Inflyttningsfest

Igår på dagen när jag hade vaknat gick jag och solade med mamma, sen efter det följde jag med Jonna till Kupolen, jag handlade ett par strumpbyxor till klänningen, köpte även en inflyttningsblomma. Calle hjälpte med att sätta i min nya stereon i bilen :) Åkte hem till Cilla också för att hon skulle hjälpa mig att fixa en inbakad fläta i håret, sedan var det dags att göra sig iordning för inflyttningsfest med cocktail tema hemma hos Sandra & Andreas :) Det blev en trevlig kväll med utgång på Bolance :)

Idag, första Advent har jag och Calle pysslat lite här hemma med att sätta upp stjärnan och staken :) Så nu lyser det mys! Vi fikade på glögg och lussibullar också! ♥ Vi var även till graven och hälsade på och tände ett ljus :)


Jag, Sandra och Jonna :)

/Pim


Helg :)

Ja då var det helgen äntligen här :) Idag har jag varit ledig ifrån jobbet, vilket jag alltid är varannan Fredag :) Så idag har jag varit och klippt mig, varit på bolaget och inhandlat inför morgondagen då det vankas inflyttningsfest då temat ska vara "Cocktail" dvs finkläder, bara att sätta på sig finklänningen då ;P Fick med mig Calle som sällskap till stan också :) Sedan har jag varit hem till mamma som har hjälpt mig att färga håret. Jag har även köpt mig en ny bilstereo idag :)

/Pim

UGGS

Helgen då :) Har egentligen inte hänt något vettigt. I Fredags kväll var vi hemma och kollade på Idol bara. Jäklar var bra Jay var när han sjöng Like a prayer! Hans röst är kanoners! Lördagen bestod av flytt av våra crossar till Garaget, beställde hem pizza efteråt och lite senare kom Eklund på besök och vi var ute och sladda lite 245:a. Idag har jag och Calle varit till Kupolen, vi fikade och jag köpte mig ett par vinterskor, fake UGGS men ack så varma och sköna :)

/Pim


Pappas-dag

Igår på dagen umgicks jag med mamma. Hon kom hem hit och vi lagade till tacos :) Sen tog vi en promenad till Kupolen för att jag skulle köpa en fars-dag present. Senare mot kvällen kom syster Lousie och vi spelade wii :) Calle han jobbade men slutade ganska så tidigt :) Idag är det ju pappas dag, så jag har varit hem till pappa på fika och Calle var hem till sin pappa på dagen innan jobbet :)

- Ge mig December.

/Pim


Månads dag <3

Har idag jobbat men innan det blev det en tur på kupolen. Pim skulle skaffa motorvärmarkabel och kupevärmare. Vi tog oss en liten hamburgare på mc donalds, och när vi sitter och äter så går brandlarmet för andra gången. Helt sjukt att larmet ska gå när dom bygger om lite. tur vi han äta upp. Blev att ha lite myskväll när jag kom hem från jobbet nu efter som vi har månadsdag i dag, tror det är 19onde månaden, tiden bara slinger i väg. Pim hade gjort negerbollar till mej för att jag blev sugen på sådana när jag jobbade, såå himmla sött av henne att göra dom.

Älskar den där tjejen man delar boning med.   <3

lägger ut en bild på pälsbollen.



/ Gråberg

Snööö

Ja då har snön fallit över oss :) Visst är det mysigt, men inte så värst trevligt med kyla och halka :/ Men kyla och halka kan vara positivit också :) - när man får komma in i värmen när man har varit ute och frysit arselet av sig, sladda med bilen kan vara kul till en viss del ;D (dock har jag inte kommit så långt än att jag vågar det själv ;P) men kul att åka med. Åka snowboard m.m, ska försöka åka mer i vinter så jag lär mig! Och att det blir ljusare ute är inte så dumt heller :)


2010-11-10

/Pim

Fikahelg

Ja man har ju som sagt fyllt år. Så i Lördags hade vi kalas här hemma för våra familjer :) Blev en hel del personer här hemma i våran 2:a när alla var samlade :P Tack för alla presenter! Jag och Calle var även och hämtade mamma från Dala-Floda innan, senare på kvällen åkte vi ut till Stora Tuna kyrka till min morfars grav och svärmors grav och tände ljus. Det är så himla fint när det är mörkt ute och hela kyrkogården lyser upp! Idag har vi varit hem till familjen Bergkvist på kalas då Patricia fyller år :) Sen efter det, åkte vi hem till pappa för att träffa Lisa som var där över helgen och hälsade på :) Varit en fullspäckad helg med en massa fika!


Jordgubbstårtan som jag och Calle byggde ihop :)



Har även hittat och köpt mina efterlängtade gummistövlar! :)

/Pim


Målning

Då var helgen här igen! :) Igår kväll påbörjade jag en väggmålning i hallen och den blev helt klar idag :) Efter att jag slutade jobbet idag åkte jag och Calle och tvättade min bil, åkte förbi Max och köpte burgare sen blev det hem och målade en sista gång, lite städning och handling inför morgondagen. Nu sitter vi framför tv:en och slappnar av med en varsin öl :)


Väggmålning - No place like home


Satt på en dekal på bilen också ;)

/Pim


Födelsedag

I Onsdag fyllde jag hela 22 år :):) Jag bjöd på bullar på jobbet och dom sjöng för mig när det var dags för skiftbyte, då alla var där såklart ;P På vägen hem ifrån jobbet åkte jag förbi mamma och fick mig en present och 2 bakelser :):) När jag kom hem öppnade jag presenter jag fick av älskling och vi fikade på dom goda bakelserna :):) Av mamma fick jag en söt svart spargris som jag hade spanat på förut, så nu slipper jag ha mina mynt i en majsburk..Av Calle fick jag en tvätthink med tillbehör till bilen och en slags "mobilhållare/diverse" i rosa :):) Tack så mycket! I helgen ska vi ha kalas här hemma då våra familjer kommer för att fira :):)



/Pim


RSS 2.0