Peace and Love

Dåligt uppdaterat nu pga INGET INTERNET HEMMA!

Kondition sökes!

Har i dag gått 1 timmes rask promenad och på trippen blivit kompis med lite kossor. Det var så där härligt ren luft ute efter lite regn, man kunde känna alla dom olika dofterna som finns ute. blommor, timmer och massa annat. Man hade säker kunna höra fåglar och diverse andra djur men valde att lyssna på min Ipod i stället. Skatte pengarna har ramlat in oxå det är ju rätt skönt, synd att dom räknat fel på typ ja allafall 2 nollor ;)
I morgon är det fredag skönt med helg säger jag bara, har varit en relativt kort vecka med enbart 4 arbetande dagar. Pim däremot har bara jobbat 3 dagar denna vecka, lyllo henne. Helgen kommer att bjuda på kalas, min ena systers yngsta grabb som fyller år. Har jag tur i oturen kanske man kan börja titta på att byta dämpare på nån av bilarna, men det visar se vad som händer.

 
Nya polarna.

/Gråberg


Nationaldagen

Har varit en väldigt skön och fin dag idag :) Började dock att vi fick problem med avloppet i köket, men det tog sig till slut. Blev frukost ute i Torsång's cafe för mig och Calle :) sen har vi mestadels bara varit hemma och grejat, hängt upp en hängmatta på altanen som vi köpte idag också. Igår hade vi besök av Christer, Eklund och Pär med hund, sköt luftgevär igen :) Ibland är man lite bättre än killarna ;P Sköt på fluffisar :D fluffisar = döda maskrosor. Men imorgon ska man tillbaka till verkligheten efter långledigheten, EM jobb väntas i 3 dagar för min del.

Längtar till SEMESTERN =ÖLAND i några dagar förhopppningsvis :)

/Pim

Långhelg

Har egentligen inte så mycket att skriva om..
Men nu är det ju långhelg och det är skönt, vädret har varit kanon än så länge och en liten vända på fiddyn har blivit av också :) I Torsdags åkte jag hem till pappa och åt pizza. Fick mig ett gott skratt då både Louise och pappa gjorde bort sig :P Louise springer och snubblar i trappen, pappa gungar och gungan brakar, ja hur brukar man säga.." Skadeglädje är den enda sanna glädjen" ;P Senare på kvällen åkte jag och Calle in till Falun och tittade på cruisingen :) Fanns många fina bilar att titta på. Eklund och Christer var hem hit igårkväll, vi grillade, hoppade studsmatta och sköt luftgevär :)


Mitt svarta åkdon ;)

Har köpt oss en kökssoffa :) Var så tomt i hörnet så.

Fly high ;D

Man blir ju som barn på nytt :D

Siktar och skjuter på måltavla, kulan studsar tillbaka och träffar Christer istället :P

Känn dig inte utpekad..

Grillning med marshmallows på G! Finurliga Christer, han använder skruvdragaren!

/Pim

RSS 2.0