Wii-spel

I Fredags var jag ledig ifrån jobbet, jag var barnkvakt åt Nelly en liten stund på morgonen :) Jag och Calle var och handlade lite på eftermiddagen, köpte oss spelet Mario Kart + en extra kontroll :) På kvällen såg vi på Idol och tog det lugnt bara :)

Igår Lördag, jobbade jag extra. På kvällen blev det lugna puckar framför tv:en, tittade på klassikern Mars attacks.

Och idag har jag umgåtts med mamma, vi tog en promenad till Ö&B och Kupolen. Calle har jobbat förmiddag denna helg och stackarn känner sig inge bra :( Hoppas det inte blir värre bara. Har inte råd att bli sjuk nu igen :/ Och så var jag tvungen att gå och köpa spelet New Super mario bros idag också, det är kul! :D Och idag har man ju tjänat en timme, då man har dragit tillbaka klockan :)

Imorgon är det dags för förmiddagsjobb igen, men i veckan är det en liten speciell dag iallfall :) Och på kvällen ska jag gå på bio med Jonna, vi ska se Saw i 3D :)

Har bokat tid för en ny tatuering också :D

/Pim

FMX Show

Helgen då. I Fredags hände det inte så mycket, var hemma och tog det lugnt och kikade på Idol typ. Calle han jobbade natt hela helgen, tråkigt som vanligt :( 

På Lördagen tog jag en dammsugning i lägenheten medans Calle var i Garaget och hjälpte till att fixa med taket på dagen. Efter att jag var klar hemma åkte jag till Ica maxi och köpte med bullar och kakor till grabbarna och åkte till Garaget jag med. På kvällen blev det in till Falun för att titta på FMX show som skedde över Faluån. Det var grymt att se :D Men innan blev det fördricka med Eklund hemma hos Larssa och Maria :) Efter Falun åkte vi hem hit till lägenheten och fortsatte drickandet, sen var det dags att dra ut på Bolanche, men så blev inte fallet för mig, jag fick traska hem lika fort som jag kom och jag var inte glad..

Igår blev det full fart, började med att jag och Calle bytte till vinterdäck på min bil, sen var det dags för en matbit på Tacobar med ett antal personer :) Och efter det åkte jag hem till pappa och fikade. Fick låna hem pappa's gitarr så jag kan börja plinka lite :)

Välkommen lönen, farväl lönen..



/Pim

Lill Lördag

Har egentligen inte så mycket att skriva om denna Onsdag, men kan iallafall berätta att jag har ju bytt skiftlag denna vecka och jag trivs, så det har blivit 2 veckor förmiddag i rad för min del, men det klagar jag ikke på :) Och dagarna dom går så mycket fortare :) Har hunnit med att umgåtts med mamma idag också, vi har fikat på Kupolen och varit hem och fixat med lite saker :)


Bjuder på en suddig bild på mina trevliga arbetskollegor :)

/Pim


Wii

Ja, då tänkte jag skriva lite om vad som har hänt i helgen :) I Fredags efter jobbet åkte jag och Calle till Garaget och han hjälpte mig att serva Polon inför vintern :) Bytte nya tänddelar, olja, filter och vindruve torkare ;P Efter det åkte vi till Kvarnsveden och var barnvakt till Malte och Andreas någon timme :) Sedan hem och åt kebab m. bröd och tittade på film :) Igår vid middagstiden körde jag och Calle Sellnäs-planka till Ludvika. Calle åkte på Garage möte efter att vi kom hem och jag åkte och handlade mat tills kvällen då syster Louise skulle komma och umgås. Blev Wii spelade och tacomys, det var trevligt :) Och idag så har vi varit in till Falun till City gross och handlat en låda gravljus och sedan fikat på Wayne's, synd bara att det inte smakade så bra idag :/ Annars så har jag varit och köpt mig ett par gå-skor :) Så för ett tag sedan kom jag och ♥ hem från en promenad runt Sportfältet, det var skönt :)


Jag och Louise :)


Fika på Wayne's i Falun.


Nya gå-skorna, REEBOK Easytone :)

/Pim


:)

Kortfattat, varit en trevlig Tisdag :) Massage på jobbet, avslappnande och skönt!, vi har nu skaffat oss ett Wii så nu blir det att speeela av :D Och idag är det 1.5 år med älsklingen ♥ Min fina snälla underbara sambo. Älskar dig hjärtat. Hur tiden går undan men det gör mig inget bara tiden går undan med dig :) På vägen hem ifrån jobbet körde jag förbi blomsteraffären och köpte en ros till Calle och när jag kom hem åt vi en smarrig smörgåstårta :) Nom nom nom. 



/Pim

Kalas

Idag har jag varit på kalas till syster Nelly som fyller 2 år (idag) :) Vi köpte henne en grod-pall, den verkade komma till nytta såg det ut som :) Dock kunde inte Calle följa med eftersom han jobbade :/ Ikväll blir det mys med älsklingen, varma mackor och lite annat gottans blir det nog :)

- allmänt less...



/Pim


Otroligt!

jaha vad har då hänt i helgen.. det har jag skrivit redan men jag har inte skrivit vad som hände i lördags kväll. Jag satt och drömde mej bort lite på blocket.se har varit sugen att hitta en Ascona b i bättre skick än den jag har. Men alla jag hittat till rätt peng har varit sålda redan. Hittade en i Örebro för 4000kr klockan bärjade bli bra sent och vågade inte riktigt ringa så sent. Men tack olov så tyckte Pim att jag skulle ringa trots att det var sent. Tog mod till mej och ringde och förengång skull så fanns bilen kvar. :)  fick lov att ringa Hallman och kolla om jag fick låna släpet hans fick sedan lov att ringa Fredrik och låna bilen. På söndagen så Åkte vi (jag och Pim) ner mot Örebro. Väl därnere så visade gpsen lite fel väg så det blev en omväg på nån mil eller så tillslut så hittade vi fram. Och därstod den vita pärlan i bättre skick än vad min gammla är i. Så nu blir det att fixa till den nya och skrota den gammla RIP JAP208. Vi blev av med soffan i går oxå, så himmla nice det blev här hemma nu. Idag måndag så har jag målat en sväng i badrummet och Pim tvättade av elementet och jag skulle sätta tillbaka det. Det jäkliga är att jag lär modifiera fästerna lite först bara. Annars så har vi fikat lite i dag, det blev kanelbulle och kaffe, det är ju trotts allt kanelbullens dag i dag. Efter att Pim åkt till jobbet så drog jag ner till garaget för att städa upp lite och kolla på bilen om jag hitta nå knasigt. Men verkar helt okej. :) Nu väntas det jobb för mej i 8 dagar.

 

lite bulig därav priset. Mb plåt ska fixa lite sen.


/Gråberg

Helgen!

I Fredags så vaknade jag relativt sent, vaknade till vid en 12.30 åt lite frukost och chilla hemma en stund. Drog ut till mammas grav och snyggade till lite där tände ett ljus. Gjorde inte så mycke gled runt i bilen och lyssna på Bandit rock som börjat sända den 1a.

När Pim kom hem så drog vi upp till rättviks marknad som var nu i helgen. Och förengångs skull så hittade vi på massa fynd, eller ja 3 iallafall, en fårskins pläd en Budda staty och en liten fin ljuslyckta att ha inne på toaletten. Lite rolig historia med statyn. Det var så att dagen började ta slut och knallarna började packa ihop och det var då vi såg Budda. Vi gick för att prata med han som hade ståndet och vi kom överens om pris, så jag skulle gå och hämta den sa han. Gick dit, tog mej förbi 3pers som stog å tittade, tog upp Budda och skulle gå ut samma väg som jag kommit, men då hade ena personen ställt sej ivägen vilket gjorde att jag fick väja, vredtill foten och fastnade tydligen i en Harly Davidson örn som låg på marken, den följde med min fot upp lite granna och olyckan var ett facktum. Det hela resulterade i att 2 sådana hd örnar gick i kras, den ena mer än den andra. :( Jaha och vad kosta dom? 650kr st jaha ja. -säg 600kr för Budda så är vi kvitt. Skönt att det blev påslag med nån hundring bara. http://www.tomtenialed.se/

Senare på kvällen så lånade jag släpet av Fredrik för att hämta 2 motorer och lite andra grejer som stod i vägen hemma hos Hallman. Pim var jätte snäll som följde med och hjälpte mej. Christer och Hallman hjälpte oxå till att få upp Asen som väger hur mycke som helst (gjutjärn)  på släpet. Drog i väg till garaget för att köra in släpet. Fan vagnen är för bred för rampen upp så det blev att lasta av på marken. Och otur som jag hade denna dag så fick jag olja på sulan, inget grepp alls när vi ska dra den tunga pallen uppför rampen, men det gick till slut allafall. Skyndade som djur för att få in allt så vi skulle hinna ta en pizza på Amerikan Take Away.

På vägen upp till Rättvik så ringde Mio och sa att vår nya soffa hade kommit så i morse klev vi upp i ottan (kl 9) för att äta frukost och sen dra ner till Mio. Betalade och tog deras släpvagn där våran soffa låg i, väl hemma så drog vi ut en del av soffan på gatan. Döm om vår förvåning när soffan hade blivit frakt skadad :( ringde ner till Mio, knuffade in soffan igen, som tur är så är dom bra där nere. Får behålla soffan, så beställer dom ny en del och kommer och byter ut den. Nice värre!

Snyggt blev det allafall..

Har även hunnit med att kalasa för Fredrik som fyller år, och köpt grejer till Pims bil som ska ha vinter service.




/Gråberg



Ps. Jag älskar min sambo Pim som är så tålmodig  <3 puss älskling

RSS 2.0