Halkbana

Idag jobbade jag bara 4 timmar, sedan kom Calle och hämtade mig. Ungefär vid 11 tiden var det dags för att åka in till Falun och göra halkbanan :)  Jag och 3 killar. Jag körde typ ifrån Ornäs in till Falun. Kom dit och vi blev helt själva, så det gick fortare att genomgå kursen. Jag klagar inte på det :) Gick fin fint, våran körskole lärare tyckte att vi gjorde bra ifrån oss! Hon sa att vi var nog den duktigaste gruppen hon hade haft ;) Var ganska kul att få "leka" med bilen lite :) Så nu var det avklarat! Teori och uppkörning kvar då..Annars så har jag och Calle varit och köpt en ny toalett! Men nu är det dags att krama kudden, så man orkar upp och jobba sista dagen på denna vecka.

/Pim

Rya

Jobb som vanligt idag 06.00-14.30. Calle kom och hämtade mig, åkte vidare till Matts mattor för att kolla på en rund röd Rya matta som jag hittade på nätet. Och den blev det, 2 meter bred, stort ska det va! ;D Mycket snyggt! Det var sänkt pris på den också. Har länge varit sugen på att ha en sådan i hemmet. Åkte förbi Lidl och handlade en platta energidryck också (den billigare sorten) Gott skit att ha hemma.

Imorgon har jag halkbana! :)

/Pim

Byggare Bob

Min dag började med att klockan ringde kvart i 8, snoozade till 20 över, steg upp, kasta i mej en dubbel macka med ost. Idag skulle det hända grejer, av någon anledning tittade jag på betongsäcken, och se där! Blanda hela säcken, stod det. Hmm 50liter betong + 8-9liter vatten, men då räcker ju inte den 20liters hink jag tänkt använda. Titta lite snabbt i kataloger och se där, Jula har en 65liter hink. skölja ner sista mack biten med juice, borsta tänderna och kasta mej i bilen, for hela vägen till Jula. Hmm, men vad är nu detta det ser stängt ut. Öj se där dom öppnar ju faktiskt inte förens kl10. Jaha vad gör vi nu i 1,5 timme, hälsa på nere hos Jale, fick i mej en kopp kaffe, drog vidare till Hallman på NEA och fick lite rör som ska in i väggen i badrummet. Nu hade Julat öppnat och sedär ett stycke 65liters hink inhandlat. Väl hemma så började jag blanda eps-betongen, gick ju fint det där. men en större hink hade inte varit helt fel. Några timmar senare så var allt klart, blev en kaka på 7cm allafall. Hoppas att det duger sen när det ska flytspacklas.




/Byggare Gråberg


Söndag

Lager 70 igen för att handla ett till linne fast i svart. In till ÖB för att kika lite, till Jula för att handla grejer igen! Vi har blivit stammisar där :P Det gjorde vi på dagen. Sen har vi spacklat i badrummet, sakta men säkert går det framåt! Lite senare åkte vi och hämtade Theres och kakel saker som kommer att behövas senare. Har övningskört en hel del också! :) Nu har det blivit bättre med hostan, så imorgon är det jobb som gäller igen. Dock bitter för att jag har blivit av med min skjuss till och från jobbet, så nu blir det att åka buss igen! :(

 
Nej fy skatan, snart så!..hoppas jag!


 /Pim


Nyförvärvet

Idag har det varit en skön Lördag :) Började dagen med att åka till Lager 70 här i Borlänge. Mamma var där, hon ringde och tyckte jag skulle komma dit och kika. Finns inte direkt kläder där i min smak men hittade iallafall på något :) Calle hittade 2 stycken t-shirtar och strumpor och jag hittade ett vitt linne och strumpor..Vi forsatte hem till familjen Dahlgren eftersom Calle skulle dit och hämta flexslang. När vi var klara där åkte vi hem till familjen Dalevall och tittade på bebisen :) Söta lill killen! Gav honom våran present som var 2 dresser med Tigger + att han fick ett par blåa tummvantar jag köpte på Ica :P Tyckte dom var så små och söta! Efter det for vi vidare upp till pappa, skulle dit med ett par Puma skor till Louise som var för små för mig, dock var dom det för henne också, så det blev att Nanna fick ta dom istället :)

Jag och Calle fick en försenad julklapp ifrån Lotta idag, varsina koppar med en bild på ninja Circa :) Mycket finurligt gjort! Tack tack!



/Pim

Irritation

Idag tog jag ledigt ifrån jobbet igen, kände det igår att jag inte har orken för att arbeta pga av förkylningen. Tycker att det känns bättre att vara hemma så man eventuellt kan bli helt frisk istället. Var till Vårdcentralen i Jax idag också för att fixa ett sjukintyg ifall det ska behövas eftersom jag har varit hemma lite över en vecka sammanlagt nu. Jag må ju säga att doktorn (som är utlänsk) hade har noll koll, han tyckte jag skulle slänga hostmedicinen Cocillana som jag hämtade ut igår för 200 kr och använda en ny som han rekommendera, eftersom han tyckte det inte var bra medicin för en förkylning, den var typ till cancersjuka som hosta blod m.m och att man "kunde hamna i en fälla" :S är väl för att det innehåller Etymorfin. Men va fan som om jag skulle använda där för att uppnå narkotiserande effekter. Fick mig den känslan att han trodde det, tycker att han borde uppträda mer professionellt. Han skakade hand med mig och tyckte jag skulle lova honom att slänga medicinen och inte röka! Fast jag sa att jag inte rökte. Tror inte riktigt att han litade på mina ord..Och att han inte kunde tala tydlig svenska, gör det ju mer irriterande. Nej, vissa borde byta arbete!

 

/Pim


Fastna i en svarv = inte bra

Tänkte jag skulle skriva nått inlägg om min dag. Den började med att kliva up kl7 för att åka i väg till Cramo för att lösa problemet med hyrmaskinen jag hyrde som kolet tog slut i innan jag han klart, fick en ny maskin och gjorde klart jobbet. lämna tillbaka den. drog till Eklunds jobb med en STOR Redbull som en födelsedags present. var inte där så länge utan drog hem en snabbis innan lite jobb ute Ornäs. Väl där ute så blev det lite kapa och lite svarva och dagen till ära även svets jobb. tycker det är roligt att arbeta med sånt när man ser vad som händer med ämnet. Idag var jag dock lite klumpig när jag skulle slipa till ett sprint ämne, handsken fastna i ämnet och mitt finger följde med runt lite i svarven. Tackolov så är det en gammal svarv med rem drift vilket gör att remmen "slirar" när det går tungt. så vi får se vad det blir av fingret hoppas på stukning.

Badrummet ska slipas en sista sväng i morn hade jag tänk, får se hur det går. kanske till o med kan ta bort golvet. så det blir nå fart nångång. vill även se lite resultat där.

 

/Gråberg


Marknad

Idag har vi varit på Borlänge marknad och kikat lite. Hittade som vanligt ingenting mer än brända mandlar och sura remmar! Vi traskade vidare till Kupolen och tog oss en varsin dricka på Waynes och spanade på folk, ett mycket intressant nöje. Sedan gick vi hem och lagade mat och nu sitter vi och tittar på Wipeout, det är ett roligt de! Min hosta vill inte ge sig heller. Förbaskade rethosta säger jag! Imorgon är det dags att arbeta igen. Eftersom jag jobbar eftermiddag denna vecka så har jag körlektioner före!

 

/Pim


Lördag

Kommer inte direkt ihåg vad vi gjorde igår, eller så är det bara så att jag inte orkar fundera på det..Vi var iaf till Cramo och lånade hem en betongslip som gick i kras en halvtimme efter dom stängt, så badrummet får vänta tlls på Måndag. Calle hade väl några ärenden här och där, och själv var jag mest hemma hela dagen. Vi var ut till Sellnäs också och fick reda på att Calle hade blivit morbror igen och det blev en pojk :) Jag hade mina aningar att det skulle bli så. Ska bli trevligt med en bebis i familjen :) Idag har jag näst intill bara setat hemma eftersom man fortfarande är sjuk och håller på att dör av rethostan man har. Calle och Eklund har fixat med bilen på dagen, dom kom hem med American take away pizza efter att dom var klara. Blev iaf en liten biltur mot kvällen. Vi svängde in till Statiol och köpte oss den nya glassen Cornetto Freestyle. Inge gym eller körlektioner har det blivit, suger en aning apa..

 

/Pim


Nemi

Serien Nemi är humor!





/Pim

Sjuk

I Tisdag jobbade jag och Calle rev ner kaklet i badrummet. Igår blev jag hemma ifrån jobbet eftersom jag har blivit sjuk, kände redan av halsen i Tisdags. Snorig, ont i halsen och hostig :( Men det är värre på kvällarna. Calle hade några ärenden igår och var borta till kvällen. Jag höll på att riva bort våtrumms mattan i badrummet i några timmar, vilket slit det var. Fick avboka mina körlektioner också :/ Men tyckte det var lika bra så man inte smittar eller något. Idag har jag städat lite hemma eftersom det var så dammig och skitigt. Nu sitter jag hemma hos Mamma, har lånat hennes dusch eftersom vi själva inte har någon för tillfället..När hon kommer hem från jobbet ska vi nog äta pizza :) Ska köpa Madde's mobiltelefon som är en Sony Ericsson W595 :) Får nog hem den idag. Tycker den är riktigt nice!




/Pim

Speciell

Idag firar jag och Calle 1 år tillsammans :) Helt otroligt vad tiden går snabbt framåt. Dagar med både upp och ned gångar, men att få kämpa lite gör bara att jag älskar honom ännu mer ♥

Dagen började med att ha en dubbel körlektion, Calle följde med denna gång. När vi var klara åkte vi och åt mat på Gylle värdshus :) Calle åkte vidare på ett ärende efter det, och jag tog cykeln till Maserhallen och solade solarium. När jag kom hem städade jag lite, gick ner till stan med sällskap av Jonna :) Jag köpte en blomma till Calle och en Skank track jacka åt mig själv ifrån Brädgårn!



/Pim


Gött väder

Idag på dagen gick vi till Kupolen och handlade borrhammare, så Calle kan börja med att riva ner kaklet i badrummet. Lär ju renoveras om. Tog oss en varsin Redbull och satte oss vid Donken då det var så gött väder ute! Vi åkte runt och kikade på badrumms möbler också, hittade på ett som ska köpas i svart. Senare mot dagen blev vi bjudna på mat ute i Sellnäs :) Efter det svängde vi hemma vid Eklund eftersom ví skulle lämna hans jacka som han glömde i bilen igår. Blev att han följde med hem, vidare åkte vi hem till Mange och hängde där någon timme. Fick se Youtube klipp på 2 stycken som lirar gura.
 





Skapligt duktiga då..!

/Pim

Grillning

Gårdagen började med att vi körde in till Falun till Dak-marknaden och kikade lite, hittade dock inget vettigt där. Efteråt hämtade vi upp Madde så vi kunde hämta ut min kepa! :) Senare mot kvällen åkte vi hem till Larssa och Mia och grillade, även Eklund och Linda var där :) Första grillning för iår för våran del! Lite senare åkte vi till Bullermyren på någon fest, vi blev inte så långvariga där.

/Pim


Helg

Helgen började redan igår för min del :) Eftermiddagsjobb denna vecka, som betyder ledighet på Fredagar. Men denna vecka var kort. 3 dagars arbete, inte illa. Blir samma lika för min nästa vecka också, eftersom det strular till sig med tiderna med jobbet och körlektionerna, så tog ledigt Måndag och Fredag så jag kan köra. Har ingen lust att skjuta upp lektionerna heller. Men idag har jag varit på kurs och gjort Riskettan, så nu är den avklarad iallafall :) Och lite senare på dagen efter att vi ätit, åkte jag och älskling ut så jag fick övningsköra en stund. Åkte först en vända till Svavelgärde och slog lite boll med basebollträ, sedan åkte vi runt lite här och var..Svängde in till Shell/7eleven och tog oss en varsin glass och sedan till Coop och handlade lite godis till filmen Horton vi sett ikväll. Kom på ganska så tidigt att jag redan hade sett filmen förut, men sånt som händer när man har ett bra minne men kort! ;P


Hittade vårtecken på fältet :) En ensam tussilago.

/Pim


Som vilken dag som helst.

Har inte hänt så mycket i dag. Tränat med Eklund och sen drog jag ner till garaget hade införskaffat mej lite verktyg, så det blev att skruva upp dom och även testa den nya vinkelslipen, tog bort lite plåt som inte ska blästras. Testade även att ta bort spackel och tänkte inte riktigt klart tydligen, blev dammigt lite överallt :/ är så klumpig i bland så man blir helt matt.

Pim har varit och kört i körskolan idag. hoppas att hon tar det där kortet snart. annars är hon på jobbet och borde komma hem vilken minut som helst nu..



/ Gråberg

Fika

Dagen började med att vi och Eklund åkte och gymmade, efter det hämtade vi upp mamma och åkte till El giganten så mamma fick shoppa en tv :) Tog hjälp av Eklund eftersom han har kombi. Hem till mamma för att installera tv:en och få igång hennes nya datorn, fikade lite också :) När vi var klara där, åkte jag och Calle hem till pappa för att fira Nanna som fyller 37 år idag. Calle åkte till garaget efteråt och jag stannade hemma och tog det lugnt och letade musik på Spotify :) Hittade på en mycket bra låt som jag lyssnade på mycket förut. Korn med Alone i break. Gillas! Imorgon är det dags för jobb igen, men innan det ska jag ha en körlektion och gå ner på stan en vända med mamma. Måste skaffa mig nya ögon ;P

/Pim


Vårväder

Idag har det varit fantastiskt skönt vårväder ute :) Jag och älskling tog oss en promenad på dagen, dock kom vi inte så långt då Calle kände av sitt knä och jag fick iden att vi skulle handla glass :D Satte oss utanför Kupolen och njöt i solen med varsin glass. Jag provade på nya Magnum temptation fruit, den var ganska så god :) Efter det träffade vi mamma och hjälpte henne hitta på en bärbar dator, dock fanns inte den kvar på lager här i Borlänge som vi skulle ha, så vi åkte in till Falun ist. På hemvägen åkte vi in till Max och åt :) Senare åkte Calle till garaget en stund och jag gick och handlade godis. Nu på kvällen har vi sett på filmen Funny people med Adam Sandler och tagit det allmänt lugnt bara :) En dag kvar på långledigheten sen är det dags för arbete igen, men nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar, så jag klagar inte :)

/Pim

Dop

Idag har vi varit hem till pappa och ätit påskmat och sedan varit på dop för familjen Bergkvist i Amsbergs kapell, när deras son Liam döptes :) Fin ceremoni och väldigt fint när Thomas spelade guitar och sjöng en låt ifrån Tarzan! You'll be in my heart med Phil Collins. Blev lite tårögd, fast det blir jag oftast på dop och liknande händelser ^^ När dopen var klart bjöds det på fika :) Och efter att det var klart tog jag och Calle en biltur och bara åkte, skönt när det är fint väder ute :) Jag passade på att övningsköra också.

Hihi...Konsum banan = kosovoalban


Familjen Bergkvist med präst


Thomas när han sjunger och spelar så fint


Mamma och son :)

/Pim


FOX

Wooho jag vann budet (eller Madde egentligen, hon som hjälpte mig :) på FOX kepan på Tradera :D 170kr + 33kr i frakt, inte dyrt för denna snygging! Så nu är det bara att vänta på att den ska komma hem också.



/Pim

Glad påsk

Denna Långfredag har det inte hänt så mycket, Calle var och hjälpte till och flyttade med Hallman och co. på dagen. Själv gick jag till Kupolen och handlade lite frukost. Vid 4 tiden åkte vi till Sellnäs och åt påskmat :) Imorgon ska vi hem till pappa och äta påskmat och sen på eftermiddagen ska vi på dop för Liam! Har sålt iväg mina sista skolböcker nu också och det gick lika bra denna gång med överföringen emellan :)

Imorgon får jag veta om jag har vunnit budet eller inte på kepan..!

/Pim

Ny design igen

Försöker fixa något vettigt men det går inte riktigt som jag vill. Blir inge bra med matchning av färg osv. Det får se ut såhär ett tag nu, tills jag har ork eller tills någon hjälper mig. Blir ju så drygt att läsa när det är svart bakgrund i inläggen, vill ha en slags box med en annan färg men har inte lyckats komma dit ännu för att det ska se bra ut..

/Pim


10-04-01

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL...

Jobbat till halv 3 idag, skönt med lång ledigt nu, börjar igen på Tisdag eftermiddag :) Direkt efter jobbet var det bara att fortsätta till Teknikdalen för att träffa min jobbcoach för en påskrift av aktivitedsstöd. Ska ju ha lite pengar för dom dagarna innan jag började jobba! Efter det gick jag hem och tog det lite lungt innan jag, Calle och Eklund drog och gymmade. Nu på kvällen blev det tacos här hemma hos oss med Eklund, Christer och Larssa :)

Nu är jag trötter i ögonen, så snart faller jag i säng.

/Pim


RSS 2.0