Färgning

Idag har mamma varit hem hit och färgat mitt urblekta rosa hår till ROSA igen :) Tack så mycket! Tidigare gick jag och Calle till Mc'Donalds och höll Eklund sällskap medans han lunch-åt :) När mamma hjälpte mig med håret åkte Calle till Eklund's jobb och var social där ett tag. Annars har vi varit och lämnat tillbaka filmen vi hyrde igår och handlat lite färdkost tills imorgon då Jag, Älsklingen och Svärfar ska åka till Norrköping och gå på Kolmården :D Då vi även ska möta upp familjen Dahlgren som redan är där! Ska bli trevligt då jag får uppleva en utflykt under min mini semester iallafall! :) Hoppas på mycket sol och skojigheter imorgon!

Namnbrickan jag fixade till Circa, blev ett nithalsband också :) (Me like this picture a lot!)



/Pim

Movie time

I Tisdags ringde Calle efter jobbet (kl. 22.00) och frågade om vi skulle ta en cykeltur, passa på när det var fint väder ute. Och det gjorde vi :) Tog med oss lite picknick och gav oss ut, stannade till vid Gammelgården och satt där ett tag i tystnaden och njöt av stunden :) Igår var vi ut till Torsång och åt en hästräka, det är så gott! Senare bestämde vi oss för att åka ut på en biltur tillsammans, turen blev till Tällberg. Vi stannade till på fina utsiktsplatser :) Idag så har vi inte gjort mycket, blev ett besök på Ica maxi och Hemmakväll, vi hyrde filmen 2012 som vi för ett litet tag sedan såg klart på, innan det var dags för Calle att åka iväg till jobbet och jobba natt :/ Men filmen var bra iallafall :)

Några bilder ifrån dagarna.







/Pim


Ledighet

Denna vecka är jag helt fri ifrån jobb eftersom dom har stängt :) Igår umgicks jag med mamma, vi var och tränade kondition och efteråt följde jag med henne hem och åt tacos :) Vi gick även ner på stan en vända och kikade, jag köpte ett nytt skithus till katten! Idag följde jag med mamma ner på stan igen, vi tog även en fika med utbytesstudenten Gianna :) På tal om utbytesstudenter så har jag fått träffa 2 till :) Är några stycken att komma ihåg nu :P Jag var in på djurmagasinet och beställde en personlig namnbricka till Circa med hennes namn och födelsedatum på, tyckte det kunde vara lite fränt att ha en sådan på henne. Efteråt åkte jag och mamma till PK's möbler och kikade på soffor :) Jag och Calle har spanat in en vi vill ha! Och eventuellt så kanske det blir att köpa en ny :) Senare mot kvällen träffade jag Sann och Jonna en sväng också :) Tackar för en trevlig dag + det sköna vädret! :)

Jag har ju även skaffat mig en ny telelur, en Xperia x10 mini, me like alot! :)

"Det handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med utan att hitta
 den man vill vakna upp tillsammans med. Det handlar heller inte om vem
 man vill leva livet tillsammans med utan att hitta den man inte kan leva
 utan. För i världen är du bara någon, men för någon är du hela världen..."


/Pim


Dagar som går!

NU är det länge sedan jag skrev något. Under tiden som tiden har gått så, har det hänt mycket i mitt liv. Att sörja någon så kär som sin egen mamma är nog det svåraste jag har varit med om. Varje dag, varje timme, hela tiden kommer det upp bilder av minnen på mamma. Det är fina minnen, det som är absolut jobbigast är ändå när man ser eller är med om något och tänker Wow det där måste jag berätta/visa för mamma, sen kommer verkligheten ikapp och man inser att det inte går att dela sin glädje med henne längre. I torsdags var det dax för begravningen som blev så fin den bara kunde bli, tror vi var 45 pers i Västertuna kapell. Släkt, vänner och gamla grannar var där. Och så klart en hel del utbytesstudenter som åkt när å fjärran för att deltaga i denna sorg som vi har för mamma. Tack till alla som varit där och stöttat mej/oss.

Nu under helgen hade jag tagit ledigt, på det viset fick jag 7dagar ledigt vilket behövdes, vi har kört lite cross under ledigheten och varit på Borlänge street open och tittat på när Hallman när han körde en låg 12a med sin bil. Vi har även varit mycket ute i Sellnäs umgåtts med främst pappa men även hela familjen (utbytesstudenter mfl).


Nu i kväll har jag börjat jobba igen och tiden gick väldigt fort idag. Konstigt det där hur tid kan gå olika fort, minuten i väntan är längre än minuten i händelsen. Mycket knepigt det där. Nått jag vet är att tiden inte är evig och vissa av oss får inte den tid vi förtjänat, orättvist kan man säga att det är.

Har även köpt en tavla.

       


/Gråberg


Kvaaaft!

Och så var det Lördag igen, men kan börja med att berätta om gårdagen. Kommer inte ihåg vad som hände på dagen men mot kvällen skjutsade jag min bror Patrik och hans kompis till Ishallen, sedan följde jag med Christer hem till Hallman och Madde :) Vi som var där åkte in på Max och handlade mat innan hemfärd. Stackars Calle jobbar natt hela helgen så han blev inte med :( 
Idag har jag och Calle varit ut till Torsång och fikat :) Efter det gick jag på Kupolen med syster Louise :) Shoppade lite, själv köpte jag ett vanligt svart linne och ett par svarta DC Shoes skor som var på rea till Calle som jag tyckte han skulle ha! Gud va snäll jag kan vara ibland! ;D Ikväll sitter jag hemma framför tv:en och datorn och tycker nästan lite synd om mig själv för att jag är ensam när det åskar ute! Är inte så förtjust i det nej...Men på tal om flygande grisar, nu till veckan kommer jag att jobba 3 dagar, sen har jag mini "semester" även hela nästa vecka därpå också :) Skönt skönt!

/Pim


Elmuuuu!

Har egentligen inget vettigt att skriva om, men gör det iallafall som en påminnelse till mig själv om vad jag har gjort :P Det har bara varit jobb, jobb och jobb i veckan. Det tråkiga som kommer att hända på jobbfronten är att både Emelie och Mickis på mitt lag kommer att sluta snart :( Tycker det är tråkigt eftersom man kommer bra överens med dom och dom livar upp stämmingen på jobbet :) Så det kommer ju att komma några nya personer till oss ännu en gång..Men det är väl så detta företaget fungerar, det kommer och går folk med jämna mellanrum. Men på tal om annat så fick jag hem MITT körkort igår också :D Känns fortfarande overkligt på någotvis. Imorgon är den efterlängtade helgen här också som alltid, jobbar till klockan 13.00 bara :) Nu sitter jag uppe och väntar på att älskling ska komma hem ifrån jobbet så man kan småprata lite innan läggdags :)

/Pim


Röd ros

Idag har det varit jobb för oss båda. När jag kom hem efter jobbet fick jag se en röd ros stå på bordet :) Calle hade så sött köpt en åt mig eftersom vi nu har varit tillsammans i hela 15 månader idag :D Själv hade jag helt glömt av datumet. Vi tog en promenad till tågstation för att köpa sallad men dom hade stäng, så vi gick vidare till Kupolen och åt på Tacobar istället :) Sen fortsatte vi färden i det strålande vädret mot Sportfältet för att kika lite på Dalecarlia. Nu sitter vi i soffan och kollar på Simpson, roligaste frasen idag från Bart till Homer - I am a thing from Uranus. Haha! Blir väl snart att lägga sig i sängen i det otroliga ikke svala sovrummet..

/Pim


Happy moment

Kan börja med att berätta att jag har fått KÖRKORT :D I Torsdags åkte jag och Calle till Gävle för att skriva teorin. Fick bli så eftersom det var så kasst med tider i hela Dalarna. Är så oerhört glad över att ha fixat det innan sommarens slut :D Känns så väldigt bra att ha det överstökat! Nu slipper jag den där nedrans bussen också! ;) Vi har ju även fått hem våra FIDDYSAR :D Som min underbara pojkvän har hämtat ifrån Västerås och skruvat ihop, så vi har kunnat åkt nu i helgen. Blev en del tårar och tjurigheter från min sida innan jag fattade hur man körde :P Men det var inte så svårt sen när man väl kom igång! ;) Var även första gången i mitt liv jag har kört något dylikt ensam. Så lite stolt är man över sig själv att man fattade galoppen hur det går till efter bara några minuter ;P Men så j*vla kul det är då, helt klart värt varenda tår och svettdroppe :D 
Nu i helgen har vi hunnit med att gå på 2 kalas. En hemma hos familjen Dalevall, Elinor som fyllde 6 år :) Och en hos familjen Hansson, syster Lousie som fyller 14 (fjortis) år :P Innan kalaset hos Lousie, var Jag, Calle och Eklund ut till Damsjön och badade :) Jag och Calle har hunnit med en tripp till Västerås också kom jag på! eftersom min ena stötdämpare på Fiddyn gick sönder så vi blev tvungna att åka och byta. Jag fick ju lite bättre och snyggare stötdämpare x2 då da! ;) Vi fick med oss en skrattade Elmo hem också, Hihi! Circa våran katt fyllde 1 år igår också, så hon fick 3 nya möss och finmat i present :)

Livet börjar kännas på riktigt nu!


Såhär ser våra leksaker ut!  

/Pim


Peace & love

Festivalen är slut för detta år. Har varit en helt OK vecka, har umgåtts med tjejerna och haft det allmänt trevligt :) Jag gick Torsdag, Fredag och Lördag, fick mig med älsklingen på Lördagen också :) Hann med att se/höra några artister som t.ex Robyn, Jay-z, Melissa Horn, Mando diao, John Fogerty, Kent, Europe, Sonata Arctica och Martin Jondo iallafall. Imorgon är det dags för jobb igen, kommer att jobba dagtid i 2 veckor nu, sen efter det har vi stängt i 2 veckor, så då har jag "semester", dock obetald men skönt endå :) Imorgon kommer Calle eventuellt att hämta hem våra leksaker som äntligen har kommit! :D :D Då blir det att ÅKA ÅKA ÅKA AV! I Fredags åkte jag in till Falun och fixade mitt hår också :) Har dock ingen bild på hur det ser ut. Köpte mig en ROSA klocka där å! Den är nice.



/Pim

Vinst

Tänkte visa mina två klänningar som jag har vunnit på Tradera :D
Den vita för 559 kr och den svarta för 350 kr inkl frakt på båda :) Tycker dom är riktigt fina!

 

/Pim

RSS 2.0