Rootvälta

Tänkte berätta lite om helgen :)

I Fredags spelade Rootvälta på s2, riktigt trevligt, bra musik. Fick dansa av mig som jag inte gjort på länge :)
Förfest med arbetskompisen Jocke och några av hans kompisar + att Jonna, min kompis, som dök upp dit lite senare också :) Och igår hade min andra arbetskompis Lisa som fyllt 25 år, födelsedagsfest :) Det var skoj.
Så med andra ord så har denna helg varit great!

....suck

/Pim


Färdiiig

Lite kort och gott..

I Fredags var jag och Calle och hämtade 1 kubik jord till framsidan och fyllde upp hålet ifrån grävningen i sommras. På Lördagen var Calle och städade i Sellnäs och jag var hemma och målade och tog en fika med mamma på Kupolen. Senare på kvällen fick vi besök av Therese och Mats :) Vi åt pizza och spelade sällskapsspel, det var trevligt. Idag har vi spikat fast lister och pysslat hemma.

Torsdagen, förra veckan firade jag och Calle 2,5 år tillsammans :)



Nu är jag klar med väggmålningen, kanske blir att lägga till en fjäril också, vi får se :)
Och nu är det färdigt i vardagsrummet :) Skönt. Några taklister som ska målas och sättas upp bara. 
Resterande väggar är vita.

 

/Pim

Fest i dagarna tre

Denna helg har det varit fullt ös, i fredags var vi till Nelly som fyllde hela 3 år. Blev bjudna på fika, kladdkaka riktigt gott. Hon hade önskat sig en dator, kamera och pengar, så hon fick en rockring och 40kr av oss.

På lördagen var det verkligen fest. Min barndomsvän Johan gifte sig i Torsångs kyrka, det var ett riktigt fint bröllop, minne förlivet helt enkelt. Efteråt blev det middag med förrätt, kallrätt, varmrätt och efterrätt. Riktigt godmat trevligt sällskap. Bara att tacka för en underbar dag/kväll.

På Söndagen var det ännu ett firande. Fredrik min systersman fyllde jämnt. Och det firades med middag för familjen. barnen härjade runt och vi vuxna kacklade på. Godmat och god tårta även denna gång. Börjar nästan bli bortskämd.

Nu i dag har jag hälsat på Mats J ute i Tomnäs, blev även där bjuden på Godmat och trevligt sällskap. Helt klart att jag börjar bli bortskämd med detta. Men det är jag helt klart värd.

Nu tror jag bestämt at det blev helt tomt i mitt lilla huvud. kan beropå tröttheten man ligger inne med.

Godnatt!



/Gråberg




Klipp klipp

Tänkte bara skriva en liten rad.
Idag har jag och mamma varit och klippt oss :) Dock klippte jag bara topparna för att fräscha till lite :)
Mamma blev fin i håret däremot. Imorgon är det äntligen Fredag och helg, bara jobba några timmar först :)
Och i helgen vankas det bröllop igen :) och kalas för lillskruttan Nelly som fyller 3 år och för Fredrik som fyllt 40 :)
Haha och imorgon kommer det nån chomrik och ska göra en mattsanering ;P gratis är bra! och gott.. 

Måste tacka snälla mamma också, när hon förra veckan gjorde
mig sällskap och väntade i flera timmar när jag tatuerade mig :)



/Pim

Tatuering

Har fortsatt målningen i vardagsrummet i helgen och är fortfarande inte klar..väggmålningen är påbörjad iallafall och lite småfix som ska målas sen så! Igår var Calle på svensexa för Johan hela dagen :) Och jag umgicks med syster L, vi gick på Kupolen och tittade på present för syster N, sen mot kvällen åkte jag hem till Lisa och Robin och tittade på film :) Den nya Pirates of the caribbean 4 och Gnomeo & Juliet. Efter det var dags att hämta Calle, Eklund och Johan ifrån krogen. Idag Söndag är en seg dag, inte många knop som gjorts. Titta på tv och mysa bara :)

Här är resultatet ifrån Torsdagen, jag satt en hel sittning på en gång, den tog ca 5 timmar. Nöjd :)



/Pim


RSS 2.0