjort den bedriften att lyckas göra ett bra jobb igen bara att säga grattis till Za. Nu på kvällen såg vi inglourious bastards vilket enligt min mening var en bra film på många sätt. Till filmen bjöds det på pizza och exlusive Coca cola.

/ Gråberg

10-01-21

Hej hopp gummi...anka.

Idag på dagen gick jag och Calle och tränade, han fick prova på mitt schema och känna på vad jag gör för något :) Annars har Calle hjälpt till att städa Benny's garage och jag har umgåtts med Lisa :) Hon kom hit vid fem tiden någongång, vi började med att baka en äppelpaj, den blev smarrig! Spelade lite Super Mario men vi tröttnade ganska fort och gick till Willys och handlade lite candy istället! Jag var tvungen att handla lite idag eftersom suget låg kvar från igår ;P Hände en liten rolig sak när vi var på väg till Willys. I träden satt det vääldigt många fåglar och jag tyckte det såg nice ut och bad Lisa ta ett kort. (fåglarna var tysta och så var det tyst ute) och när Lisa knäppte kort började dom flyga hej vild! Snacka om att vi blev liite rädda, trodde dom skulle attackera eller nått :D


Massa pippisar!

/ Pim


10-01-20

Igår fyllde Calle 29 år :) På dagen kom familjen Dalevall hit på fika. Efter det åkte vi till Sellnäs för att släppa ut Ariel. Sen blev vi hungriga och svängde förbi MAX och tog med hem. Mot kvällen gick jag och Calle ner på stan och spelade biljard innan det var dags för bio, Snabba cash :)

/ Pim

10-01-18

Idag har hantverkarna ännu en gång stängt av vårat vatten under nästan hela dagen och det betyder att vi inte fick använda toaletten och diverse. Därför har vi hängt på Kupolen under några timmar ;P Hittade ett par jeans som jag ska hämta imorgon :) Vi träffade även på Madde där, vi satte hos på Wayne's och pratade en stund :) Sen tröttnade jag och Calle på Kupolen och tog oss en vända ut till Sellnäs istället. Idag fick jag prova på något nytt också, äta semla med varm mjölk och kanel (hetvägg), inte tokigt :)

/ Pim

10-01-17

Det har blivit lite klent med skrivandet under några dagar nu, men det har inte funnits någon ork eller minne till och göra det :P Men det får blir en kort uppdatering om vad som har hänt under dessa dagar iallafall. Om Torsdagen så har vi båda en lättare minneslucka om vad vi gjorde. I Fredags var vi och hälsade på Birgitta på Universitetssjukhuset i Örebro och så handlade vi hem ATA pizza och tog det lugnt. Igår bakade vi bullar och kakor för nästan hela slanten och så hade vi Eklund och mamma på besök. Och idag har familjen Dahlgren varit hit på fika för att gratta Calle som fyller år nu på Tisdag :) STOOORA killen ;P 

/ Pim

10-01-13

Jag och Circa är hemma hos mamma nu eftersom hantverkare ska dona i vårat badrum hela dagen, så det är inge vidare att vara hemma nu när vattnet är avstängt osv. Känns bra om man kan vara någon annanstans så man kan lätta på trycket när man vill ;P Så imorse vid ca halv åtta tiden skjutsade Calle hit oss innan han for vidare. Jag försökte somna om när vi kom hit men det gick inge vidare, man lär ju hålla koll på katten också så hon inte gör något dumt, så det var bara att stiga upp. Ligger nu i soffan och ser på tv och fryser, kall lägenhet..
Senare ska jag och Calle hälsa på familjen Bergkvist och se på nyförverket :)

/ Pim


10-01-12

Började dagen med att städa och dona i lägenheten. Och när Calle kom hem fick jag en röd ros av honom, eftersom vi varit tillsammans i 9 månader idag :) Det var otippat, men så glad jag blev, tack älskling! Första gången han givit mig en blomma, hihi :) Annars så har vi varit ute och ätit och myst tillsammans.






Köpte bokstäver som symboliserar Pim & Calle, tycker dom är nice :)

/ Pim


10-01-10

I Fredas blev det hemmamys med hemmagjord pizza. Christer kom hit och mös med oss också. Igår blev det träning, mat ute i Sellnäs och på kvällen åkte vi, Eklund och Christer hem till Sandra på en sen inflyttningsfest. Det var trevligt, blev någon grogg som slank ner också. Och idag är vi bjudna hem till pappa på mat och så blir Circa ett halvår gammal :)

/ Pim


10-01-06

Nu har gubben köpt sig en leksak igen, denna gång en radiostyrd bil, och för någon dag sedan fick han hem sitt basebollträ också ;) Eklund köpte sig en leksak han med, en radiostyrd helikopter. Man blir aldrig för gammal för vissa leksaker! Stackars katten som får stå ut med vissa saker. Jag, Calle och Eklund var till Kupolen en vända för någon timme sedan och knallade runt, blev en cheeseburgare på Donken som avslut, som nästan är ett måste när man hälsar på grannen. Dock tycker jag dom inte är lika goda som förr, men är man tarv så är man :D Snart ska vi gå till mamma och få mat, fläskfilé och potatisgratäng, inte illa pinkat det inte.


HBX 1:10 Racingcar 4WD

/ Pim

10-01-05

Gårdagen var jag inte hemma så mycket. Åkte bort vid halv tre och kom hem runt elva tiden på kvällen. Fick umgås lite med Theres under dagen också :) Idag har jag varit och tränat och inte gjort så mycket mer än så, 
Calle har väl gjort ungefär samma lika.                                          Igår såg jag faktiskt en hare denna gång!

/ Pim


10-01-03

Calle blev bortrövad hela dagen av Benny kanin och jag åkte och tränade med Eklund. När vi var klara med träningen åkte han och jag och handlade pizza och tog med hem. På kvällen satt jag och Calle och lyssnade på Hallman's hörna på radion och drack grogg, Eklund kom förbi lite senare också. Idag har vi bara varit förbi mamma på lite fika och hämtat en matta som vi ska ha till hallen. Och nu på kvällen blir det att kolla på filmen Ondskan på tv och äta godis.

/ Pim

2010-01-01

Nytt år, nya möjligheter. Igår blev det ett ganska lungt nyårsfirande :) På dagen var vi och tränade och så tvättade vi bilen. Sen mot kvällen kom Christer och Theres hit och vi bjöd på tacos, blev några groggar för min och Calle's del också. Lite senare kom även Calle.V hit. Vi blev kvar här hemma några timmar, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt :) När klockan närmade sig tolv slaget åkte vi hem till Larssa och Maria som hade fest och firade in det nya året. Men vi blev inte så långvarande där och fortsatte istället hem till Calle.V och tittade lite på filmen Men in tights innan klockan blev sovdags. Men avslutar med att säga att 2009 var ett bra år med många bra stunder och händelser men även dåliga! Och hoppas därmed att 2010 blir lite bättre :)

/ Pim


RSS 2.0