Klen uppdatering

Men här kommer iallafall en uppdatering om helgen.

I Fredags efter att jag slutade jobbet åkte jag hem och duschade, efter det hämtade jag upp mamma och vi åkte i till City Gross och handlade lite. På Lördagen åkte jag och Calle till Vika och handlade 4 st snygga svarta 14" alufälgar med däck till min bil, som vi tidigare har varit och kollat på, men då struntade vi i det eftersom dom inte passade. Men efter lite tänkade blev det köp endå, eftersom det gick att fixa till. (Det var nämligen centrumhållet som var för litet.) Och när vi endå var i närheten av Falun åkte vi in till Curb så jag kunde handla ett till par Carhartt byxor :) Hade nämligen en rabatt kupong där på 50% som jag fick av Cilla som hon hittade på i tidningen, tur hon är uppmärksam :)

Efter Falun åkte vi hem till Hallman och Madde och fixade på dom nya däcken, men med våran otur passade inte däcken, för breda och för höga :( Men det var en chansning att köpa dom egentligen eftersom vi hade en aning att det eventuellt inte skulle passa helt ut. Men men, nu letar vi vidare på däck som vill passa mina fina fälgar, inte helt lätt inte..På kvällen umgicks jag med Christer, vi åkte hem till en Arvidsson och hängde där ett tag. Calle har/ska jobba natt hela helgen. Han stackaren har inte fått mycket sömn i helgen pga av spån som inte kan tänka helt ut, en ska börja hantverksjobb klockan 09 en Lördag utan någon förvarning och en dåre som ska spela musik klockan 06 på Söndags morgonen..Och så idag åkte vi hem till familjen Dahlgren och fixade tillbaka till dom gamla däcken. By the way - ROSA nagellack is the shit!

Hörde en låt igår som är min nya favorit för stunden.



/Pim


Pollyfox

Igår blev jag bilägare till en vit VW polo, fox, årsmodell 90 :) Jag och Calle satt och kikade på bil på Blocket igår och hittade på en i Ljusnarsberg/Kopparberg. Så vi for dit och kollade på den, ett bra pris och i fint skick, så den fick det bli! Min egna Pollyfox :) Idag har vi/Calle fixat ljud i bilen och jag tvättade rent den :) Vi har även varit hem till familjen Dahlgren på mat :)




/Pim

16

Förra helgens händelser.

Fredag:
Åt på Max med Mickis, Emelie och Lars efter jobbet, eftersom tjejerna skulle sluta på jobbet :( Efter det blev det en tur till Curb med Christer, köpte två par nya Carhartt byxor! Senare på kvällen gick jag hem till Jonna som fyllde år :) Jag och Sandra träffades på Kupolen en sväng innan.

Lördag:
Var hem till pappa på fika & mat :)

Söndag: 
Hämtade mamma i Dala Floda, åkte sedan vidare hem till pappa och träffade Lisa, som var där på besök. Hon har flyttat till Sundsvall nu, så man passade på! (Varför Lisa var hos min pappa är för att min pappa's fru Nanna, är Lisa's moster)



16 månader tillsammans idag :)


/Pim

Utflykt

I Lördags åkte vi som sagt till Kolmården i Norrköping. Det blev en trevlig dag med sol på himlen :) Vi kollade på delfinshowen, åkte Safarirundan, klappade djuren och åkte karusell, ETT helt varv på ca 1 minut, inte tokigt..! En skön utflykt som behövdes :) Söndagen bestod av crossåkning med Calle, Christer och Eklund, men innan det åt vi 4 på Tacobar :) Igår var det dags att återgå till jobb igen efter lite ledighet, mindre roligt. Idag har man jobbat och Calle har åkt Fiddy med Christer, stackars Calle gjorde sig illa också :l


Jag och Älskling ♥

Cecilia, Malte, Fredrik, Andreas, Wille och Calle :)

Jag, Christer och Eklund :)

/Pim

RSS 2.0