10-03-31

VILA I FRID ARIEL  ♥

Dagen i dag började ganska bra, var ut till Sellnäs tittade till mamma och Ariel, mamma mådde hyfsat i dag värre var det med Ariel som bara låg där på sin gröna pläd. Drog vidare till garaget för att pula lite med bilen, hade sällskap av Calle V som redan var på plats, fick bort ena dörren allafall efter lite funderande å trixande och med hjälp av Calle V.

Senare ringde pappa och berättade att han skulle till Torkel i Säter, tvättade bilen, en snabb sväng förbi en pizzeria och sen ut till Sellnäs igen.

Pappa bar ut Ariel till bilen för hennes egna ben bar inte längre, hon låg i skuffen och såg så lessen ut, som att hon viste vad som skulle hända. Orkeslös att sitta lade hon sej på sidan. Väl framme så kom Torkel efter knappt en minut. Pappa bar in Ariel till mottagningen så att Torkel kunde kontrollera henne. Han kände och klämde och Ariel verkade ha tappat känseln i hela bakdelen, vi pratade lite hur vi skulle göra och kom fram till det mest humana, att låta Ariel få springa vidare. Vila i frid Ariel hälsa Bubo och Natja. saknaden är stor. Och tårarna rullar nedför våra kinder. 



/ Gråberg


10-03-30

GRATTIS TILL MAMMA SOM FYLLER 47 ÅR IDAG :)

Idag har jag jobbat till halv tre, efter det var jag hemma och tog det lungt en stund. Gick sedan ner på Ica och handlade en blomma till mamma eftersom jag skulle dit på fika :) Mamma bjöd på smörgåstårta, lite annorlunda än vad dom brukar vara men den var god endå! Har varit sugen på smörgåstårta ett bra tag nu, och så fick jag med mig ett påskägg med godis i :) Väntar på att söt ska komma hem, vill ju träffa honom lite innan man går och lägger sig :)

/Pim

10-03-29

GE MEJ EVIG SOMMAR NU!

Idag var det måndag. Vad händer på en måndag? Ja precis inte mycke men ändå skriver jag nånting så något måste ju ha hänt eller? Nej inget hände idag, förutom att jag troligen får soppa torsk i bilen nästa gång jag kör den, vi har varit och handlat blev inte så mycket, men jag fick med mej en butt med glass inte dumt alls vill jag lova. Sen har det kräksnöat idag igen, jag blir så trött på det där så man vill spy! Vad sägs om att bo nånstans där det inte snöar, där det är plusgrader året runt helt underbart....



/ Gråberg

10-03-28

SLUTA OCH BUDA MER PÅ MIN KEPA, JAG SKA HA DEN!

Idag har jag och Calle varit i Garaget och hängt nästan hela dagen. Flumm killar hela gänget det där :P Theres kikade förbi där en stund också :) Mycket mer än så har det inte hänt.

Snygg dansstil, som jag själv föredrar. C-Walk



/Pim

10-03-27

YOU GET WHAT YOU MAKE OF IT.

Igår var jag och Calle hem till familjen Bergkvist och hälsade på :) Kollade på Let's dance finalen och åt en smarrig cheesecake som Patricia hade bakat! Även Thomas och Therese vad där. Deras söta lilla Liam var vaken så man hade ögongodis att titta på ^^ Storasyster Isabelle hade redan somnat när vi kom, så henne fick man inte träffa denna gång. Fast innan kvällsbesöket hos dom, var vi till Garaget och skruvade ihop en hylla, det tog ett tag..Vi bar in saker/delar som hör till Calle's Ascona som han tidigare på dagen hade hämtat ute vid Hallman,  det var en hel del. Hämtade även en soffa som har stått hemma hos mamma och la in. Tycker den står bra där den står nu, där älsklingen och Calle har sin plats ;P

Idag har vi varit ut till Garaget igen och monterat ihop den andra hyllan som Calle inskaffat sig. Denna gick iallafall fortare att skruva ihop. Blev kvar där ett tag och sedan åkte vi ut till Sellnäs och åt våfflor med grädde och sylt! Mot kvällen ringde Börjesson och co. till Calle och ville ha skjuts lite här och var. Fick sitta bak i Börjessons bil, (Toyota RAV4) med 3 andra, 2 barn och en vuxen, liiite trångt var det..Åkte förbi Rommepizzerian och beställningen blev 7 stycken pizzor. Vidare hem till Börjesson för att lämna av folket och sedan hem för att äta våran bjudpizza och ta det lugnt framför tv:en :)

Idag ställs det om till sommartid också!

/Pim


10-03-25

Har i dag först varit hos Benny. sen direkt efter det så åkte jag till Skärsjö, tänkte jag kunde börja ta fram bilen. Envis som jag är så lyckades jag få den hela vägen från ladan ner mellan husen (ca 60m). Inte lätt vill jag lova, den kanske inte väger så mycke men bakaxeln streta så mycke den bara kunde. innan 16oo så lånade jag fam Dahlgrens Subaru outback den är mycke bättre att dra med än min Nissan, hämta biltrailervagnen å bar i väg ut till Hallman fick på Asconan utan större bekymmer fick dock ta paus i bandandet för Hallman starta sin V8 Volvo å det fick man ju inte missa :)

Subarun och vagnen gick extremt stabilt på vägen, skönt med riktiga grejer. Nu är då frågan var ska jag börja med, nu när den står i garaget, har ju väldigt klent med verktyg så vi får se hur fort detta går kan ju ta flera år innan man får den körklar.
På jobb fronten går det väldigt segt, hoppas det lossnar snart. måste ju köpa verktyg å sånt kostar pengar, många pengar oxå.

  


/ Gråberg

10-03-25

LÄNGTAR TILL DEN 10 MAJ, DÅ JAG SKA TATUERA MIG IGEN!

Idag är det lönedag, dock får man själv ingen lön denna månad men får glädja mig att det är sista arbetsdagen för denna vecka och är ledig imorgon :) Är inte så förtjust i att jobba eftermiddag, blir så trött, tappar ork och man kommer hem sent. Föredrar därför förmiddag så man får komma hem i vettig tid, dock då ingen höjdare att stiga upp tidigt men det är bara att inse fakta och sätta sig in i situationen :P Imorgon kväll ska jag och Calle hem till familjen Bergkvist och hälsa på och äta cheesecake och kolla på Let's dance finalen :) Men först ska man ta sig upp till kl 07.00 och tvätta!

/Pim


10-03-23

HOPPAS PÅ ETT MIRAKEL ELLER LIKNANDE..

Denna vecka blir det inte mycket bloggande. Det är jobb 14.30-24.00, ledig Fredag :) Sen får jag se om man får vara kvar nå mer eller inte. Men jag hoppas, för pengarna behövs verkligen nu! Snön faller fortfarande ner och det är inge vidare alls tycker jag. På Söndag ändrar man till sommartid också.
Sommartid - du är välkommen.

Jag ♥ Dig väldigt mycket

/Pim


10-03-21

SKIT, PISS OCH VADEMECUM VAD DET HAR SNÖAT IGEN DÅ.

Igår var vi hem till familjen Dahlgren och firade Andreas som har fyllt hela 6 år :) Efter kalaset åkte vi till garaget och var där ett tag, Calle skulle egentligen ha målat klart golvet men det var redan gjort när vi kom dit. På kvällen blev det fest här hemma men slutade dock inte så bra..Men det var trevligt så länge det varade iallafall :) Jag övningskörde en hel del igår också :)


Här öppnar han presenten ifrån oss.                     Andreas visar stolt upp sin radiostyrda bil som
Det var en bil som han hade önskat sig                 han fick av Wille och Birgitta

Av familjen Dalevall fick han ett My first lab          Tårtan med en brandbils dekoration på

Hade inga vettiga bilder ifrån igårkväll, men alla som var här hemma var:
Lenne, Linus, Christer, Theres, Eklund, Damberg, Sjöstrand, Karin, Maria, Bergström, Lisa, Jonna och Jens.

/Pim


10-03-19

NU ÄR DET HELG OCH SNART ÄR DET MÅNDAG.

Blidde en kort uppdatering idag, jag är trötter i ögonen och har huvudvärk efter passiv färgsniffning. Jobbade till halv 3, städning från klockan 1, har inte skurat så mycket som jag gjorde idag. Lite senare på kvällen ringde Eklund och vi åkte till garaget där Calle + några till redan var. Tittade på när dom målade golv, därav färgsniffningen. Blev att vi åkte till rondell pizzerian i Domnarvet och käkade också, killarna var hungriga.


Calle, Gråberg och Christer

/Pim

10-03-18

NU ÄR DET PÅ G :)

Jobb till klocka halv tre, var ner till körskolan och fixade lite och sedan var det dags att åka och gymma. Var typ en vecka sen sist, inte bra! Ska bli skönt med helg imorgon, får jag sova lite längre än till fem iallafall :) Jag är helt slut efter denna vecka.

Byggde en koja till Circa :P Hon gillar att vara i kartonger och dyligt.


Min fina buskatt.

/Pim


10-03-17

OM SKIT VORE GULD SKULLE JAG BETALA MIN SKULD, ALDRIG MERA HANDLA PÅ KRITA, BARA SITTA HÄR OCH SKITA - Anonym

Såg detta på insidan av toalettdörren när jag satt där och gjorde mitt behov på jobbet. Tyckte det var lite humor. Det funkar på bra, tror dom gillar mig och vad jag uträttar :) Har hunnit med att handla lite, laga mat och en snabbstädning idag också. Calle har varit till Arbetsförnedringen och pratat med sin handläggare.

Fixade iordning chokladbollar till mig och Calle nu på kvällen :)


Chookoolaadeboooll!

/Pim

10-03-16

SOMLIGA SÄGER VI LEVER I EVIGHET, FAST DÖDEN ÄR DET SANNASTE SOM DOM VET.
ANDRA SÄGER LYCKAN FINNS I ETT ÖGONBLICK, FAST DOM ALDRIG HANN I FATT DE DOM FICK.
- Cornelis Vreeswijk, Sommarkort

Har värk i både fingrar och handleder idag, de kroppsdelar som används mest i arbetet. Så nu blir det att använda handledsbandage för mer stöd. Har inte hänt så mycket mer idag, Calle har vart ut till Hallman och skottat, så han får fram Asconan så han kan förflytta den till garaget. Om någon timme ska jag kika på Desperate Housewives, sen blir det bumms i säng!

Hittade på en låt som jag lyssnade på förut när jag var yngre. Tror dock inte att jag förstod riktigt vad texten handlade om då, men när min Morfar gick bort för några år sedan lyssnade jag på den här och grät ut. Den passade så bra just då. För mig är den speciell och jag tycker fortfarande om den :)

A1 - Everytime



/Pim


10-03-15

INGA KONSTIGHETER! - Håkan

Första dagen på jobbet idag och det gick bra :) Trevliga arbetskamrater och lätta arbetsuppgifter som man lätt kom in i. Min underbara sambo skjutsade dit mig tidigt imorse vid halv 6 tiden, så man fick komma till jobbet i tid iallafall första dagen :P Kommer ju att fortsätta att åka buss på morgonen så det kan hända att man blir någon minut senare då. Denna vecka jobbar jag 06.00-14.30. Idag har vi också fått hem grejerna till grunden för badrummet, dock fattades en grej, så vi åkte till DHL och letade reda på den sista pusselbiten och fann den! Både jag och Calle har en otrolig träningsvärk ifrån skottningen igår också! Igår hittade vi även en övergiven Nalle, avdäckad på räcket med ett snöre lindat hårt runt halsen, som vi tog hem och badade :)


Oh Teddy!

/Pim

10-03-14

VÅRDAG I ÅRBY ALPERNA.

Idag lurade Calle ner mig till garaget för att skotta snö ifrån taket. Vi kom väl dit vid halv elva tiden, mer och mer personer dök upp och hjälpte till :) Solen sken ju så bra där uppe på taket så man satt ju och stekte lite också! Efter skottningen bjöd Sjöstrand på pizza, mycket hyggligt :) Får hoppas det slutar att rinna in vatten på pojkarna nu då.

Här är en kort video när Calle skottar taket på ett säkert sätt. Linan satt fast i Kim's byxor...  



Personerna i videon är:
Gråberg, Calle, Christer, Mange, Damberg, Thunell, Kim, Sjöstrand, Therése och ett oidentifierat barn.

/Pim

10-03-13

Idag har jag, Calle och Theres varit till Västerås för ett besök på Bauhaus. Calle har köpt kakel till badrummet, som ska så småningom renoveras :) Blev en tur till Ikea också, köpte dock inget själv men köpte lite saker till mamma. Skönt med en liten dagstripp, dock är jag inte så förtjust i folkmassan på IKEA, men Köttbulle menyn satt fint när man var hungrig ;P 

Låten This is my life med Anna Bergendahl i Melodifestivalen 2010, är helt klart den skönaste låten tycker jag, redan när hon var med i Idol med låten Have a heart tyckte jag hon var mycket bra, hennes röst är speciell :) Och när man KAN sjunga bra live och tillsammans spela gitarr så är det tummen upp! Och så kommer hon vidare till eurovision! Bra röstat ;P

Jag fick syn på denna musikvideo idag också, konstig video men den sticker då ut!
Nya låten med Lady Gaga ft Beyoncé - Telephone
 


/Pim

10-02-12

11 MÅNADER TILLSAMMANS IDAG ♥

Vid tio tiden imorse var jag till Sateba och tittade hur det ser ut. Blev en snabb information men det kommer man väl in i sen :P Calle var snäll och skjutsade dit mig :) Medans jag var där på information, hälsade Calle på Eklund på jobbet. Sateba och Lantmännen är ju nästan grannar så! Åkte förbi Ta tillvara på hemvägen och där hittade jag en lite mindre stol i shabby chic stil och ett par otroliga snyggve glasögon som var ett måste till köp! Så grymt fula :D Sen hem och tog det lugnt, städade och rakade huvudet på karln. Calle åkte ut till garaget efteråt och hjälpte till att skotta snö. Paketet ifrån Gymgrossiten hade kommit så jag gick och hämtade ut det också :) Nu på kvällen har vi setat och kikat på tv, som Solsidan och annat skit som går på dum burken.



/Pim

10-03-11

EN BEBIS ÄR EN MAGE MED EN HÖGTALARE I ENA ÄNDEN OCH ETT UTSLÄPP I DEN ANDRA.

Idag har det varit en bra dag. Jag och älskling var och gymmade på dagen, sedan åkte vi in till Falun för att jag skulle på en arbetsintevju på Uniflex. Och jag fick jobbet :D Dock kan det handla om två veckor men också en längre tid, så det hoppas jag på! Sateba AB (nya namnet för Dala Emballage) :) Kommer att börja redan nu på Måndag och imorgon ska jag dit och kika lite. Nu sitter jag och väntar på att Calle ska komma hem med en bacon & ost burgare ifrån Max till mig! Sålde iväg två stycken böcker igår också (Verkstadsteknik), gick fin fint med både leveransen och betalningen :) Tackar för att det finns ärliga människor.

/Pim

10-03-09

GILLAR INTE OSERIÖSA KÖPARE AV MINA BÖCKER!

Idag har jag varit på körskolan och pluggat lite, efter det gick jag till Hemmakväll, där jag ska ha praktik och hämtade ett papper som skulle skrivas på och vidare gick jag till Arbetsförmedlingen och överlämnade pappret där, eftersom min handläggare också ska skriva på och det ska även gå igenom Facket. Så ytterligare någon dag kommer jag att få vänta tills man kan få börja praktisera..Någon timme senare var det dags att åka till gymmet. Har beställt lite grejer ifrån www.gymgrossisten.com också, så som protein pulver och handskar. Med handskarna blir det skönare att "greppa" så man inte får lika ont som utan. Och ännu ett bra avsnitt av Desperate housewives har setts ikväll :)

/Pim

10-03-08

"JUST DINA GULDBRUNA ÖGON..SÅ BLÅ KAN DE ALDRIG MER BLI"
"EKORR'N SATT I GRANEN..HOPPA IFRÅN TALLEGREN"
Vad tänkte dom på?

I LÖRDAGS:
Var jag hem till Jonna på kvällen och drack öl med henne och Sann :) Vi skulle egentligen bara sitta hemma men det slutade med att vi gick ut på Flamingo och dansade också. Hade en trevligt kväll med tjejerna. Calle var ut till Hallman och hälsade på.

IGÅR: Umgicks vi med Eklund och Christer! Har nog inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde igår. Var ute och åkte lite bil, svängde in till garaget en stund, åt på American take away - skrattade så jag grät när vi var där :P Och efter det åkte vi till garaget igen, så Calle fick leka av sig lite och köra med sin radiostyrda bil ;P På kvällen åkte vi hem till Calle.V och tittade på filmen Year one med Jack Black, den var rolig! 

/Pim 


10-03-05



NY LJUSARE DESIGN!


Denna strålande Fredag började med att gå upp tidigt för att träffa min jobbcoach, som vanligt går jag ut därifrån frustrerad..Efter att jag kom hem och väckt Calle, tog jag med honom på en promenad till stan eftersom jag skulle prata med min eventuella kontakt för praktik. Men har ej fått klarhet hur, när, om det blir av ännu, men förhoppningsvis går det ann. Därpå åkte vi ut till Sellnäs för att hjälpa Birgitta med datorn, fixade även en facebook åt henne :) Med en skitig bil åkte vi sedan och tvättade den på OK. Med hunger i magen efteråt, åkte vi förbi och köpte pizza och tog med hem. Som avslut på denna kväll har vi sett på filmen Luftslottet som sprängdes, mycket bra film! Även samma lika om de föregående filmerna.

/Pim


10-03-04

DAMMTUSSARNA UNDER SÄNGEN ÄR ÄNGLARNAS SMÅ TOFFLOR.

Imorse åkte vi till Temple of art och bokade tid för tatuering :D Hoppas bara dom får ihop något snyggt! Men han jag pratade med verkade förstå vad jag vill ha, så jag är ganska lugn. Men det är ett tag kvar tills det är dags för smärta ;P Mamma kom hem på fika en vända på eftermiddagen :) 
Och sen har vi varit och gymmat idag.


Våran sötnos börjar bli stor nu :)

/Pim

10-03-03

"SOM EN BOLL KOMMER JAG TILLBAKA TILL DIG"

Dagen började med att jag och söt traskade ner på stan och besökte tandläkaren. Jag skulle ta en röntgenbild på mina tänder eftersom mina visdomständer nere har kommit upp och måste tas bort inom en snar framtid. (Den enda visdom man har, blir förlorat..) Är inte riktigt pepp på att dra ut tänder igen. Har gjort det en gång tidigare och det var ingen höjdare. Men efteråt traskade vi vidare till Ungdomsmottagningen för att fixa nya p-piller åt mig. Senare på dagen kom jag på att jag ville åka till Temple of art i Falun och höra mig för lite om en ny tatuering :) Dock kom vi inte så lägligt så vi ska återkomma imorgon istället. Calle har varit till garaget i några timmar idag också och själv har jag setat och försökt att ritat till en vettig bild som ska förklara på ett ungefär hur jag vill att min tatuering ska se ut.

Såg förresten på filmen Bröllopsfotografen igår kväll. Den får inte många betyg ifrån detta hushåll iallfall. Filmen hade ett dåligt slut och en konstig handling. Men smaken är ju som baken :)

/Pim

10-03-02

PREMIÄR PÅ DESPERATE HOUSEWIVES IKVÄLL, WIIIE!

Idag har våra planer inte gått som planerat. Vi skulle egentligen ha åkt till IKEA med Lisa.R men så blev ikke fallet..Så istället hjälpte vi Fredrik att fixa pellets till Sellnäs. Har inte hänt så mycket mer än så.

Uppdatering: Fick precis se en artikel om IKEA. Ödet?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6708718.ab

/Pim


10-03-01

PÅ VÄG MOT BÄTTRE DAGAR?

Kan börja med att berätta att jag, mamma och Patrik hamnade i tidningen Dala Demokraterna
idag :P Var en ganska så stor bild på oss. Det är trevligt när den tråkiga vardagen blir lite annorlunda ibland. På tal om köttbullar såg vi nog fasiken Henrik Schyffert med sin familj på Mc'Donalds när vi var där och åt igår. Tittade på några snuttar av Killinggänget igår på Youtube, humoristiskt! :) Men idag har jag och sambon iallafall varit ut på lite ärenden, köpt blommor åt mammas kompis, lämnat ett CV (hoppas på positivt besked till Calle!), varit på span efter något rör liknande sak, kikade också in på Dorre butiken och där hittade jag på en såndär "Massagespindel" som var ett måste till köp när den var till ett bra pris! Har velat haft en sån länge nu. En otroligt skön och avslappnande huvudmassör så man får rysningar igenom hela kroppen. Vi var även ut till Sellnäs så Calle fick hjälpa Birgitta med datorn litegranna. Inte lätt när man är nybörjare :) Men odla tomater kan hon, hihi ;P Vi har också hunnit med en vända in på Kupolen, Calle hade lite problem med hans klocka och jag köpte mig 6 nya svarta örhängen. Calle åkte ut till Hallman en stund nu på kvällen och jag har setat och tittat på Outsiders och såg även att jag hade fått en intressant bloggkommentar... :)


En skön investering...

/Pim


RSS 2.0