Inflyttningsfest

Igår kväll gick jag hem till Jonna på inflyttningsfest. Blev bjuden på en drink och en godans hamburgare :) Det var trevligt till en början, men sen blev jag seg och trötter. När de andra tjejerna gick ner på krogen gick jag hem sov istället. Calle gick ut på Bolance med sin kollega Niclas..Idag har vi hunnit med att gratta våra mammor på Mors-dag med blommor :) Calle jobbar eftermiddag idag, så man hinner inte med så mycket innan. Mamma kommer förbi en sväng snart, sen vet jag inte riktigt vad som sker, borde plugga teori.

Fick reda på en trevlig sak igår också :)

/Pim

Billionaire

I wanna be a billionaire, so fucking bad!


s2

Igår efter att jag kom hem från jobbet hade jag tråkigt. Hade ingen lust att sitta inne när det var så fint väder ute :) Så jag pratade med Christer och vi åkte ut till Torsång och fikade. Eklund och Magnus var ute och åkte hoj så dom kom förbi där en sväng också. Sedan åkte jag och Christer till Mc Donalds och tog oss en varsin Cheeeeese, fick sällskap av Calle.V också. Åkte sedan hemåt och mot kvällen träffade jag Eklund m.f och det blev utgång mot s2 där Rootvälta och Governor Andy spelade :) 
Ikväll ska vi hem till Jonna på inflyttningsfest :) 

/Pim 

Work for money

Idag har jag jobbat, sista dagen imorgon sen är det helg :) Annars har vi varit iväg till Rusta och köpt mattor åt mamma. Och så har vi fått iväg både duschblandaren och bokhyllan idag! :) Så nu är det ganska tomt i hörnet i vardagsrummet. Men ut med det gamla och in med nytt så småningom :D

Har en lättnat nu också! Snart kommer jag att vara fast anställd på Sateba och slipper därför att vara anställd igenom ett bemmaningsföretag. Känns skönt att veta att man har något att gå till på veckorna, att man får en stabil inkomst, jag trivs och har roliga arbetskollegor! :)

/Pim

Coco Thai

Har inte blivit så mycket till skrivande nu på senaste tiden för min del. Har inte haft tid för det eller så har jag bara glömt av det. Har bara jobbat typ, hade en glidar dag i Måndags! Fick massage på jobbet tex, jobbade bara ca 2 timmar den dagen eftersom jag hade annat viktigt för mig på morgonen där ;D Idag efter jobbet gick jag och Calle och åt på Coco Thai :) Tog oss en liten promenad efteråt i det sköna vädret också. Dock startade inte min dag bra, missade bussen till jobbet! Det var inte roligt tyckte jag.. Nästa Tisdag är det dags för tatuering också :D Och så har jag fixat mig en Peace and love biljett! Badrummet har nästan nått sitt slut också :)

/Pim

Inte långt kvar nu!

Oj! Ser att det var ett tag sedan varken jag eller Pim skrev. Hur som helst dom senaste dagarna har jag varit ledig så himla skönt med frivecka, synd att det går för fort bara. har inte hunnit med så mycke som jag skulle velat med badrummet, men det verkar bli ett slut på det hela inom väldigt kort, tak ska upp lyse ska monteras samt spegel skåp sättas upp. slänga in lite lister så äre klart sen. Å gissa om jag tänker duscha länge då?!

Idag var jag och Pim ut till Torsångs cafe och åt en Hästräka, det är nice, blåste doch lite kyligt.

Pappa fyllde år i helgen som gick, det bjöds på Sellnäs planka och till efterrätt så blev det nått smaskig blåbär´s paj? med vaniljsås. Fanns även glass å andra go saker. Imorn kommer Tess och Sophie förbi borde nog kanske köpa nå gott att bjuda på, vi får se ska hinna städa lite oxå ser ut som att en öken ar dragit igenom här hemma, ser för hemskt ut, å Circa är aldeles sträv i pälsen av allt damm.

Lön i morn/dag (sent skrivet) har betalt alla räknigar oxå. urs det är så ofattbart trist att betala räkningar..

 
Häst-räka i Torsång                                                  Lite av badrummet


/ Gråberg

Ensamtid

Kaklet i badrummet blev inte klart igår som jag trodde. Vi var och köpte mer kakel men det får skjutas upp i en vecka till endå. Otroligt jobbigt..När Calle och Theres blev klara för igår, gick jag och Calle och tog en glass på Ica. Kändes skönt med lite ensamtid tillsammans :) På vägen hem stannande jag kvar utanför ett tag, då Anders och hans kompis satt och grillade :) Calle skulle hem och sova eftersom han skulle upp och jobba tidigt idag. Och idag vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog bara att vara hemma och ta det lugnt, kanske kika på filmen Planet 51 ikväll :)

När jag ligger brevid älskling och hör honom göra söta ljud ifrån sig, ler jag för mig själv och då vet jag att jag mår bra.

/Pim


Helg!

Ja idag är det helg som sagt. Mycket skönt tycker jag, ledig till Måndag eftermiddag :) Har jobbat 06.00-14.30, trodde att dagen skulle gå segt men den gick skapligt fort endå. Tiden går fortare när man har flummiga arbetskamrater ;P Calle kom och hämtade mig efter att jag slutat jobbet, vi åkte in till Cramo i Falun och lämnade nån takgrej som Theres hade lånat ifrån dom. Badrummet håller igång fortfarande, hinner inte klart med all kakel idag endå. Fattas också kakel, så mer behövs köpas tydligen..Börjar bli riktigt trött på detta nu, känns som att det aldrig blir klart. Men men, en dag i taget, så kommer man till slutmålet inom kort! Eller något, är trött och irriterad typ. Jag är ganska trött på folk som säger en sak men gör en annan, ska dra ut på saker och ting. Man borde ha varit en riktigt handywomen, alltiallo person som kunde göra det mesta, så man kunde ta tag i saker själv :) Teoripluggandet har gått dåligt nu de senaste dagarna också, så i helgen blir att plugga! Det är ett måste. Just nu sitter jag och väntar på att Calle och Theres ska blir klara med golvet, så man kan gå och sova. Tycker synd om Calle som ska upp och jobba tidigt imorgon bitti :(


Pim+Calle+Circa = en liten familj


/Pim


Kakelsättning

Idag har man varit ledig som sagt, som de andra flesta :) Dagen har gått till att gymma, Eklund kom och hämtade mig runt halv 12. Kändes skönt efter att ha haft uppehåll i ca en månad. Calle och Theres har kaklat i badrummet :) Så duktiga så. Lite kvar, men det ska bli klart imorgon! Inte långt kvar nu tills man får göra sina behov på egen mark! På eftermiddagen åkte jag och Calle ut till Sellnäs och åt mat. Efter det åkte vi hem till pappa för att hämta ett överkasst som vi fått av dom :) Blev bra där i sängen!


Kakel, kakel, här var det kakel!


Nelly i min Fox keps, sikken cooling!


/Pim


13 månader i dag! <3

Badrummet är tätat och allt börjar bli klart. ska bli helt underbart att få använda sej av badrummet igen. Det svarta hålet visades sej vara i min bruna huvtröja som jag använde när jag bar upp grejorna. Hittade på rörmanschetterna i tröjans magficka på morgonen innan jag åkte till jobbet. Blev så glad att jag kastbytte kläder å kladda dit dom med gummi klistret.. blev bra som fan.
Tänka sej att man kan ha svarta hål i en tröja.

Jag och Theres åkte in till Sandviken i går för att köpa mer tätskikt oxå (var lite billigare där) finns nämligen inte att köpa förutom i en affär i falun som är SVIN DYRA. På vägen hem därifrån så svängde vi förbi Cramo för att hyra en skivhis för att kunna få upp taket hemma hos Theres. så i går och i dag har vi satt tak, har gått så där men det sitter uppe iallafall. Jag och Pim skulle lämna tillbaka den i dag men dom hade stängt kl 14, onödig vända kan man ju tycka.

Senare så bjöd Pim mej på TacoBar gott gott! Nu blir det Tv och vänta tills i morn för då blire kakling för fulla muggar..

/Gråberg

Svart hål!

Badrummet börjar ta riktig form nu, men i dag blev det knas. Jag och Therese skulle sätta tätskitet. upptäckte att 3 rörmaschetter var och är borta. hel skummt. är helt 100% säker att jag såg dom nyss. har tömmt förådet där jag hade alla grejer, kollat hela lägenheten, kollat soprummet om jag tappat och nån har kastat dom. Verkligen letat överallt jag kan komma på att leta. Det måste var ett svart hål i denna lägenhet, saker försvinner spårlöst utan spår. dom komer säkert dyka upp i lagomt  tid så man inte kan lämna tillbaka dom. Blir att köpa nya i morgon. urs massa pengar i onödan.
Annars så tycker jag att det funkar fint på jobbet, ska på lokal travers kurs i morgon. Lite nervös är jag över det. har inte kört travers på några år, hoppas jag finner flyt i körningen sen.

/Gråberg


Marknad

Har inte haft så mycket vettigt att skriva om de senaste dagarna, därav uppehållet. Har inte hänt mer än jobb för oss båda och körskolan för min del typ i veckan. Nu i helgen jobbar Calle natt så det blir lite ensamt på kvällarna :/ Men igår fick jag iallafall sällskap av Eklund och Christer en stund :) Idag har jag och älskling varit till Rättviks marknad och kikat lite. Blev en trevlig början på dagen tyckte jag :) Mot kvällen umgicks jag med Christer och Theres, hemma hos henne. Lagade mat och hade det allmänt trevligt :) Är dock lite deppigt att det inte blir någon tatuering för min del nu på Måndag. Har blivit lite knas :/ Det får väntas ett tag till helt enkelt!

Underbara älskade ♥

/Pim

Dag 2 på SSAB.

I dag var det lite motigt att kliva upp. somna sent och dåligt. men efter en macka och en frisk cykel tur ner till Västra porten så var man lite piggare. blev att äta på blå lågan i dag, men i morn blire dosa man måste ju tänka på pengarna. I går gjorde jag nått jag inte gjort på säkert 6 veckor, jag tog mej en lång varm dusch. Helt underbart var det, sånt man uppskattar när man är utan eget badrum. Med badrummet går det framåt fast det blev lite senare än jag tänkt eftersom jag jobbar natt i helgen. hade tänkt kakla i helgen annars. men det får bli på friveckan (nästa vecka), hoppas jag får blandarna i veckan.

/Gråberg

Kupolen

Idag var jag som sagt till Kupolen och tittade på när Anna Bergendahl uppträde :) Hon är duktig hon. Jag fick med mig mamma som sällskap. Tråkigt nog sjöng hon bara 3 låtar, men det är väl så det brukar vara..Nu är det klart med flytspacklet i badrummet också, man börjar se ljuset i tunneln. Imorgon börjar Calle sommarjobba på SSAB också :) Och jag själv ska också jobba, 4 eftermiddagar med ledig Fredag! Måste gå till YA och plugga teori och även gå till gymmet igen! Har ju inte kunnat träna när man har varit sjuk :(

/Pim

Mysfest

Igår på dagen hände det inte mycket, Eklund kikade förbi här hemma en sväng. På kvällen cyklade jag hem till Lisa och var social och drack lite, även Jonna var där :) Lite senare kom också Eklund och Christer + 2 andra. När det var dags för tjejerna att gå på krogen cyklade jag hem igen. Var en trevligt kväll :) Idag ska jag gå och titta på Anna Bergendahl på Kupolen!

/Pim

Valborg

Sötnos kom och hämtade mig på jobbet igår och vi åkte vidare in till Falun för att att jag skulle in på Temple of art och kolla om han var klar med min skiss på tatueringen, men självklart var han inte det, har inte ens påbörjat den. Det är en och halv vecka kvar innan jag har tid och jag vill ju gärna se skissen så snart som möjligt, om ändringar behövs. Då blev jag lite bitter..Vi gick in till Claes Ohlsson och köpte en takdusch och in på Systemet och handlade några Smirnoff ice, jag tyckte det kunde vara gott att smutta på till kvällen :) Lite senare åkte vi till Sellnäs och åt mat. Cedrik, utbytesstudenten är där på besök också :) På kvällen stannande jag och Calle hemma och tog det lugnt bara :)

/Pim

RSS 2.0