2009-12-31

2009 blir 2010
Hur ska man börja detta mycke händelserika år för mej. 2009 började med arbestlöshet och att jag köpte lägenheten som vi nu bor i. Men i det skedet viste jag inte att vi skulle vara 3 i lägenheten till årskiftet. Många fester blev det tills jag träffade min underbara nuvarande sambo Pim. Vi var tillsammans 1vecka sen åkte jag 1vecka till Rob i Holland, reste till Paris. Jag fick många intryck under min resa samma helg som jag kom hem så flyttade Pim hem till mej. Vi har hunnit med mycket under denna tid, Jobb har kommit jobb har gått. vi har skaffat oss katt, möbler, målat om donat å fejjat. tiden har för mej bara flygit i väg. kan bara hoppas att det nya året som snart är kommen, ska tillföra mer gott än ont. Jag har i nu läget världens bästa utgångs läge. Fint hem underbar sambo och en totalt unik katt. Så mina vänner, låt det bästa i året som gått, bli det sämsta i året som kommer!

Gott Nytt År önskar vi er



/ Gråberg

09-12-30

Idag har man gjort lite mer än ingenting. Körde Pim till Falun, hon hade nå möte med sin jobbcoach. Men innan det så irrade vi runt på Kupolen hade i tanken att köpa nya träningsbyxor eller rättare sagt egna byxor. men vet inte hur man ska vara skapt för att sånna ska passa. jaja är vel bara att jaga på. Middagen blev en riktigt kulinarisk måltid, prinskorv köttbullar med pulvermos mumma det om man har brist på fantasi och är hungrig. Just nu sitter man å tittar på film klasikern Joker ni vet den med Björn Skifs.. Plus att man har en gosig katt som vill hjälpa till att skriva innlägg ja det går ju sisådär kan man säga kanske..

/ Gråberg


09-12-28

Ny vecka, nya tag! eller något liknande iallafall..Men denna vita Måndag har jag och Calle varit ute och gått i snövädret på förmiddagen, Biltema och Glasbanken. Annars så har Calle varit ut till Hallman och hälsat på och jag har varit och gymmat och solat solarium.               - kör inte snabbare än din skyddsängel kan flyga.         

/ Pim


09-12-27

Idag har jag inte mycket att skriva om. Vi har varit på Kupolen en sväng och kikat och så har vi varit ut till Sellnäs och ätit mat.       Jag säger bara, herregud alltså..

/ Pim


Annandag jul

Idag har vi haft en slapp dag. Varit ut till Sellnäs och ätit mat, Lotta, Ebba och Lucas var där på besök också. 
Och nu på kvällen har vi bara tagit det lugnt och kollat på tv och film. Hände ungefär samma lika fast lite annorlunda igår för oss..


Jag och min underbara sambo ♥

/ Pim


Julafton

Julaftons morgon började med att vi åkte hem till pappa för att äta gröt och öppna lite klappar :) Efter det åkte vi vidare till mamma en snabbis och gav henne en julklapp. Sen var det dags för att åka ut till Sellnäs och fortsätta fira julafton. Nästan hela Calle's familj var samlade och mycket klappar under granen blev det! Vi tog med oss Circa ut och det gick fint. Hon vågade sig närmare Ariel nu också. Nöjd med dagen, maten och klapparna :) Fick nog allt som jag hade önskat mig :)

Önskar er en god fortsättning!


Mycket julklappar under granen blev det! Fattas t.om några stycken.


Tomten kom på besök
- Min första tomte upplevelse som jag minns.


Maten uppdukad!


Ariel och Circa

/ Pim


Lilla julafton

Kort uppdatering från Söndagen och idag.

Igår lekte vi med Eklund, träffade även Christer och Calle. Vi var ute och sladdade lite.
Idag har Calle varit och jagat gran och tränat. Jag har också varit och tränat med mamma på morgonen och varit på Kupolen en snabbis..När Calle kom hem med den fina granen pyntade vi den, myste med pepparkaka & oboy och hade en liten julafton. Vi öppnade varsin klapp :) Jag fick en snygg Nikita t-shirt och Dust it av älsklingen ♥ Och av mig fick Calle en hårtrimmer.


Resultatet på våran svart-vita gran :)

/ Pim

Snowboard åkning

Denna fina vinterdag började med att Calle åkte till gymmet och tränade på morgonen. Kommer själv att börja träna på Måndag, har inte haft lust tidigare i veckan :P Efter att han kom hem gick vi till grannhuset och hämtade en snowboard + skor till Calle, som vi hittat på blocket till mycket billigt pris, så nu har vi båda bräda :D Sedan åkte vi till Paradisbacken och provåkte, gick ju sisådär. Det är inte ens det näst lättaste att åka snowboard, många fall blev det, backen var inte i helt bra skick heller. Men jag fick in lite av tekniken om hur man gör i slutet iallafall :) Kanske blir en vända ut imorgon igen för en ny provomgång. När vi gått upp för backen några gånger och åkt ner lika många, tröttnade vi och for hemåt och tog det lite lungt innan det var dags att åka ut till Sellnäs på mat :)

/ Pim


Gymmet

Har i dag varit på gymmet. oo gisses vad otränad man är svetten sprutade för ingenting helt sjukt var det. men det kändes otroligt bra, så nu är det bara att köra på. Har även köpt Pim´s julklapp så nu är man helt klar, såå sköönt. köpte även en trisslott och vann 25kr bytte in den mot en ny, vann 75kr bytte in den mot 2 nya och en redbull för 20kr, tyvär så blev det nit lott men vinsten till slut blev ju 5.50kr så det är nice. Nu på kvällen så slog vi till med Pizza och kebab tallrik jag hade ju trots allt vunnit på triss...  har även beställt ny telefon som borde komma i början av nästa vecka det ska bli riktigt nice blir min jul klapp till mej själv det. Vintern har slagit till nu också, idag var det -12grader inne i stan och där brukar det vara varmare än i utkanten av stan, så nog är vintern här allt.

Writer / Gråberg

Julbord

Igår gick vi upp tidigt för att hinna med att handla dom sista julklapparna och lite annat. På kvällen hämtade Gunn upp oss och så åkte vi hem till Benny och drack lite innan det var dags för att åka in till Falun på julbord. Det var trevligt :) Idag har jag bara varit hemma och städat och slagit in klappar medans Calle har varit och åkt lastbil med Benny hela dagen.

/ Pim

Julklappshandling

Idag har jag och Calle varit och handlat julklappar, är fortfarande några kvar men dom tänkte vi ta imorgon, försöka iallafall! Svängde förbi Theres en snabbis och hämta ett par byxor jag ska låna till julbordet imorgon också. Vi har även varit och skaffat gymkort på Nautilus igen, jag, mamma, Calle och Eklund :) 2 för 1 erbjudande, så då är det självklart man passar på! Men efter vi vart runt på lite olika affärer åkte vi till Kupolen och kikade, blev en pizza på Matpalatset också :) Tills sist åkte vi in på OK och tvättade bilen innan det blir för kallt ute, sen blev det hem och slå in paket och ta det lungt framför tv:en.

/Pim


Inflyttningsfest

I Fredags var vi hembjudna till Larssa och Mia på glögg, det kom dit några stycken. Calle var även chafför den kvällen till Eklund & co..Gårdagen började med att vi åkte hem till mamma som bjöd på gröt och god-fralla :) 
På kvällen var det dags för inflyttningsfest hemma hos Lenne och Annica. Blev en roligt och trevlig kväll!
Jag och älsklingen firade 8 månader igår också :) Och idag har vi varit hem till pappa på kalas för syster 
Emme-Linn som fyller 11 år imorgon. Hon fick ring-armband av oss. Nu på kvällen har vi ätit god mat som 
lövbiff, klyftpotatis och beasås och tittat på filmen Flickan som lekte med elden.

        
   




Lillstumpan Nelly fick sig en åktur i vagnen :P

/ Pim


SvininfluensA

Har i dag blivit biten av en spackel spade, fanskapet högg mej rakt i pekfingret. när jag åkte till vårdcentralen så fick jag en spruta i armen å ett plåster på fingret så att det dom spruta in inte skulle rinna ut i fingret, tur att Pim älsklingen följde med å höll handen. Annars var det fint att komma hem när svärmor bakade lussekissar här hemma. Upptäckte också att det blitt lite fel när lånen blev omlagda. har i dag 80tusen mer i lån än jag hade i måndags. hade ju varit okej om man hade fått se dom pengarna kanske. hehe snacka om att känna sej blåst på den karamellen.

Skriven av Gråberg


Vaccination

Idag har jag följt med mamma till Falu sjukhus på morgonen. Träffade på en gammal skolkamrat som jobbar där, Erika, hann dela några ord med varandra :) Efter att ha väntat i ca 1½ timme tills hon var klar, tog vi en fika på deras cafe. Sedan bussen hem. Blev att jag vilade lite när jag kom hem, var så enormt trött. Någon timme efter var det dags och cykla iväg för att vaccinera mig. Mamma följde med hon också och när vi var klara där cyklade vi vidare till Kupolen för att äta, blev en hamburgare på Mc'Donalds :)

Written by Pim

Wayne's Coffee

Idag har jag inte gjort mycket på dagen, bokat tvätt tid, gått till Willys och handlat Redbull. Hittade också på ett par mys sockor som jag köpte i rosa, dom är så mjuka! Träffade även på pappa, Nanna och Nelly där :) Vid sex tiden gick jag och Calle till Kupolen för att ta oss en fika, blev lite annat på köpet också. Så som mer glitter, julgranskulor och ett hjärta att hänga på ytterdörren. Vi gick till Wayne's och fikade, Calle tog en stor kaffe och jag tog en liten kopp varm choklad med marshmallows :)




Mjukis sockor!

Written by Pim


Brasa

Igår var vi hem till pappa och hälsade på en sväng på dagen. Vid fyra tiden åkte vi till Sellnäs och åt mat. På kvällen hämtade vi upp Eklund och sen åkte vi hem till Jonna där tjejligan hade middag/fest, eftersom Ecca och hennes pojkvän Martin, som nu bor i Stockholm var i Borlänge på besök under helgen. Man passade ju också på att träffa alla när de var samlade, eftersom man inte ses så ofta.

Idag har vi varit hem till pappa igen och hälsat på och fick oss lite fika, efter det åkte vi till Ica Maxi och handlade lite. Vi var också till Kupolen och köpte en brasa dvd, kan ju vara lite mysigt att ha på nu i vintertid.


En bild ifrån gårdagen när Jessica fick uppdraget att fria till mig :P

Written by Pim

Item

Efter att Calle kom hem idag åkte vi och Eklund till Curb så jag fick köpa mig en klocka som är en tidig julklapp av pappa :) Tycker den är nice och ovanlig, därav att jag fastnade för den. Och jag är inte den som använder klocka egentligen..Den finns i andra färgglada färger också men kände att vit passade mig bra! Hade förmodligen tröttnat på den annars om jag valt en annan färg. Annars denna Fredag så har vi tittat på Idol och varit ute och sladdat lite. ( jag är inte så jätte förtjust i det kan jag säga..)


Item klocka ifrån Curb

Written by Pim


Parkour cats

Såg denna reklam på tv och tyckte den var roligt, eftersom sporten Parkour är otroligt awsome!



Written by Pim

Snowboardskor

Idag har det mest varit en slappdag. Kollat på tv och lagat mat. När jag nästan var klar med maten ringde mamma som var på Kupolen och sa att hon hade hittat ett par snowboardskor. Så jag gick dit och kollade på dom och dom vart köpta :) Ett par i märket Warp. Snygga och bekväma. Nu är jag fullbordad med bräda och skor tills det är dags! Sen har vi varit ut till Sellnäs en vända och lånat deras julgardiner som ska hänga i köket.

15 December - Julbord med Calle





Written by Pim

Pepparkaksbak

Denna 1 December dag började med en tur till Kupolen för att handla lite. Träffade även på mamma där, så gick runt lite med henne. Vi var in till Indiska och kikade och där hittade jag en fin adventsljusstake som var på rea som mamma köpte åt mig :) Blev att vi gick in på Matpalatset och delade på en pizza också. Lite senare åkte jag, Calle och mamma till Dollarstore och köpte lite julsaker :) Så som pepparskaksformer som vi ikke hade. Jag köpte ju deg idag för att baka så det är bra att ha former också. Blev lite glitter och en stjärna till den kommande granen i jul. När jag och Calle kom hem började vi baka pepparkakor, dom blev dock tjocka och mjuka, men vi hade roligt iallafall ;D Och den nya julkalenden sög! Dom sjunger i den..


Adventljusstaken som jag också köpte grön mossa till för finare utseende :)


Mmm gott med deg...


Resultatet efter ugnen..Bättre lycka nästa gång kanske
 

Calle hjärta mig pepparkaka

Written by Pim


1 December

Första luckan på julkalenden idag, sån med choklad i. Sånt blir jag inte för gammal för, iallafall inte på längre tid framöver, samma gäller med påskäggen :D Dock var jag inte uppe när julkalenden var på tv imorse, men jag har min aning att den är dålig, eftersom dom senaste åren av julkalenden inte har varit någon höjdare. I detta fall kan man säga - Det var bättre förr. Men nu hoppas jag på att snön ska ska komma till backarna så jag får lära mig att åka snowboard! Längtar faktiskt, det är något som jag har velat ett tag nu!

Written by Pim

RSS 2.0