I vinter

I vinter vill jag prova på att åka snowboard. Har provat på att åkt slalom en gång men vet inte riktigt om det är något för mig, snowboard tilltalar mig mer :) Får hoppas det går till väga denna vinter! Denna kväll har jag bara setat och kikat runt på olika sidor på nätet och på Foki's blogg http://fokis.se/ som är mycket intressant tycker jag. Finns en hel del roliga saker man kan hitta där :) Hittade även på en mysig oversize sweater som jag vill ha.



Skribent / Pim 


Tävling

Är med och tävlar om ett namnsmycke från Betties Galleria :)

http://www.bettiesgalleria.com/

http://fokis.se/

Skribent / Pim

Söndag

Idag har vi bara varit ut till Sellnäs på mat. Det hände en liten grej när Calle skulle hjälpa till och plocka av bordet, han råkade tappa bestick så att en kniv fastnade i golvet. Det blev sig ett liten jack efteråt.



Skribent / Pim


Stockholm

Igår var jag och Calle till Stockholm på 60-års fest. Jag övningskörde ner till Enköping och där fick Calle ta över eftersom jag helst inte vill köra när det blir mer trafikerat. Vi åkte ner tidigare för att hinna till kyrkogården och titta till Calle's mor och far föräldrar och för att gå runt på stan. Efter att gått runt och kikat lite, gick vi och åt pannkakor på ett mysigt ställe vid Gammla stan, Caf'e Art. Det stället har Calle varit till några gånger när han varit mindre, och har nu som en tradition att gå dit och äta pannkakor, när han väl hittar på stället ;P Innan vi åkte till festen behövde vi byta om till fin kläderna, så ombytet skedde i p-huset där vi parkerat bilen :P Men kvällen var trevligt och Gråberg-släkten lika så :) Och gratulerar till min bror Patrik som fyllde år igår också :)

                   
       
   
                               
                

Skribent / Pim


Fredag

Har inte hänt så mycke i dag. Löning och shopping, vi hade mer eller mindre länsat skåpen här hemma så det var dax att fylla upp förrådet. Har även varit ut till Sellnäs, hälsat på lite och tittat på Lottas bil som beter sig knepigt, ska kolla lite mer senare får se vad det kan vara för tok som är fel. Nu på kvällen så har vi sett "Den ofrivilliga golfaren" med Lasse Åberg fasiken! Dom där filmerna är för roliga. Circa är i fullfart mest hela tiden hon verkar ha oändligt med energi. Hon har fått sig en sjal som gillades faktiskt ganska lång stund.



Skribent / Gråberg

Vetlanda

Igår blev det en tripp till Vetlanda med Calle, Magnus och Roger. Vi skulle ner och hämta en bil som Magnus skulle ha. Ca 10 timmar restid i bil fram och tillbaka, 80 mil. På vägen hem stannade vi till på en pizzeria Casa Rosa, för att äta. Innan maten får man ju ta bröd och sallad, som oftas brukar finnas, men det var inte vilket bröd som helst, utan rostbröd :O Haha, snacka om att vi fick oss ett gott skratt när han kom till bordet med det! En annan grej också var att jag blev lämnad vid preem macken i Örebro, vi skulle stanna och tanka samt handla lite, så passade jag på att gå på toaletten, när jag kommer ut därifrån ser jag bilen åka iväg och jag tänkte - haha kul grabbar, men dom stannade inte förens de kom över korsningen. det visade sig att Mange missat att jag gått på toa och trodde att Calle och Roger skojade när dom sa att tanten skulle med (han tänkte tanten som stod brevid oss vid pumpen).




Smörpaketet gav han vidare till de andra gäster som kom

Skribent / Pim


Jobbmässa

Idag har jag och Calle varit på jobbmässa i Örebro. Kändes dock mycket onödigt eftersom vi inte fick
ut något av det hela. Efter att vi gått runt några varv på mässan och hört oss för om de olika företagen, 
tröttnade vi och gick istället och åt på Mc'Donalds och tog oss en vända på stan.  







Skribent / Pim


Streetclothes

Hittade på snygga kläder som jag vill ha! Men smakar det, så kostar det.


Nümph


Rip Curl


Nikita


Nikita

Skribent / Pim

Ny vecka

Har inte hänt så mycket idag. Mamma har varit hit på besök och tittat på Circa,
hon hade med sig lite kattleksaker till henne :) Annars så har vi bara varit till Arbetsförmedlingen,
tagit det lugnt och Calle har varit hem till Hallman. En lugn Måndag i stort sett. 

Hon har fått sitt namn ifrån skatemärket,




Vårat lilla charmtroll

Skribent / Pim

Circa

Festen igår kväll var lyckad, alla utom få var fulklädda. Skoj när folk är seriösa på temat. Nu på förmiddagen åkte vi till Grängesberg för att hämta hem Circa (katten alltså) så nu leker hon för fullt här hemma, mycke att utforska och kommer nog bli några roliga berättelser om denna lilla Circa. Hon har redan gjort klart att hundar inte var några roliga typer. Vi var förbi i Sellnäs för att visa mamma Circa, när vi ändå hade vägarna förbi. Men hon fräste när Ariel (hunden) skulle hälsa, och Bubo (katten) kunde inte bry sej mindre om nån liten kisse katt.

              
  

Skribent / Gråberg


Falun

Denna Fredag började med att vi skjutsade upp Birgitta till Falu lasarett. Medans vi väntade på att hon skulle bli klar, tog jag och Calle en fika på Waynes, gick till Djurmagasinet och inhandlade behövande kattsaker, som kattsand och mat innan Söndag :) Märkte dock när vi kom hem att vi tagit fel kattmat, mat för babycat. Men vi gick ner till Djurmagasinet här i Borlänge och bytte till rätt sort och fick lite mer saker på köpet, smakprov på ett blötfoder och en måttkopp. Senare på dagen gick vi ner och kikade lite på Borlänge marknad, dock samma skit som vanligt. Tog väl oss ca 10 minuter att gå igenom allt. När det började bli kvällen, blev vi sugna på godis, så vi tog en promenad till Ica Kvantum, träffade på Jessica på vägen och pratade lite med henne också :) Imorgon blir det att stiga upp i skaplig tid, eftersom vi ska hjälpa familjen Dahlgren med lite bygge m.m, och mot kvällen vankas det bad taste fest.

Två dagar :)



Skribent / Pim

Dodge

Idag var en dag som både har varit bra och dålig, beroende på hur man ser saker och ting. Började när vi gick ut till bilen idag för att åka ut till Sellnäs, märkte vi att rutan på förarsidan har varit helt nere, antagligen hela natten eller eventuellt i 2 dagar, eftersom vi aldrig använda bilen igår :O Läskigt, men tur så var inget borta eller så. Kan också vara så att det är något fel som är trasigt..Men vi åkte iaf ut till Sellnäs för vi skulle städa lite invändigt i bilen, men det blev en snabb städning eftersom mamma ringde och hade glömt sin hemnyckel på jobbet, så vi blev tvungna att åka dit och öppna åt henne :) Och snäll som hon är, så bjöd hon på pizza på Matpalatset. Var även tvungen att låna ett par byxor av mamma, eftersom mina byxor sprack i rumpan! Ett par byxor som jag annars inte använder, turen var väl att jag tog på mig en längre tröja idag :P Efter maten skjutsade vi hem mamma och åkte därefter till Mats bilar och provkörde en Dodge dakota sport ;D Mmmm, dregel. En annan bra sak idag, var att vi kommer få hämta våran katt, vars hennes namn kommer att bli Circa, redan nu på Söndag :D Den dåliga saken idag var att Calle hittade på en fin Ascona på blocket som han har spanat in förr, för en strunt summa, som han jätte gärna vela ha, men hade oturen att någon hann före :( Så nu gråter stackarn inombords.

Skribent / Pim


Chokladpudding...

Idag har man inte gjort helt mycke känns det som. Men faktum är att jag hunnit med en del idag, jag har följt med Lappen till en rättegång han skulle vittna till. Efter det så har jag ringt hsb juristen, arbetsförmedlingen och även pratat med Mats J om ett jobb. Förutom massa telefoni arbete var Fredrik, Andreas och lille Malte förbi och hjälpte mej med att lägga tillbaka hallgolvet som jag brutit upp eftersom tattaren som bodde här tidigare lagt golvet i spänn. Jag och Pim har även hunnit med att tvätta katt grejerna vi så snällt fått låna av Fam Dahlgren. Nu på kvällen så blev det film mys med chokladpudding. Pim var även snäll och lagade mat idag, tänker inte säga vad det var för maträtt med tanke på att det var fullt ätligt enligt min mening, och att jag inte gillar den sortens "kött" men har inte dött än.



Skribent / Gråberg


Länge sen jag skrev

Vad har hänt sen sist jag skrev då? hmm ja jobbat å nu slutat jobba för att hoppas att det dyker upp nått passande. Annars idag har det inte hänt så speciellt mycke, övningskört lite med Pim, Varit och tittat på byggmax och konstaterat att deras sortiment är jäkligt fattigt och det mesta virket är snett, krokigt och cheft. På kvällen tog vi cyklarna till Tusse, Pim skulle testa nån klänning, som vanligt blev man kvar ett tag längre än man tänkt men hann till ICA för att handla frukost allafall. Sugen på större bil är jag oxå, typ nån gammal blazer eller tahoe något lagomt onödigt stort. Men ska vel vänta till Pim tagit körkort, kan ju vara bra att ha en manuellväxlad bil att övningsköra i för henne. Plus att det inte är något som helst fel på min Nissan så den får funka ett tag till. finns annat att lägga slantar på. Nej nu är det dax att krypa ner brevid min älskling som ligger och sover så sött.

Stor bil

Skribent / Gråberg


Hjärtmuffin

Arbetsförmedligen först på listan idag för oss båda. Efter det följde jag med mamma och solade och Calle tog en promenad. Dom har fått nya solarium så den tog lite mer än vanligt. Nu känns det i ansiktet, värme och sveda..Runt sex tiden tog vi oss en tur med rullskrillorna. Passa på medans det är bart på backen.

Gjorde en stor muffin åt Calle idag också..I en hjärtform.



Skribent / Pim

Bio

Denna Söndag har mamma varit hit en snabbis med lite matgrejer :) Sen har jag bakat muffins, blev lite överflöd på vissa ;P Sedan kom pappa, Louise och Nelly på besök, pappa var snäll och lagade köttfärssås åt mig. Efter det följde jag med dom till Djurmo för att hämta Emme-Linn, som var hemma hos en kompis, blev att vi åkte hem till pappas tremänning Matta och hälsade på en stund också. Jag hann med att spelade fotboll och hoppa studsmatta med syskorna och mina fyrmänningar, Fanny och Nickolina :P Sista dagen för Calle på Ica lagret också. Och ikväll blir det bio för våran del :) Sommar med Göran.


Muffins med överflöd


Nelly leker med Calle's sko


Studs studs.


Jag och Nelly

Skribent / Pim

Besök

Idag har jag fått besök av Lisa på dagen, blev en promenad till Kupolen för en cheeseburgare också. Efter att Calle kommit hem från jobbet, åkte vi hem till Sofie och hälsade på. Dom har flyttat, så man fick se vart dom bor. Vi hade liiite problem att hitta dit bara ;P Hon bjöd på tårta eftersom hon fyller år nu på Tisdag :) Och hon ska åka till Norge nästa vecka och kommer att bli borta i några månader.

5 månader tillsammans ♥

Skribent / Pim


Pyret

Vila i frid söta Pyret :(
Den lilla, svarta, döva katt, som gjorde roliga väsen ifrån sig ibland och som var så snäll och gosig.

Troligen pga av hennes dövhet hann hon inte undan när bilen kom.. 
Hoppas hon får det bra i djurhimmelen.

Skribent / Pim&Gråberg


Katten

Har blivit lite ändringar. Vi har bestämt oss för en annan katt nu, var och kollade på den igår :) Vi får ta hem henne om ca 2-3 veckor. En sån söt liten fluff! Vill ha hem henne nu! Men nu blir det att handla till tacos.



Skribent / Pim

Annons

Min kompis har ett par skor som hon vill sälja :) Hon vill ha 250 kr för dom och det är stl 36. Knappt använda.

http://www.dinsko.se/Dam/Modeller/Boots-och-kangor.aspx?art=249193&page=1&sort=i_but_dat%20DESC


Gokart

Detta har varit en händelserik Söndag. Började med att vi åkte upp till Amsberg för att kolla på när familjen Dahlgren skulle köra gokart, för vi hade inget speciellt för oss, och det blev att vi också fick åka :) Det var roligt! Och efter gokarten var vi upp till Djurås och tittade och även bestämmde oss..(Och om nu allt går som planerat), så kommer vi att ha en ny familjemedlem oss hos om fyra veckor :D


Malte och Andreas

Skribent / Pim

Second hand

Gårdagens förmiddag började med att vi åkte till Fågelmyra för att slänga skräp, därefter åkte vi runt på lite olika loppisar och second hand butiker för att försöka hitta oss en utstyrsel till en fest som har temat bad taste. Vi hittade dock inte på något vettigt. Vid fyra tiden övningskörde jag ut till Sellnäs, vi hade blivit bjudna på mat. Mot kvällen drog vi och Eklund till Bergström som hade fest och blev kvar där någon timme.

   
   

Skribent / Pim

Café Caal

Det är Fredag och ännu en helg är här :) På förmiddagen hände det inte så mycket, jag städade och donade lite hemma. Vid två tiden träffade jag Regula och umgicks med henne en stund :) Vi tog en kaffe på café Caal och gick runt lite på stan. Efter att Calle slutat jobbet åkte vi till Sellnäs och åt mat och vi blev kvar där ett tag. Nu sitter vi och tittar på TV och tar det lugnt med en varsin drink. - Bacardi rass med lime och fruksoda. Varför det blev en sådan drink, var för att när Calle var på jobbet såg han en mosad lime som han också kände lukten av, och då blev han sugen på något med lime :P

Skribent / Pim

After the love



Proffice

Denna morgon började med en åktur till Falun för en arbetsintervju hos Proffice. Är nog tredje gången nu som jag har varit där och hälsat på. Får se hur det går denna gång då. Lite senare efter jag kommit hem, kom Sofie och hämtade ett bord hon har fått av mig :) Lisa kom även hit på besök i samma veva på hennes lunchrast för att äta, hon hade med sig fika också, coca-cola och wienerbröd :) Vid två tiden hade jag möte på Arbetsförmedligen. Efter det kom Calle och hämtade upp mig och vi åkte runt lite här och var, för att leta efter speciella extraljus till bilen, dock utan några vettiga resultat.

Fick mig en söt nalle av en trevlig man som Calle känner igen, idag också :)



Skribent / Pim


Miércoles

Bakade matbröd idag, dom vart jättesmå :P Funkar inte riktigt bra för min del på mat och bakfronten..
Vi höll på att bli påkörda av en kvinna idag vid en rondell när vi var på väg till Willys. Hon höll inte sin sida av filen och kom väldigt nära oss. Vissa borde ha mer koll. Nog kan man göra misstag, men det händer allt för ofta i trafiken har jag märkt, dagligen.

Skribent / Pim


Övningskörning

Dagen började med att jag skulle prova på och göra biffar. Gick till affären och handlade det som behövdes och började laga. Gick si sådär, blev smaklöst. Men med mycket lingonsylt till så ;P Bättre lycka nästa gång Pim. Tycker nästan synd om Calle som måste äta det jag lagar till :D Jag är inte stormförtjust i att laga mat direkt, har aldrig varit intresserad av det. Det är trevligare att äta ;) Men det måste göras det med. Äta bör man annars blir man hungrig. Runt tre tiden kom Regula och Kaspar hit på besök och fikade. Efter deras besök och efter lite tv-spelande och bloggfixning, åkte vi ut så jag fick övningsköra. Blev väl ungefär tre timmar jag körde :)

Skribent / Pim

Äppelpaj

Bloggen funkade inte riktigt som den skulle igår kväll, så det blev inget inlägg skrivet. Men igår hände det inget speciellt endå. Jag bakade äppelpaj, mummsigt med paj :) Och sen var jag och övningskörde en stund.

Skribent / Pim


RSS 2.0