Ny lur

Har nyss sett på filmen 127 hours, som var lite småjobbig att se på, men den funkar. Annars sitter jag med lite värk i munhålan, då jag igår var in till Falu Lasarett till tandläkaren med mamma och drog ut en visdomstand med hål i. Mest smärtsamt för plånboken dock :/ Tandspecialist och hans medarbetare var bra tyckte jag :) Kände mig nästan trygg, då jag bortser ifrån att man var ett litet nervvrak för bedövningssprutan, hade ett svagt minne från förr när jag skulle dra ut en tand att det skulle kännas mer..Man oroade sig i onödan :) Så igår var jag hemma ifrån jobbet också.

Idag har man varit och kikat på bilar en kort vända, fin Mustanger! :) En nyare modell av Ford Mustang är drömbilen! Jag har även varit och köpt en ny mobiltelefon, då jag har tröttnat på den gamla Xperia x10 mini..Ordet mini - behöver nog inte säga mer än så tror jag. Hade tänkt mig en telefon men hittade på HTC Wildfire istället som jag ansåg var bättre för mig till ett bra lågt pris och har även en snygg design :)

Vi har fått ett nytt fint vitt duschdraperi som är måttbeställt av svärfar också :) Tack tack. Passar kanon i badrummet!


Fin bilar!


Mer utrymme i duschen nu känns det som!

/Pim

Tänker på dej!

Skänker en tanke till mamma som har födelsedag i dag. Tänder ljus och tänker på alla roliga stunder vi fick ha med dej. kan dock inte rå för att mina ögon blir blöta för du är så saknad kära mamma.    Hoppas dom firar dej riktigt bra där du är nu.

Kramar din son <3


Paff

Något paff och lätt frustrerad man blev igår när man skulle ta fram påsen med matlådan när det var dags att äta på jobbet..Den var inte i kvar kylskåpet! Jag var ju ganska så säker att jag la in den där tidigare. Tänkte - vem fasiken snor en annans matlåda! Vi fick reda på vem det var som hade råkat tagit med sig påsen hem och den kom till rätta igen senare ;P Vi hade en likadan påse så, lila systempåsar verkar vara populära ;) Hade ju något kul åt det där iallafall vi på vårat skiftlag :) Tur att jag har en snäll sambo som kom med mat till mig.

/Pim

Alla hjärtans dag

Ja nu var det ett tag sedan man skrev. Vi har haft fullt upp med annat. Jag har varit utan bil i några dagar. Har för första gången bogserat också..men nu är Polon körduglig igen! :) Otroligt skönt, ogillar att vara beroende av andra :/ Tack till Er som tittat på min bil :) I helgen - Fredags, var jag ut med några ifrån jobbet, förfest hemma hos mig och sen gick vi och spelade bowling, man blev ju inte världsmästare direkt ;P Det var väldigt trevligt :) förutom att man själv blev lite för full...Sen har det inte hänt så mycket mer. Jag och Calle tog det lugnt i Lördags, beställde hem mat och tittade på filmen Salt, som var helt ok. Fick besök av Calle's kompis som kom på fika igår och så fixade Calle upp en fönsterbräda i köket också :) Annars har det varit jobb som vanligt på dagarna. Idag har jag umgåtts med mamma en sväng och varit och handlat lite. Äta nu sen dags att bege sig till EM jobb.

Idag är det ju alla ♥ dag också :)
Tack hjärtat för att du finns och för att du tagit din tid med min bil :) Jag älskar dig Calle. 

Lite bilder från Fredags :)







/Pim

Kalas

Igår var jag och Calle hem till pappa på fika eftersom han fyller 49 år idag :) Grattis på dig igen!
Vi gav honom en trisslott och ett "P" med i en blomma :) Tog några bilder iallafall. Lisa och Hanna var där på besök också :)


Presentöppning. 

 
Lisa's hund Viggo


Nelly skruttan

/Pim

Slipning

Efter att jag och älskling ätit frukost denna morgon åkte vi ner till garaget för att slipa och spackla Asconan :) Jag hjälpte till denna gång. Jag har för första gången slipat en bil, gjorde båda dörrarna och huven :) Var skoj faktiskt, blir väl jag som åker på att slipa hela bilen ;) Efter det åkte vi hem för att byta om och sen vidare till Kupolen för att äta och handla en present till pappa som fyller 49 år på Måndag men ska dit på fika imorgon :) Kvällen den har bestått av filmtittande, 'I rymden finns inga känslor' - söt film :) och 'Knight and day' som var helt ok :)


Påbörjad slipning :)

/Pim

Tvättmaskin!

Nu var det ääääntligen helg igen :) Och helgen börjar med att vi fick hem våran tvättmaskin idag som vi har väntat på i ca 2 veckor. Känns skönt att slippa beställa en tid för att man vill ha sina kläder rena! Annars har det varit en lugn Fredag framför filmen Grown ups, må säga att det är en rolig rulle :)


TVÄTTMASKINEN! :D

/Pim

Vårkänslor

Vilket otroligt sol väder man vaknade upp till :) Började morgonen med frukost, sen åkte jag iväg till Sussi's skattkista och skänkte bort lite kläder som ikke är behövande längre :) Åkte hem och städade lite och snart väntas det jobb. Idag och imorgon kvar sen är det helg igen :D Då får jag dryga mig med älsklingen igen, som man inte har fått gjort under denna vecka. Vi har inte träffats mer än hejdå-pussen på morgonen innan han åker till jobbet. Men det kan vara skönt att vara ifrån varandra ibland också, då inser man hur mycket man kan sakna sin andra hälft :) Nej nu ska jag ta och äta lite innan jag ska bege mig :)


Pim Hansson ♥ Calle Gråberg

/Pim

RSS 2.0