Utgång

Då var det Söndag och helgen är över för denna gång. Men det har hunnits med lite grejer iaf. I Fredags hände det inget speciellt, fick lite pojkbesök en vända. Igår åkte jag & Calle och tvättade min bil, så nu är den vit igen :) Efter det åkte vi hem till Sandra och lilla Leah och hälsade på :) På kvällen blev det utgång för min och Calles del. Men först var jag hem till Jonna på tacos, även Lisa, Sandra+Leah och Jossie var där :) Fick med mig Jonna ut på Bolanche, lite folk med det var trevligt endå :) Calle gick ut på Husgung. Idag händer det väl ingenting, vill helst ta det lugnt bara.



/Pim


Spenat mellan tänderna

Nu är Calle och hämtar hem sin käraste Ascona ifrån plåtnissen :) Han är så glad så. Själv har jag gjort iordning en spenatsoppa för första gången, gott med en ägghalva och en ostbit i :) Annars har vi båda jobbat idag, jag åkte och gymmade med mamma efter jobbet också. Skönt att man har kommit igång med träningen igen :) Beach 2011 ;)

/Pim


Helgens händelser

Ja denna vecka har varit fullspäckad med trevliga saker :) I fredags var man ledig ifrån jobbet och Calle slutade tidigare. Första dagen på veckan vi fick umgås tillsammans. För att fira Calle's födelsedag gick han och jag på Broken Dreams och åt, sedan blev den en öl på S1 :) På Lördagen hade vi kalas för våra familjer här hemma, vi bjöd på smörgåstårta, våra hembakade kanelbullar och tigerkaka :) På kvällen kom Eklund, Anna och Christer på besök, vi drack lite öl och spelade Wii :) Idag har vi varit ut till Sellnäs och tvättat eftersom det var klent med tvätt tider här hemma, blev även bjudna på en semla av Wille :) Nu väntar vi in lite folk som ska komma över på fika, då vi har kvar en hel smörgåstårta som behövs ätas upp!









/Pim

Stuvade mackisar!

Har i dag förutom att jobba, varit och tittat på min "30års kris" (Asconan) det är verkligen framsteg och borde kunna hämta hem den inom en snar framtid och oboy vad det känns skönt. blir att spackla och slipa så man kan lacka den, och ni kan ju inte gissa vilken färg jag vill ha min bil i :P (en hint är att det är mycket av den färgen ute nu). Har fått fart på Ipoden jag fick av Älskling också, Kan säga att funktionen som jag har nu på Itunes hade jag inte med förra Ipoden. Så nu är den som jag vill ha den. Underbart!

Har även fått Present i dag av Mats johansson och hans imperium. blir att nyttja den i morgon redan. stort tack för den fina presenten Mats.

Slutar tidigare i morgon (hoppas jag) ska försöka ta igen lite tappad tid tänkte jag. får se vad man hittar på för skoj :)

Bjuder på en bild på min "30års kris"


Den nya bakdelen på Asconan.

/Gråberg

30 bast!

Dagen började med att klockan ringde, dax att kliva upp för att gå till jobbet. Stökade runt i köket för att fixa frukost, älskling kom upp för att gratta mej och jag fick ett paket om det stod nått i stil med "Grattis älskling på 30års dagen" satt och tittade på texten men det där siffrorna såg så fel ut, vadå är jag 30bast. Det kan ju inte stämma jag ser ju mer ut som typ 25 eller nått sånt, 30 det är ju nått alla andra fyller men inte jag heller. Kan tiden gått så fort? Jag fyllde ju nyss 18-20! När jag sitter och tänker tillbaka på tiden så inserjag att tiden faktiskt inte har gått så fort, jag har ju hunnit med hur mycket som helst. 25års festen jag hade känns väldigt avlägset på nått sätt. nästan som om man läst om det i en bok, mycket skummkänsla.
Annars så har dagen flytit på som vanligt lite mycke telefon aktivitet men annars normalt. Bjöd på lite fika på jobbet annars har man slitit på som vanligt eller ja vanligt kan det bli vanligt efter knappa 2 veckor?

Efter jobbet drog man hem duscha lite sen kom polarn Pär med en kladdkaka och på den stod det "Grattis Calle på 22årsdagen" skönt att han förstår minsan. Ficka snacka skit och läste igenom alla grattis på FB oh svara telefonen. Vi, jag och Pär gick ut med deras hund Nova, blev en promenad i rask takt riktigt skönt att röra på sej.
Vi har även fått en ny dörr här hemma i dag, en säkerhets dörr är fasiken knappt att man kommer in med nyckel. men så snyggt det blev :)

Av Pim fick jag ju ett paket som jag skrev om. i detta paket var det en ny iPod classic 160gb (min gammla råka gå sönder) och när jag kom hem fanns där en blomma med ett kort och ett kuvär med ett present kort i på hagaspa.

Har även varit ut till den man igentligen ska fira, den som födde mig en vinterdag för 30 år sedan. Satt länge och små prata med Mamma medans jag tände ett ljus och tänkte tillbaka på tiden som gått. När hon födde mej så var hon lika gammal som jag blev i dag. Älskade mamma du fick mig alltid att le, jag ler även i dag då jag tackar dej för livet du gett mej, skillnaden då och nu är att mina kinder är våta av tårar.
 

Tack för alla gratulationer mina vänner. 30 år har gått sedan världen såg mig för första gången. Grattis!




/ Gråberg


Träning

Idag har jag minsann tagit steget till gymmet igen :) Nu ska pluffsmagen bort. Fick med mig mamma som sällskap också och efter träningen solade vi. När jag kom hem stod Calle och bakade kanelbullar som vi ska ha till helgen :) Jag satsade på ett försök till en tigerkaka och jag lyckades nog :) Nu har jag fått på ännu ett extra ljus på bilen också, tack gubben min :) Solsidan och godis ikväll!

/Pim

Helg

Ja nu var den efterlängtade helgen här igen :) Både jag och Calle har jobbat idag och mer än så har det inte skett. Allmänt lugnt bara hemma i 2:an. Jag har kikat runt lite på nätet och fått upp ögonen för en annan hundras, nämligen Amstaff :) Men den slår ännu inte Herdehunden! Ja en hund ska jag ha i mitt liv! Vet inte när, var eller hur, men en dag så :)

 

/Pim

Visning

Bättre lycka nästa gång på husvisning.. :)

Jag och gubben har nyss ätit mat, baconröra och klämt i oss en varsin semla :) 
Imorgon är det helg igen, fint dä!

PS: Någon som behöver eller vet någon som behöver en mobiltelefon?
I sådanafall har jag en Sony Ericsson w595 flower edition till salu för 500kr.
Begagnad i bra skick :)



/Pim

...

Ett steg närmare..

- Nu är det bara vinna eller förlora!

/Pim

Många tankar

Då var långledigheten över! Tillbaka till jobbet imorgon, nu även Calle som börjar nytt arbete :) Men annars så har vi fixat på Xtraljus på Polon, blir nog att sätta dit ett till, blev lite klent med 3..Har varit ute och sladdad lite med min bil också :) Skoj när man sitter bakom ratten och själv kontrollerar! Vi har även varit på inflyttningsfest och så lite annat smått & gott :) Har fått hem min nya Dell dator också som funkar perfa och även sålt iväg mini PC:en till syster :)

Glömde ju bort att i Fredags träffade jag Emelie för att äta på Max, våran lilla tradition när någon ska sluta på jobbet :) Vi jobbade som sagt tillsammans tidigare, men nu jobbade hon lite extra över lovet bara :) Var trevligt att ses igen!

- Håller både tummar och tår nu!

/Pim

Nyår

Nu var det ett tag sedan man skrev. Det har ju varit nyår :) Den firade jag och Calle med Eklund, Anna, hennes föräldrar + lilla pussgurkan Mathilda i Kyna :) Det var trevligt! Mat, Wii spelande och raketskjutande :) Kändes skönt med en lugn nyårsafton :) Får nu hoppas att 2011 blir ett bättre år!

Har beställt en ny dator också som jag inväntar! Trött på mini PC:en :) 

/Pim

RSS 2.0