Tratt på katt

Tycker lite synd om mig själv nu. Börjar nog bli sjuk igen mer än nödvändigt, känner av halsen och näsan rinner mer än förut. Att man inte kan få ha lite uppehåll emellanåt. Har inte varit bra sedan ca ett halvår tillbaka, men det är nog pga av katt och luftvägsallergin som man har, som drygar sig. Mitt immunförsvar är inte på topp kan man väl säga :D Men endå tycker jag mer synd om Circa här hemma som går runt med en tratt just nu :( Hon har antagligen fått en allergichock av p-pillerna, och så har hon ju kliat och grejat så det har blivit sår, så nu får hon stå ut tills det har läkt! Hon ser så skamsen och ledsen ut stackarn..
Men nog om detta, igår hämtade vi hem våran andra barstol som vi har väntat på, så nu har jag något att sitta i också :D SÅ sköna och SÅ snygga! Vi åkte till Torsång och fikade också :) Idag började inte min morgon så jätte bra. Ska åka till jobbet och kommer ut till bilen och ser att rutorna behöver skrapas, men själv har jag ingen skrapa i bilen, så det var bara att springa upp och hämta Calle's bilnycklar och hämta en skrapa ifrån honom. Jag hann till jobbet i tid iallafall ;P Och när man kommer hem har Sötnos köpt lite grejer till mig eftersom han tyckte synd om mig imorse :$ Så som skrapor, startkablar, borste och bogserlina :) Tack honey!


Stackars missen då..

/Pim


Liljan

Tänkte berätta lite om vad som har hänt i helgen :)

I Fredags var jag ute med arbetskollegorna, vi mötes upp vid Coco Thai för att käka, sen hamnade vi på Liljan :) Hade otroligt trevligt den kvällen :D Jag var även och klippte mig, var på Kupolen med mamma och var till Falun med Calle på dagen. Calle köpte en klocka åt mig som jag gillar skarpt! En i färgen svart :) Tack söt ♥ Så nu har man tre olika klockor i dom snyggaste färgerna, ROSA, VIT OCH SVART ;D

På Lördagen myste jag och Calle hemma, gjorde iordning lite tacos :) Sen på kvällen åkte jag och hämtade mamma som var på 50-års fest. Men innan det umgicks jag en vända med Christer för att fördriva lite tid och för att jag inte skulle somna på soffan eller något :P Calle gick och la sig tidigt eftersom han skulle upp och jobba tidigt på Söndagen :(

Igår gick vi i kyrkan, eftersom lilla Allfred skulle välsignas :) Calle är morbror till Allfred, för dom som inte vet det :) Det var en ovanlig men en trevlig upplevelse :) Inget man är van vid vill säga. Efteråt åkte vi hem till familjen Dalevall och åt mat och fikade :)

Och denna Måndag har man hunnit med och jobbat, fikat/handlat med mamma och lagat lassagne (mamma som lagade dock, men endå ;P)

/Pim

Röstning

Igår kväll åkte jag hem till Sofie och hennes kille i Avesta och hälsade på. Hon har nyligen fyllt år så hon hade en liten fest igår. Fulla och glada var dom ;P Var ett tag sedan man träffade henne. Känns så skönt nu när man har körkort och bil, att kunna åka iväg när man vill :) På hemvägen stannade jag till på Flamingo för att gratta Z:a och hälsa på Dj Johnny :) Fick dansa av mig lite :D

Idag började dagen med att jag och älskling gick och röstade :) Rösten man lagt känns helt rätt! Ska bli intressant att få veta slutresultatet. Efteråt gick vi vidare till Kupolen så jag fick köpa nya örhängen. Traskade sedan vidare ner på höstmarknaden. Köpte massa strumpor som är behövande! Och brända mandlar och rem som är ett måste ;P Back to work tomorrow, helgen går alldeles för fort ibland..


Me and you ♥

/Pim


Yoooho

Jag har typ bestämt mig för att jag ska börja lära mig att spela gitarr, kommer inte att bli lätt, men först måste jag köpa en. Kanske nästa månad om inte ekonomin har något emot det :) Har redan hittat en nybörjargura för ett bra pris som jag vill ha..Vi har som sagt gjort om lite här hemma i vardagsrummet, blir så bra så :) Vi köper det vi gillar och skapar något annorlunda! Kosta vad det kosta vill ibland :) Igår var vi på urnsättning i Stora Tuna för svärmor, så fint så :) Du är unik, det finns inte och kommer aldrig mera att finnas en annan människa som du!

Har köpt p-piller till katten, hoppas på mindre "gnäll" nu. Nu blir det Idol :)


Nya barstolen :) Inväntar en till.

/Pim

Negerbollar.

Nu har motivationen varit väldigt låg på att skriva, vet inte varför det har nog bara blivit så. Det är inte för att det inte händer något  för det gör det, Det största som hänt är vel att jag fick förlängt på SSAB. Vi har möblerat om i vardagsrummet. inte så himmla mycket kanske men till räckligt för att man ska se stor skillnad, det som hänt är att bokhyllan vi köpte tidigare har kommit upp på väggen sen har vi satt in ett barbord, så nu måste vi handla in 2 barstolar vilka vi redan har hittat. är bara pengar som fattas. Jag har även börjat sätta upp lister i badrummet och äntligen börjar jag se slutet på byggandet å alla åtaganden som jag dragit på mej.

Vi åkte upp till Sundsvall för att hälsa på min gammla kompis Johan. Vi var till ett ställe som hette Himlabadet kan säga att deras relax avdelning är helt underbar vi var där i nästan 2,5timme tror jag. badet i övrigt var inte så dåligt det heller och till skillnad mot här i Borlänge så var vattnet varmt. vi avslutade helgen med att elda i en eldkorg ute på klipporna med en kall öl i handen ibland är livet så där underbart som det bara går. är bara att tacka Johan och Helena för en underbar helg.

Jag måste ju berätta hur otrolig söt sambo jag har. blev sugen på negerbollar på jobbet och smsade henne och sa att det hade varit gott när jag kommer hem, och gissa om hon hade gjort goda negerbollar till mej.  <3

I morgon (torsdag) ska vi ha urnsättning för mamma. kommer bli skönt att ha en grav att gå till. en plats som symboliserar mamma, nånstans att lägga blommor, ljus eller bara sitta tänka fundera eller tillomed prata med mamma. Hoppas det blir kalas väder.


                         
Ps. Kattfan är kåt som jag vet inte vad, skriker som en stucken gris.

/Gråberg

New shoes

Igår innan jobbet tog jag och Calle en cykeltur till Ica Maxi, sedan ner på stan och kikade lite.
Vi gick in på Brädgårn och där hittade jag på ett par DC skor som jag köpte! :)



/Pim


Det är mycke nu!

Som rubriken säger så ligger det lite på nu. Har inte fått upp listerna än i badrummet, att det ska vara så svårt att sätta upp lite lister. Men vi har fixat hjul på Pim´s bil iallafall det var lite struligt att få tag på rätt storlek på däcken, men nu sitter dom rackarna där.
Jag har hunnit sluta på SSAB och hunnit med att vara arbetslös i 2 hela dagar för att sen börja jobba på SSAB igen. Jag har fått förlängt till den sista november som det ser ut nu. Är bara att hoppas det finns en plats över sen som man kan ta.  :)

Har annars har det inte hänt så mycke vi drog upp till Dala-järna på lördagen för att se när Hallman körde dragracing med sin gammla Volvo. Gick inte riktigt som han ville men grejerna höllihop allafall.

Börjat träna igen, kommer bli mycke kondition nu för mej så man får upp flåset igen. Imorn åker vi till Sundsvall för att hällsa på Johan, Helena och deras lilla Gabriel.

Sen har vi haft begravning för Mamma, det var så himmla fint. Det hade kommit vänner från hela världen som tog farväl. Har inte gått en dag utan att jag saknar henne, vissa dagar är lättare än andra men saknaden är gigantisk.



Mammas blommor                                                 Svarta fälgarna

/Gråberg

RSS 2.0