10-02-28

STORT GRATTIS TILL MAMMA SOM VAR EN AV VINNARNA I SVENSKA POSTKOD LOTTERIET! :D

"74 Borlängebor som vunnit i Postkodlotteriet och får dela på närmare 4,8 miljoner kronor!"


Om det är någon som förtjänar detta så är det hon :) Jag, Calle och Patrik följde med mamma som stöd till Kupolen idag där utdelningen var. Glada miner och glädjetårar, en händelserik dag :)



Händelsen kommer att TV-sändas fredag den 5/3 på Postkodmiljonären.
Kan hända att vi är med då :P

/Pim


10-02-27

DET SOM FALLER, FALLER OFTAST RAKT NEDÅT!

Dagen började med att jag snoozade på väckarklockan 2 ggr, sista gången lyckades jag stänga av den vilket gjorde att uppstigningen blev en timme senare än vad jag hade tänkt. Skulle ut till Sellnäs och hjälpa Pappa med tempgivaren till pannan. Nästan direkt blev det att vi åkte in till stan och handlade lite andra grejer än dom vi hade. Annars gick det väldans bra med installationen och jag tror att allt funka som det ska. Annars så har vi ätit mammas kålpudding med potatis och lingonsylt (mums), Blev klent med styrketräning, istället tog vi en rask promenad runt sportfältet blev ca en timme, var riktigt skönt nu när det inte är sibiriskvinter längre. Men det hade inte varit fel om den förbannade snön hade kunna sluta falla. Nu på kvällen så drog Pim till Jonna för att spana in hennes nya lägenhet, tror hon digga den allafall. Jag drog ut till Hallman och kika på hur buren blev som vi lacka i går. Blev rätt paff när det var fullt i folk där ute. Skoj att titta hur det går med det där bygget han har. Lite kaffe senare så sitter jag nu här och väntar på att Eklund ska ringa så jag får köra hem han från firma festen. Sen är det natta för mej.

/ Gråberg


10-02-26

KORT UPPDATERING IDAG EFTERSOM SÄNGEN VÄNTAR.

Dagen började med en tur till Dollarstore och Onoff, åkte sedan och hämtade lite öl. Förbi Burger King och tog med hem. Calle åkte ut till Hallman på kvällen och jag fick besök av Eklund, Christer och Bergström.

Igår hände det väl inte så mycket. Träning och vi blev klara med väggmålningen :) Är mycket nöjd med den och fler kommer det bli.

/Pim

10-02-24

VÄGGMÅLNING PÅ GÅNG!

Tandläkar besök idag som sagt, gick ju fint fint :D Har gått och oroat mig i onödan. Efter det gick vi och lämnade in 50-öringar på banken eftersom dom kommer ju att försvinna här någongång i framtiden. Sedan traskade vi hem och hämtade bilen och åkte ut till Sellnäs för att hämta Birgitta för att hon skulle kika lite på en mini PC inne på Nöffnöff. När vi hade släppt av henne hemma igen, åkte vi till Romme Alpin (Skid Lodgen) och åt lunch, väldigt fint och mysigt där inne, jag tog pannkaka med sylt & grädde och Calle tog inbakad potatis med skagenröra :) Vi åkte sedan till Nordsjö och köpte lite färg till våran väggmålning som vi har hållit på i ca 7 timmar med idag. Första lagret med färg är nu klart och man kan se hur resultatet blir! Bara en omgång kvar men det får bli imorgon.


 

/Pim


10-02-23

USCH IMORGON SKA JAG TILL TANDLÄKAREN OCH FÅ MIN DOM..

Idag har jag och Calle haft storstädning här hemma. Mycket damm och katthår blir det. Men innan vi började städa hämtade vi hem en overhead apparat och overhead papper, så nu blir det att måla en stor väggmålning! Så snart vi har fixat fram färg iallafall. Det kommer bli väldigt nice när den är klar ;D Till mat idag beställde vi pizza och kebabtallrik eftersom vi båda inte hade orken att laga någon mat när vi höll på att städa. Calle åkte ut till Hallman efter maten och jag fortsätte att städa klart det sista..Stackars älskling mådde inte alls bra när han kom hem, så han gick och la sig på en gång :(

/Pim

10-02-22

DET ÄR LIIITE FRUSTRERANDE NÄR MAN INTE FÅR PUSSA PÅ SIN POJKVÄN! Buhu..

Dagen började med att vi åkte in till Falun. Calle skulle lämna in ett cv och medans vi var där passade vi även på att köpa vettig kattsand, (som inte finns i Borlänge) köpte också en ny borste till Circa så man kan borsta av henne lite överflödigt katthår. Vi stannade till på OK och köpte korv m. bröd innan vi for hem igen. Vi åkte in på Volvo och kollade på bilar (finns en så nedrans läcker vit Land Rover där!) och hälsade på Eklund på jobbet för att fördriva lite tid innan Calle hade tid för däckbyte. Efter det åkte vi till Sellnäs och lassade av dom gamla däcken sedan for vi hem. Calle åkte och hälsade på Hallman nu på kvällen en stund också.

/Pim

10-02-21

MELODIFESTIVALEN SUGER APA NU FÖR TIDEN.

I FREDAS:
 Tog vi det mest lugnt. Jag var och klippte håret och Calle körde Birgitta till Falun på dagen. Blev att titta på film med Christer och Eklund på kvällen. 

PÅ LÖRDAGEN: Blev det mat ute i Sellnäs för att fira Birgitta. På kvällen gick jag hem till Thunell där även hans tjej, Eklund och Bergström var. Drack lite öl och sen bar det av till Bolance :) Calle stannande kvar hemma pga av lustbrist.

IDAG: Tänkte vi gå ut på en promenad men kom bara till Kupolen när vi upptäckte att det var kallt ute..Traskade inne där ett tag innan vi åkte ut till Sellnäs och åt restmat ifrån igår, efter det åkte vi förbi Maxi och handlade lite.

/Pim


10-02-18

MUNNSÅR SOM ÄR IRRITERANDE OCH FULT! -FLYG FULA MUNNSÅR, FLYG!

Imorgon ska jag äntligen klippa mig, har inte tänkt mig att klippa någon speciell frisyr eftersom jag ska spara ut, så det blir bara att klippa bort dom oerhört slitna topparna! Men idag har Calle varit hem till Tobbe & Maria på en morgonfika medans jag stannande hemma och sov då. När han kom hem gick vi ner på stan, jag hade ett ärende på banken och sen gick vi runt och frågade om praktikplats. Dock hade nästan alla redan praktikanter hos sig nu men jag kanske har tur att jag får vara på ett ställe :) Märks imorgon hur det blir tror jag.

/Pim


10-02-17

LITE ÄNDRING I TILLVARON SKULLE INTE SKADA.

Idag har vi varit och shoppat med Birgitta, Blev en vända till Kupolen, stan och Blomsterriket. Efter det vad det dags för möte med min jobbcoach. Ska försöka fixa en praktik så jag blir sysselsatt någon månad så att jag får mer erfarenhet och fler meriter. Men det här med jobbcoach har inte gett mig någonting egentligen under snart ett halvår..Jag är fortfarande arbetssökande som sagt. - Det är inte lätt när det är svårt, men det är skönt när det väl händer ;P

/Pim

10-02-16

GRATTIS SVÄRMOR BIRGITTA PÅ 60-ÅRS DAGEN :)

Idag har jag umgåtts med Lisa en stund :) Hon kom och hälsade på imorse vid 11-tiden och med sig hade hon saffran semla som vi fikade på med varm choklad. Vi gick till Kupolen och kikade lite också. Lite senare åkte jag och Calle ut till Sellnäs för att gratulera Birgitta :)

/ Pim

10-02-14

GLAD ALLA ♥ -DAG :)

Igår var vi som sagt på svenska rallyt, det var trevligt. Bra väder och ett roligt gäng :) Idag vaknade jag upp med att mina ögonlock var svullna, har ingen vettig förklaring till varför :S Men har iallafall haft en toppen alla hjärtans dag med älskling :) Fick en söt nalle av honom imorse, själv gav jag honom en liten bok Elvis - En liten stund med kärlek (serien som brukar vara med i kvällstidningen) Tyckte den passade bra till denna dag. Vi har också varit och fikat på Kupolen idag och köpt oss 3 nya stoora kuddar till soffan ifrån Indiska :)






Vi som var där:
Jag, Calle, Mamma Kirsi, Eklund, Christer, 
Magnus, Linus, Lenne, Tony, Bergström, Urmi & Mr ?

/ Pim


10-02-12

LITE SNETT ÄR OCKSÅ RAKT.

Idag har jag träffat mamma en snabbis på Kupolen. Jag skulle dit och handla en alla hjärtans dag present till söt :) Vid fyra tiden träffade jag syster Louise :) Mötte henne nere på stan och sen gick vi till Tempo och handlade semla och annat gott och tog med hem. Har fått iväg barbordet och stolarna idag också :D Mycket skönt, lite extra pengar och mer plats i sovrummet där dom tidigare stod. Ikväll blir det ett försök på att lägga sig tidigt eftersom man ska upp tidigare än tuppen imorgon. Blir borta hela långa dagen med mamma och grabbarna :)

10 MÅNADER TILLSAMMANS ♥

/ Pim


10-02-11

HOPPA OCH SKIT SÅ FÅR DU RANDIGA BEN.

Har varit och handlat mat inför Lördagen med mamma idag. Blev massa korv m. bröd, lite godis, frukt och dricka. Man ska ju vara borta en heldag så då lär man har picknik med sig för det också! Vi har varit och tränat idag å. Börjar synas på armarna nu ;) Greatans! Snart blir det att titta på The fast and the furious: Tokyo drift på tv.

/ Pim


10-02-10

SVENSKA RALLYT PÅ LÖRDAG (SÅGEN) MED ÄLSKLING, EKLUND OCH MAMMA.

Idag har jag varit och pluggat teori, var nära på att få grönt på andra fasen. Det börjar ta sig. Calle är ute och åker skidor i Nybro och själv har jag tittat på filmen saw 6. Den var ju som de andra fem filmerna före ungefär. Jag undrar när Saw filmerna ska få ett slut, ett riktigt " GAME OVER"?

/ Pim

10-02-09

DET ÄR LÄTT ATT VINNA NÄR MAN KOMMER FÖRST!

Morgonen började med att jag följde med Calle till tandläkaren, den turjäveln kom undan felfri. Kommer nog inte ha samma tur, men jag har beställt tid för en kontroll nu iallafall :) Annars har jag bara vilat och tagit det lugnt, vart inge teoriplugg som jag hade tänkt. Men det blev träning till eftermiddagen och en sväng ut till Sellnäs.

/ Pim

10-02-08

BEHÖVER ETT JOBB SNART! JAG BÖRJAR FÅ SPUNK AV ATT GÅ HEMMA OCH
ATT INTE HA NÅGON VETTIG INKOMST.

Idag har jag städat lägenheten och varit och pluggat teori i ca två timmar. Fick godkänt på första fasen för första gången, känns kul när det blir grönt. Man får ett positivt tänkande :) Blir att gå tillbaka imorgon igen. Ska försöka pallra mig dit oftare, passa på nu när man är arbetssökande och har tid. 



SÄLJES BARBORD + 4 BARSTOLAR IFRÅN IKEA :) ORDINARIE PRIS FÖR ALLT, 3295:-
SÄLJER MITT FÖR 2000:- ÄR I BRA SKICK.
INTRESSERAD?

Har dock ingen egen bild, men dessa är det iallfall.


INGOLF
Barstol



LEKSVIK
Barbord

/ Pim


10-02-07

UPPDATERING PÅ DAGEN:

Vi har varit och kollat på när grabbarna (Eklund med flera) åkte hoj på Spraken (Spraxkya). Blev där i några timmar, synd bara att solen försvann efter ett tag, den som höll en varm. Korvgrillning och Coca-Cola drickning ingick också. Efter frilufts stunden ute på sjön, blev det en snabbis in till Sellnäs för att hämta hembakad bröd :) Sen bar det av hem till pappa på fika. Vi gav honom en gul kaktus som liknar en snopp i present ;D


Jag och syster yster :)



GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAG :)

Igår på dagen var vi och Eklund och tränade. Var en vecka sedan jag tränade, ikke bra. På kvällen gick vi hem till Bergström som hade förfest. Hände inte så mycket mer än så igår. Idag ska vi hem till pappa på fika på eftermiddagen, får se vad som sker innan :) Solen skiner och det gillar jag!

/ Pim


10-01-05

TÅ: EN DEL AV FOTEN SOM ANVÄNDS TILL ATT HITTA HÖGA TRÖSKLAR..

Idag har det inte skett mycket. Imorse hjälpte jag pappa att ta hand om syster Nelly en kort vända medan han gjorde lite ärenden. På tal om annat så mår mina tänder inga vidare, måste till tandläkaren snart! Men det kostar pengar jag inte har, iaf om man blir tvungen att laga osv och det är jag garanterad på att det behövs :/ Har inte varit där på över ett år nu, inte bra alls. Man var ju van att gå till tandläkaren regelbundet när man var yngre då det inte kostade något och när man hade tandställning. Buhu! Men annars idag har vi hunnit med att äta på Tacobar med Eklund. Händer väl inget spännande mer ikväll antar jag, lugn hemma-sitta-framför-tv:en kväll. Måste ta och beställa klipptid också, håret börjar se allt för ovårdat ut där ute i topparna.

Mycket vill, lite sker.


/ Pim


10-02-04

Vi håller på och fixar med en ny header som kanske syns. Har nämligen kommit på hur man typ gör. 
Vi har hållt på i några timmar nu med att skapa fram en vettig en. Får se hur slutresultatet blir innan kvällens slut :)



Igår kväll tittade jag och Calle på filmen The Hangover, det var en bra film! Humor igenom nästan hela filmen. Den gillar vi! Gick och köpte mitt lösgodis också ;D Snart ska vi ta en promenad till Teknik dalen, jag ska träffa min sk. jobbcoach. Skönt att snövädret har lugnat ner sig för tillfället.

/ Pim

10-02-03

Dollarstore och Barnens hus gick vi till för att lämna CV. Dollarstore hade fått in en ansökan fem minuter innan mig..När vi var på väg ut hade vi oturen att det fasiken nästan blev snöstorm när vi kom ut på gatan fast lite längre. Det som såg så lugnt ut strax innan. Det var så *pip* kallt. Men man får väl se det positiva i det hela att man fick frisk luft och motion. När vi var påväg hem svängde vi förbi Kupolen och åt mat på Mc'Donalds. Nu är jag väldigt sugen på lösgodis och sånt har man ju inte i bakfickan precis.



OAVSETT VAD DU GER EN KVINNA, KOMMER HON ATT GE DIG NÅGOT BÄTTRE. GER DU HENNE SÄD, GER HON DIG ETT BARN. GER DU HENNE ETT RECEPT, GER HON DIG EN MÅLTID. GER DU HENNE ETT HUS, GER HON DIG ETT HEM. GER DU HENNE ETT LEENDE, GER HON DIG SITT HJÄRTA. HON MULTIPLICERAR OCH FÖRSTORAR OAVSETT VAD DU GER. SÅ OM DU GER HENNE NÅGON SKIT, SÅ FÖRVÄNTA DIG ETT TON TILLBAKA.

Kopierat ifrån http://roxxxylicious.blogg.se/

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ta ut karln på en promenad, jag tänker markera mitt revir med att lämna ut lite CV:en.

/ Pim

10-02-02

DET LÖSER SIG, SA HAN SOM SKET I BADKARET.

Har inte så mycket att skriva om, mer än att jag och Calle var "badvakt" åt Andreas (Calle's systerson) när han hade simskola i Maserhallen idag.

/ Pim

10-02-01

LIVET ÄR SOM EN GOLFBOLL. EN LÅNG SERIE HÅRDA SLAG TILLS MAN LIGGER
DÄR I ETT HÅL I MARKEN.

Idag har jag tagit mig tid och ringt till olika företag och frågat om jobb, men på den fronten visste man ju redan vad svaret skulle bli. Hoppas verkligen på att jag får ett sommarjobb iallafall! Håller en tumme för mig själv. Har varit hemma hos pappa och hälsat på också. Skulle hjälpa syster Louise med henne's blogg litegranna, är ju så mycket koder som man ska hålla reda på, man blir ju virrig i kokobollen ibland. Och Calle har haft annat för sig idag än att vara hemma. COCA-COLA ÄR GOTT, SLURP!

Jag vill ha en egen Header men har ingen aning hur fasiken man gör :S Någon frivillig som vill hjälpa?



/ Pim


RSS 2.0